سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
چیکار کنم
-
سلام بچه ها امیدوارم درساتون به بهترین شکل پیش رفته باشهو حال دلتون خوب باشه
خب اول از وضعیتم بگم
من دهم خوابگاه بودم و به جز فیزیک دیگه هیچی تست نزدم(معلممون مجبورمون میکرد)
زیستم با دوستم میخواستیم بزنیم ولی ۳تا تست نیم ساعت روشون فک میکردیم آخرش اشتباه در میومددیگه بیخیالش شدم...
معلمامونم اصلا خوب نبودن که بخوام بگم در حد مدرسه بلدم...الان هیچی از دهمم یادم نیست
وقتی کرونا اومد من یه هفته خبر نداشتم که کلاسا مجازی شدنبهمون خبر نداده بودن
بعد که عضو گروه و اینا شدم فقط جزوه مینوشتم چون هیچ فیلمی با نت E باز نمیشد
تا مودم خریدیم و کاراش کردیم شد اواخر فروردین
که دیگه می رسیدیم به امتحانای مستمر و بعدشم ترم
خب یه سری درسا رو شب امتحانی با آلا خوندمیعنی شما تصور کن من تا یکِ شب فیلمای شیمی آقای پویان نظر میدیمبه کمک بچه ها و ارفاق معلما(البته فک کنمچون نمیدونم اصلا سوالا چی میشد جوابشون)نمره هام خوب شد
تابستون اومدیم با قلم چی جمع بندی کنیم مثلا
بعد چه طوری میخوندم؟!
مثل قبلناکتاب میخوندم،وقت نمیکردم تست بزنم
با همهی وجود زیست میخوندم بعد درصدام ۱۳الی ۱۷ و فوقش ۲۳درصد بود
یعنی دیگه واقعا امیدی نداشتم
از اون ورم مدرسه ها شهریور باز شد
من اون قسمتایی از دهم که نخونده بودم بازم وقت نشد بخونم
اینم بگم اون موقع اصلاااا هیچی از روش درس خوندن نمیدونستم
هیچی دیگه یازدهم شدیم باز مثلا من خیلی خوب خونده بودم
اولین آزمون مصادف شد با اینکه مدیر مدرسه راهنماییم(خیلی دوسش داشتم)قرار شد بیاد خونهمون
منم سال دهمم گفته بودم که آره من دیگه میخونم و ترازم مثل راهنمایی خوب میشه و نفر اول میشم وفلان...
بعد با اعتماد به نفس کامل رفتم آزمون بدم ترازم شد ۵۱۰۰
پیشرفت خوبی بود نسبت به۴۷۰۰
ولی خب باز ناامید شدم
و خب مشکل اساسیم(زیست)۱۷شده بود باز
یادم اومد یکی از کنکوریای مدرسه مون تعریف آقای موقاری رو زیاد کرده بودن
منم گفتم برم ببینم چه طوری درس میدن مگهچون معتقد بودم خوندنیا رو خودم میخونم
و خب گفتار ۱ اعصاب رو که درس دادن فهمیدم من این همه خوندم ولی هیچی نفهمیده بودم واقعا
هیچی دیگه،کمکم زیست با ایشون به ۵۰ رسوندم حتی یه بار۶۵ هم زدم
ولی خب بقیه درسا رو ول کرده بودم چون عاشق زیست شده بودم
درصد۵۰فیزیکم رسید به۱۳
ریاضی و شیمی ۲۰الی۳۰درصد
کلا دیگه همه چی رو ول کرده بودم
از اون ور مامانم هی میگفت تو اینقد زیست میخونی هنوز۵۰درصدی
منم زیست گذاشتم کنارِ بقیه درسام
عقب افتادم از برنامه آزمون درصد زیستمم دوباره برگشت به۲۰الی۳۰چون نمیخوندمش
هیچی دیگه الان توی یه باتلاق افتادم که هر لحظه ممکنه غرق بشم
الان به نظر شما من چیکار کنم
آها یه مشکل اساسی دیگهم که دارم اینه که بابام خیلی سر وصدا میده و خب درک نمیکنه...
نمیدونم کجا بخونمتوی حیاطمون تابستونا مار پیدا میشه منم سکته میکنم
تنها جایی که میتونم بخونم انباریهکه اونم باید کلی التماس کنم خالیش کننچون قاطی بقیه وسایل ممکنه سوسک و از این جک و جونورا پیدا بشه
خب خیلی لطف کردید که تا اینجا داستانم خوندین
به نظر شما من چه طوری پیش برم؟!
