کلیپ یا درسنامه
-
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
من دهمم و امروز برام این سوال پیش اومد که اگه کرونا حالا حالاها نره و یازدهم و دوزادهمو هم مجبور باشم مجازی بخونم بنظرتون میرسم هم کلیپ ببینم هم درسنامه بخونم هم تست بزنم الان که یه پایه بیشتر ندارم به زور میرسم اونم فقط درسای اختصاصیو کلیپ میبینم
بنظرتون برای یادگیری دیدن کلیپ حتما لازمه کسی اینجا نیست که خودش بخونه و یاد گرفته باشه ؟ آخه من واقعا نگران سالهای بعدیمم با این حجم کلیپا نمیدونم چیکارشون کنم
@دانش-آموزان-آلاء -
من دهمم و امروز برام این سوال پیش اومد که اگه کرونا حالا حالاها نره و یازدهم و دوزادهمو هم مجبور باشم مجازی بخونم بنظرتون میرسم هم کلیپ ببینم هم درسنامه بخونم هم تست بزنم الان که یه پایه بیشتر ندارم به زور میرسم اونم فقط درسای اختصاصیو کلیپ میبینم
بنظرتون برای یادگیری دیدن کلیپ حتما لازمه کسی اینجا نیست که خودش بخونه و یاد گرفته باشه ؟ آخه من واقعا نگران سالهای بعدیمم با این حجم کلیپا نمیدونم چیکارشون کنم
@دانش-آموزان-آلاءFa Fa سلام
شما هنوز دهمین و وقت دارین
ببینین کلیپ ها وقت آدمو میگیره
شما بیایین درسنامه ی کمک درسی رو بخونین یه مبحثی توش کمی اشکال داشتین بیاین از آلا نگا کنین همین
مهم شمایین که چطوری یاد میگرین
-
@دانش-آموزان-آلاءFa Fa سلام اف ای اف ای خوبی؟
من خودم با کلیپ خیلی راحت ترم و اصلا از درسنامه خوشم نمیاد و به زور میخونمو البته بازده بیشتری با ویدئو دارم و کامل مفهومی یاد می گیرم بستگی به خودت داره باید ببینی با کدوم بهتر یاد میگیری خیلی ها با خوندن درسنامه یاد می گیرن خیلی ها هم نه و با کدوم بازده بیشتری داری و مواقع مرور درس ها برات راحت تره
در کل هر راهی که برات به صرفه تر هست از اون استفاده کن -
Fa Fa سلام اف ای اف ای خوبی؟
من خودم با کلیپ خیلی راحت ترم و اصلا از درسنامه خوشم نمیاد و به زور میخونمو البته بازده بیشتری با ویدئو دارم و کامل مفهومی یاد می گیرم بستگی به خودت داره باید ببینی با کدوم بهتر یاد میگیری خیلی ها با خوندن درسنامه یاد می گیرن خیلی ها هم نه و با کدوم بازده بیشتری داری و مواقع مرور درس ها برات راحت تره
در کل هر راهی که برات به صرفه تر هست از اون استفاده کن@sania-andiravan
در ضمن کلیپ دیدن آدمو تنبل میکنه ببخشین منظورم شما نیستینا بد متوجه نشین فقط میخوام به ایشون بگم کلیپ آدمو تنبل میکنه نمیخواد خودش کتاب درسی رو بخونه ازش نکته استخراج کنه و...
-
Fa Fa سلام
شما هنوز دهمین و وقت دارین
ببینین کلیپ ها وقت آدمو میگیره
شما بیایین درسنامه ی کمک درسی رو بخونین یه مبحثی توش کمی اشکال داشتین بیاین از آلا نگا کنین همین
مهم شمایین که چطوری یاد میگرین
ali mohamadi 0 آها پس سال دیگه فکر کنم همین کارو کنم ممنون
-
Fa Fa سلام اف ای اف ای خوبی؟
در کل هر راهی که برات به صرفه تر هست از اون استفاده کن@sania-andiravan فدات بخوبیت
والا منم خوشم نمیاد فقط درسنامه بخونم ولی حس میکنم خیلی فرق زیادی برام نداره الان که وقت دارم کلیپارو میبینم خوبه از طرفیم حوصلت سر نمیره ولی خب من دارم دوازدهمو میبینم که یه عالمه کلیپ دارم و دو تا پایه که باید مرور کنم برا همین یکم اوضاع قاراشمیش میشه
مرسی از نظرت -
@دانش-آموزان-آلاءFa Fa ترکیبی بزن درسه سمی بشه
اول یه پیشخوانی داشته باش از درسنامه یه دور روزنامه وار بخون کلیپ ببین از کلیپ نکته برداری کن بعد مطالعه و تست آموزشی بزن و بعدش مرور
اینجوری شاخ درسا رو بشکون -
@sania-andiravan
در ضمن کلیپ دیدن آدمو تنبل میکنه ببخشین منظورم شما نیستینا بد متوجه نشین فقط میخوام به ایشون بگم کلیپ آدمو تنبل میکنه نمیخواد خودش کتاب درسی رو بخونه ازش نکته استخراج کنه و...
