کلیپ یا درسنامه
-
Fa Fa چرا دوازدهم می بینی؟ مگه دهم نیستی؟
من خودم درسنامه میخونم حرصم می گیره مخصوصا اونایی که می پیچونن
واقعا آزارم میدن
خواهش عزیزم️
@sania-andiravan من تا امتحانای دانشگارم دغدغه دارم دوازدهم که جای خود داره
بعضی درسنامهام واقعا رو اعصابن مثلا فک کن خودت هیچی نمیفهمی یهو این خیلی سبز خوشمزه بازیم در میارن میخوای کتابو پر پر کنی -
Fa Fa عیبی نداره مگه حتما باید روزی یه مبحث بخونی اصلشم همینه
مهدیه بانو همم نمدونم والا اینطوریم میشه دید
-
@sania-andiravan من تا امتحانای دانشگارم دغدغه دارم دوازدهم که جای خود داره
بعضی درسنامهام واقعا رو اعصابن مثلا فک کن خودت هیچی نمیفهمی یهو این خیلی سبز خوشمزه بازیم در میارن میخوای کتابو پر پر کنی -
Fa Fa
قبول دارم درسنامه ها خیلی اضافی ان
ولی شما اگه تمرکزت کتاب درسی باشه همراه با تست زیاد مطمئن باش سرعتت زیاد میشه@mohsen-sari والا درسنامه هرچقدم طولانی باشه نصف کلیپ دیدنم وقت میبره این کلیپا کلا یه صبحی از آدم میگیرن
-
مهدیه بانو ممنونم از نظرت
الان همینطوری دارم میخونم روزی یه گفتار بیشتر نمیرسماینطوری از آخر رتبه اول کنکور میشم
-
@sania-andiravan
۲۴ ساعت و ۱ گفتار یطوریهولی الان ک دهمم مشکلی با این وضعم ندارم از دید خود دوازدهمم میگم بده
-
@sania-andiravan
۲۴ ساعت و ۱ گفتار یطوریهولی الان ک دهمم مشکلی با این وضعم ندارم از دید خود دوازدهمم میگم بده
-
Fa Fa بالاخره دوازدهمی یا نه؟یا جامع میخونی؟
البته روزی یه گفتار زیست با تست میخونی فقط؟ یا دروس دیگه هم هست؟@sania-andiravan الان ک به عنوان یه دهمی میخونم ولی در کنارش برای دوزادهمم دارم برنامه میریزم اونموقع دستپاچه نشم
من الان دو روزه زیست خوندم صبحا کلیپ و جزوه نوشتن بعدازظهر و شبم درسنامه و تست هرروزم یه گفتار -
@sania-andiravan الان ک به عنوان یه دهمی میخونم ولی در کنارش برای دوزادهمم دارم برنامه میریزم اونموقع دستپاچه نشم
من الان دو روزه زیست خوندم صبحا کلیپ و جزوه نوشتن بعدازظهر و شبم درسنامه و تست هرروزم یه گفتارFa Fa آهان که اینطور افرین که آینده نگری میکنی از الان
️
خب یه گفتار کلا برای یه روز کمه چون باید به درس های دیگه هم برسی سعی کن وقت اتلافی کمی داشته باشی و درس های دیگه رو هم اضافه کن چون فقط تو کنکورت که زیست نیست
اون اوایل هم دروس دیگه اومد برنامه ات یکمی سنگین شد میتونی همون یه گفتار رو چند قسمت کنی بخونی تو چند روز ولی اگر بتونی همون یه گفتار با درس ها دیگه تو یه روز بخونی عالیه
ولی به بازده و کیفیت هم توجه کن -
Fa Fa آهان که اینطور افرین که آینده نگری میکنی از الان
️
خب یه گفتار کلا برای یه روز کمه چون باید به درس های دیگه هم برسی سعی کن وقت اتلافی کمی داشته باشی و درس های دیگه رو هم اضافه کن چون فقط تو کنکورت که زیست نیست
اون اوایل هم دروس دیگه اومد برنامه ات یکمی سنگین شد میتونی همون یه گفتار رو چند قسمت کنی بخونی تو چند روز ولی اگر بتونی همون یه گفتار با درس ها دیگه تو یه روز بخونی عالیه
ولی به بازده و کیفیت هم توجه کن@sania-andiravan نمیدونم کار درستی میکنم یا نه ولی تصمیم گرفتم یه هفته رو کلا زیست بخونم چون خیلی وضعم توش خوب نیست باقی درسا کمتر اذیتم میکنن
بیشترین ضریبم داره تو کنکور و تو آزمون از همه درسام کمتر میزنم هیچوقتم تو مدرسه وقت نکردم اونطور که میخوام بخونمش الان دیگه خیالم راحته مدرسه ندارم
خیلی ممنون ازت حتما حواسمو جمع میکنم