از کجا شروع کنم؟!
با توجه به اینکه معلمامون گفتن توی اردیبهشت امتحان شبه نهایی میگیرن ازمون
البته من نمیدونم چرا از ما میگیرن!!
چون شبه نهایی،یعنی شبیه نهایی دیگه!!
بعد ما امتحان نهایی نداریم که
یه سری کتابا مثل زبان و ادبیات نگاشونم نکردم
زبانم کلا ضعیفه
عربیم درس ۱و۲ روفقط خوندم ولی مشکل زیادی ندارم باهاش میتونم یه کاریش کنم
دینی ام عقبم به شدت ولی بازم مشکلی نیست
اختصاصیا رو چیکار کنم
اصن هول بودن از متنم میبارهیه سوال ۴،۳بار میپرسم️
حالا چیکار کنم
@دانش-آموزان-آلاء -
زهرا بنده خدا
اولا که سلام
دوما یکم آروووووووم باش به اعصاب خودت کنترل باش تا باهم صحبت کنیم.
ببین تو الآن یازدهمی
این حجم از استرس داشتن و دلهره اصلا منطقی نیست و باید تلاش کنی که این رو از خودت بگیری
میدونم که چون شاید خیلی حس میکنی حجم درسات عقبه و اتوبوس رفته و حالا باید پیاده بدوی دنبال اتوبوس یکم هولی!
اما اصلا نگران چیزی نباش
تو الآن کلاس یازدهمی و یک سال کامل رو برای خوندن وقت داری و این اصلا تایم کمی نیست!
از همین امروز شروع کن و زمانبندی و برنامه ریزی برای خودت بچین
درسات رو برسون به اونجایی که باید برسن
مثلا با خودت عهد کن که من این هفته میخوام هندسه و مثلا عربی رو کااااامل تمومشون کنم و برسونم به معلمامون. (من فقط دوتا درس رو گفتم. این تعدادش بستگی به پتانسیل خودت داره و مهم تر از همه اینکه به خودت الکی فشار نیار چون نتیجه ش معکوسه)
حالا مثلا فرض کن این یه هفته تموم شد و درس هندسه و عربیت رسید به معلم. از هفتۀ بعد چندتا درس جدید رو با خودت عهد میکنی اما ینجا رو خوب گوش بده! قرار نیست دوباره عربی و هندسه ت بیوفتن عقب!!! باید هر جلسه عربی و هندسه رو با معلم پیش بیای که اون دوتا درسی که رسوندیشون به معلم دوباره عقب نیوفتن!!! چون عملا حرکت به شدت خنده داریه.
در کل باید تلاش کنی همه چیز رو با هم ببری جلو و چیزی از قلم نیوفته.
یه محیطی هم برای درس خوندن پیدا کن
ترجیحا آروم
اگه محیط آروم پیدا نشد، یه کاری بکن که محیط به دلت بشینه!
مثل تزئیناتی چیزی یا هر اتفاقی که خودت دوست داری توی محیطت باشه!
و به سر و صدای محیط هم عادت کن.
اینکه محیط رو به اون شکلی که دوست داری دربیاری، باعث میشه که به خودت کمک کنی برای هضم کردن اینکه باید با سر و صدا کنار بیای! و راحت تر محیط و وضعیت رو می پذیری.
حس میکنم جواب همه ش رو دادم
ولی اگه بازم چیزی بود بنده درخدمتم -
زهرا بنده خدا در چیکار کنم گفته است:
سلام بچه ها امیدوارم درساتون به بهترین شکل پیش رفته باشهو حال دلتون خوب باشه
خب اول از وضعیتم بگم
من دهم خوابگاه بودم و به جز فیزیک دیگه هیچی تست نزدم(معلممون مجبورمون میکرد)
زیستم با دوستم میخواستیم بزنیم ولی ۳تا تست نیم ساعت روشون فک میکردیم آخرش اشتباه در میومددیگه بیخیالش شدم...
معلمامونم اصلا خوب نبودن که بخوام بگم در حد مدرسه بلدم...الان هیچی از دهمم یادم نیست
وقتی کرونا اومد من یه هفته خبر نداشتم که کلاسا مجازی شدنبهمون خبر نداده بودن
بعد که عضو گروه و اینا شدم فقط جزوه مینوشتم چون هیچ فیلمی با نت E باز نمیشد
تا مودم خریدیم و کاراش کردیم شد اواخر فروردین
که دیگه می رسیدیم به امتحانای مستمر و بعدشم ترم
خب یه سری درسا رو شب امتحانی با آلا خوندمیعنی شما تصور کن من تا یکِ شب فیلمای شیمی آقای پویان نظر میدیمبه کمک بچه ها و ارفاق معلما(البته فک کنمچون نمیدونم اصلا سوالا چی میشد جوابشون)نمره هام خوب شد
تابستون اومدیم با قلم چی جمع بندی کنیم مثلا
بعد چه طوری میخوندم؟!