ali mohamadi 0 نه اصلا اینطور نیست خب
من خودم کلیپ ها رو می بینم حتی فیلم هایی که معلم هام از خودشون می فرستن هنگام تدریس شون سوال هایی در میارم یا نکاتی استخراج میکنم بعدا ازشون می پرسم یا می بینم نکاتم درست هست یا نه ربطی به تنبلی نداره
البته حضوری هم بود سوال می پرسیدم بستگی به دانش آموز داره -
@sania-andiravan فدات بخوبیت
والا منم خوشم نمیاد فقط درسنامه بخونم ولی حس میکنم خیلی فرق زیادی برام نداره الان که وقت دارم کلیپارو میبینم خوبه از طرفیم حوصلت سر نمیره ولی خب من دارم دوازدهمو میبینم که یه عالمه کلیپ دارم و دو تا پایه که باید مرور کنم برا همین یکم اوضاع قاراشمیش میشه
مرسی از نظرت -
Fa Fa ترکیبی بزن درسه سمی بشه
اول یه پیشخوانی داشته باش از درسنامه یه دور روزنامه وار بخون کلیپ ببین از کلیپ نکته برداری کن بعد مطالعه و تست آموزشی بزن و بعدش مرور
اینجوری شاخ درسا رو بشکونمهدیه بانو ممنونم از نظرت
الان همینطوری دارم میخونم روزی یه گفتار بیشتر نمیرسماینطوری از آخر رتبه اول کنکور میشم
-
Fa Fa چرا دوازدهم می بینی؟ مگه دهم نیستی؟
من خودم درسنامه میخونم حرصم می گیره مخصوصا اونایی که می پیچونن
واقعا آزارم میدن
خواهش عزیزم️
@sania-andiravan اوهوم درسنامه گیج کننده است
-
مهدیه بانو ممنونم از نظرت
الان همینطوری دارم میخونم روزی یه گفتار بیشتر نمیرسماینطوری از آخر رتبه اول کنکور میشم
Fa Fa عیبی نداره مگه حتما باید روزی یه مبحث بخونی اصلشم همینه
-
Fa Fa چرا دوازدهم می بینی؟ مگه دهم نیستی؟
من خودم درسنامه میخونم حرصم می گیره مخصوصا اونایی که می پیچونن
واقعا آزارم میدن
خواهش عزیزم️
@sania-andiravan من تا امتحانای دانشگارم دغدغه دارم دوازدهم که جای خود داره
بعضی درسنامهام واقعا رو اعصابن مثلا فک کن خودت هیچی نمیفهمی یهو این خیلی سبز خوشمزه بازیم در میارن میخوای کتابو پر پر کنی -
Fa Fa عیبی نداره مگه حتما باید روزی یه مبحث بخونی اصلشم همینه
مهدیه بانو همم نمدونم والا اینطوریم میشه دید
-
@sania-andiravan من تا امتحانای دانشگارم دغدغه دارم دوازدهم که جای خود داره
بعضی درسنامهام واقعا رو اعصابن مثلا فک کن خودت هیچی نمیفهمی یهو این خیلی سبز خوشمزه بازیم در میارن میخوای کتابو پر پر کنی -
Fa Fa
قبول دارم درسنامه ها خیلی اضافی ان
ولی شما اگه تمرکزت کتاب درسی باشه همراه با تست زیاد مطمئن باش سرعتت زیاد میشه@mohsen-sari والا درسنامه هرچقدم طولانی باشه نصف کلیپ دیدنم وقت میبره این کلیپا کلا یه صبحی از آدم میگیرن
-
مهدیه بانو ممنونم از نظرت
-
@sania-andiravan
۲۴ ساعت و ۱ گفتار یطوریهولی الان ک دهمم مشکلی با این وضعم ندارم از دید خود دوازدهمم میگم بده
-
@sania-andiravan
۲۴ ساعت و ۱ گفتار یطوریهولی الان ک دهمم مشکلی با این وضعم ندارم از دید خود دوازدهمم میگم بده
-
Fa Fa بالاخره دوازدهمی یا نه؟یا جامع میخونی؟
البته روزی یه گفتار زیست با تست میخونی فقط؟ یا دروس دیگه هم هست؟@sania-andiravan الان ک به عنوان یه دهمی میخونم ولی در کنارش برای دوزادهمم دارم برنامه میریزم اونموقع دستپاچه نشم
من الان دو روزه زیست خوندم صبحا کلیپ و جزوه نوشتن بعدازظهر و شبم درسنامه و تست هرروزم یه گفتار