۵۰۴ توی کنکور چقدر تاثیر داره؟
-
-
سلام دوستان شنیدم کتاب ۵۰۴ توی کنکورا خیلی کلماتش مطرحه آیا درسته؟؟
Asal Arabgari
به نظر من هر چی لغت گیرت میاد یاد بگیر
بعدا میفهمی چرا -
Asal Arabgari
به نظر من هر چی لغت گیرت میاد یاد بگیر
بعدا میفهمی چراalireza hoseyni
موافقم ممنون -
Asal Arabgari سلام
خیر حرف درستی نیست
کسی نمیتونه تعیین کنه قراره چه لغت مجهولی بیاد تو کنکور زبان
حالا چون چند بار لغات اون کتاب دیده شده،دلیل نمیشه بگیم پس از اون کتاب میاد!
شما باید تکنیک های برخورد با لغات مجهول رو یاد بگیرید
انگلیسی میلیون میلیون لغت داره،کسی چمیدونه کدوم یکیش قراره بیاد! تنها روش به درد بخور همون برخورد با لغات مجهول هست،و البته خب روی لغات کتاب باید تسلط داشته باشید.
و به قول دوستمون هرچی لغت بیشتر یاد بگیرید بهتره -
Asal Arabgari سلام
خیر حرف درستی نیست
کسی نمیتونه تعیین کنه قراره چه لغت مجهولی بیاد تو کنکور زبان
حالا چون چند بار لغات اون کتاب دیده شده،دلیل نمیشه بگیم پس از اون کتاب میاد!
شما باید تکنیک های برخورد با لغات مجهول رو یاد بگیرید
انگلیسی میلیون میلیون لغت داره،کسی چمیدونه کدوم یکیش قراره بیاد! تنها روش به درد بخور همون برخورد با لغات مجهول هست،و البته خب روی لغات کتاب باید تسلط داشته باشید.
و به قول دوستمون هرچی لغت بیشتر یاد بگیرید بهتره -
@infinitie-a
منظورتون با روش برخورد با لغت مجهول چیه یعنی روش خاصی داره؟لغتی که بلد نباشیم تستشو بتونیم بزنیم؟؟؟یا منظورتون چیز دیگه هستش؟این پست پاک شده! -
@infinitie-a
منظورتون با روش برخورد با لغت مجهول چیه یعنی روش خاصی داره؟لغتی که بلد نباشیم تستشو بتونیم بزنیم؟؟؟یا منظورتون چیز دیگه هستش؟Asal Arabgari پیه وقت میبینی تو یه تست یه لغت هس ک یاد نداری باید یاد بگیری جمله رو یه جوری جمع و جور کنی ول یبازم هر چی دایره لغت تو بیشت رباشه به نفعت هست
-
@infinitie-a
منظورتون با روش برخورد با لغت مجهول چیه یعنی روش خاصی داره؟لغتی که بلد نباشیم تستشو بتونیم بزنیم؟؟؟یا منظورتون چیز دیگه هستش؟Asal Arabgari
توی تست لغت، تمامی لغات از کتاب هستن،یه تعداد انگشت شماری لغت ممکنه خارج از کتاب ببینید
که خب تاثیر زیادی نداره وو تست لغت با دانش کتاب زده میشه
ولی توی ریدینگ و کلوز تست لغات ناآشنا کلا چالشه این قسمت ها هستن
در وهله اول میگن که درگیر لغت نشید و نادیده بگیرید این لغت رو چون در ۹۰ درصد موارد لغات نااشنا یا صفتن یا اطلاعات غیر ضروری میدن و خیلی مهم نیستن
توی اون ۱۰ درصد باقیمونده باید از واژه های اطرافش و اون درکی که از متن پیدا میکنید باید سعی کنید از اون واژه یه محدوده معنایی کلی پیدا کنید که مثلا این لغت با اینکه مجهوله ولی مثلا توی حوزه ی غذایی هست و یه ربطی به غذا داره و...
همین تکنیک خاصی خیلی نداره
اگرم بیشتر از این باشه من فقط همینارو بلد بودم
احتمالا تو کتاب های کمک اموزشی بهتر اموزش دادن -
Asal Arabgari پیه وقت میبینی تو یه تست یه لغت هس ک یاد نداری باید یاد بگیری جمله رو یه جوری جمع و جور کنی ول یبازم هر چی دایره لغت تو بیشت رباشه به نفعت هست
alireza hoseyni
مرسی -
Asal Arabgari
توی تست لغت، تمامی لغات از کتاب هستن،یه تعداد انگشت شماری لغت ممکنه خارج از کتاب ببینید
که خب تاثیر زیادی نداره وو تست لغت با دانش کتاب زده میشه
ولی توی ریدینگ و کلوز تست لغات ناآشنا کلا چالشه این قسمت ها هستن
در وهله اول میگن که درگیر لغت نشید و نادیده بگیرید این لغت رو چون در ۹۰ درصد موارد لغات نااشنا یا صفتن یا اطلاعات غیر ضروری میدن و خیلی مهم نیستن
توی اون ۱۰ درصد باقیمونده باید از واژه های اطرافش و اون درکی که از متن پیدا میکنید باید سعی کنید از اون واژه یه محدوده معنایی کلی پیدا کنید که مثلا این لغت با اینکه مجهوله ولی مثلا توی حوزه ی غذایی هست و یه ربطی به غذا داره و...
همین تکنیک خاصی خیلی نداره
اگرم بیشتر از این باشه من فقط همینارو بلد بودم
احتمالا تو کتاب های کمک اموزشی بهتر اموزش دادن -
مهر و ماه یه دونه کتاب لغات تکمیلی زبان داره
-
Asal Arabgari واقعا
-
Asal Arabgari از اونجایی که لغتاش کاربردی ان، نه تنها تو کنکور بلکه تو بسیاری از آزمونا مطرحه. بهتره با کلماتش آشنا باشی چون خیلی به درد میخوره