سلام خدمت دوستان عزیز آلایی و مدیران محترم آلا
یه سوال ، چرا جزوه آقای صدری که توی سایت گذاشتید با جزوه توی فیلم ها فرق میکنه ! جزوه ای که توی فیلم ها هستش جا برای نوشتن و حل مسئله داره ولی جزوه ای که توی سایت قرار دادید خیلی خیلی جا کم داره . میشه این مورد رو درست کنید لطفا. ممنون
توی سایت هم تیکت دادم 😁
sohrab
@administrators
M.an
سلام.الان دومین باره دارم اینو مینویسم من جزوات دوره ی ریاضی آقای لکستانی پایه دهم رو اوایل آبان ماه خریداری کردم ولی فقط شامل فصل و اول و قسمتای ابتدایی فصل دوم هستش و ادامه ی جزوه ی فصل دوم و همچنین جزوه ی نکته و تست رو نداره/چند روزه منتظرم ولی باز همونه لطفا پیگیری کنید کل برنامه هام به هم ریخته.لطفاااا پیگیری کنید واقعا احتیاج دارم.
سلام بچهها 🐤
من یه فیلم رایگان از آریان حیدری درباره مثلثات دیدم و توی مبحث معادلات مثلثاتی از ۴ تا استراتژی فقط مورد اولو گفت. میشه لطفا اگه کسی یادشون داره یا فیلمشو داره برام بفرسته 🙇🏻
1686469580573-1155901903.jpg
16864696811181879947554.jpg
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
جزوه تفتان ریاضی تجربی تست ۲
-
سلام بچه ها کسی راه حل بهتری برای تست شماره ۲ داره؟ من حل آقای محب رو متوجه نشدم کسی فهمید میتونه توضیح بده لطفا؟
(وی ذهنش درگیر شده و از ادامه مسیر دلسرد گشته:]) -
Robabe Rezaie الان فیلم های ریاضی تفتان منتشر شده
-
هادی رحیمی مطمئنید؟ من دیروز چندتاشو دانلود کردم
-
Robabe Rezaie چند قسمت منتشر شده و اینکه شما بقیه دروس رو هم تهیه کردین
-
هادی رحیمی خب تست شماره دو برا کلیپ اوله ..
-
Robabe Rezaie فقط ریاضی تفتان خریداری کردین
-
Robabe Rezaie
سلام کجای اون تست رو متوجه نشدید؟ -
هادی رحیمی نه پک تجربی
-
Infinitie. A توی تعیین علامت sوP
-
Robabe Rezaie
کاش یه عکس از سوال میذاشتین -
Robabe Rezaie
خب ببینید
صورت تست گفته که دو ریشه (یعنی دلتا مثبته) وقتی دلتا مثبته در وهله اول مطمئن میشیم که S و P داریم
حالا گفته دوتا ریشه هر دو منفین، خب ما به S میگیم جمع ریشه ها دیگه، جمع دو عدد منفی حتما منفیه پس اس منفیه و کوچیکتر از صفره
پی هم ضرب ریشه هاست، از اونجا که هر دو منفین پس صد در صد ضربشون عددی مثبته، پس پی بزرگتر از صفره. -
Infinitie. A بقیه ماجرا هم که میره تو حل نامعادله و تعیین علامت
-
Infinitie. A مشکلم تو حل نامعادلست فکر کنم لازمه از کلیپ های صفر تاصد استفاده کنم برای این بخش
باز هم ممنون وقت گذاشتید. -
Robabe Rezaie خواهش میکنم
-
sallar savadkoohi ! متاسفانه نمیتونم چون تازه وارد انجمن شدم خوب بلد نیستم
-
-
samira pournazar شما با سایت میاید؟
-
Robabe Rezaie بگید کجاش تا توضیح بدیم
-
Robabe Rezaie اوه بله بله شما پس با اپلیکیشنی
-