مثل قبلناکتاب میخوندم،وقت نمیکردم تست بزنم
با همهی وجود زیست میخوندم بعد درصدام ۱۳الی ۱۷ و فوقش ۲۳درصد بود
یعنی دیگه واقعا امیدی نداشتم
از اون ورم مدرسه ها شهریور باز شد
من اون قسمتایی از دهم که نخونده بودم بازم وقت نشد بخونم
اینم بگم اون موقع اصلاااا هیچی از روش درس خوندن نمیدونستم
هیچی دیگه یازدهم شدیم باز مثلا من خیلی خوب خونده بودم
اولین آزمون مصادف شد با اینکه مدیر مدرسه راهنماییم(خیلی دوسش داشتم)قرار شد بیاد خونهمون
منم سال دهمم گفته بودم که آره من دیگه میخونم و ترازم مثل راهنمایی خوب میشه و نفر اول میشم وفلان...
بعد با اعتماد به نفس کامل رفتم آزمون بدم ترازم شد ۵۱۰۰
پیشرفت خوبی بود نسبت به۴۷۰۰
ولی خب باز ناامید شدم
و خب مشکل اساسیم(زیست)۱۷شده بود باز
یادم اومد یکی از کنکوریای مدرسه مون تعریف آقای موقاری رو زیاد کرده بودن
منم گفتم برم ببینم چه طوری درس میدن مگهچون معتقد بودم خوندنیا رو خودم میخونم
و خب گفتار ۱ اعصاب رو که درس دادن فهمیدم من این همه خوندم ولی هیچی نفهمیده بودم واقعا
هیچی دیگه،کمکم زیست با ایشون به ۵۰ رسوندم حتی یه بار۶۵ هم زدم
ولی خب بقیه درسا رو ول کرده بودم چون عاشق زیست شده بودم
درصد۵۰فیزیکم رسید به۱۳
ریاضی و شیمی ۲۰الی۳۰درصد
کلا دیگه همه چی رو ول کرده بودم
از اون ور مامانم هی میگفت تو اینقد زیست میخونی هنوز۵۰درصدی
منم زیست گذاشتم کنارِ بقیه درسام
عقب افتادم از برنامه آزمون درصد زیستمم دوباره برگشت به۲۰الی۳۰چون نمیخوندمش
هیچی دیگه الان توی یه باتلاق افتادم که هر لحظه ممکنه غرق بشم
الان به نظر شما من چیکار کنم
آها یه مشکل اساسی دیگهم که دارم اینه که بابام خیلی سر وصدا میده و خب درک نمیکنه...
نمیدونم کجا بخونمتوی حیاطمون تابستونا مار پیدا میشه منم سکته میکنم
تنها جایی که میتونم بخونم انباریهکه اونم باید کلی التماس کنم خالیش کننچون قاطی بقیه وسایل ممکنه سوسک و از این جک و جونورا پیدا بشه
خب خیلی لطف کردید که تا اینجا داستانم خوندین
به نظر شما من چه طوری پیش برم؟!
از کجا شروع کنم؟!
با توجه به اینکه معلمامون گفتن توی اردیبهشت امتحان شبه نهایی میگیرن ازمون
البته من نمیدونم چرا از ما میگیرن!!
چون شبه نهایی،یعنی شبیه نهایی دیگه!!
بعد ما امتحان نهایی نداریم که
یه سری کتابا مثل زبان و ادبیات نگاشونم نکردم
زبانم کلا ضعیفه
عربیم درس ۱و۲ روفقط خوندم ولی مشکل زیادی ندارم باهاش میتونم یه کاریش کنم
دینی ام عقبم به شدت ولی بازم مشکلی نیست
اختصاصیا رو چیکار کنم
اصن هول بودن از متنم میبارهیه سوال ۴،۳بار میپرسم️
حالا چیکار کنم
@دانش-آموزان-آلاءسلام
چقدر خوب که تاحالا انقدر تلاش کردی،بنظرم باتوجه به شرایطت باید تا آخر مدارس و تموم شدن امتحاناتتون فقط کتابا رو بخون و سعی کنی مفهومی بخونی و چیزی رو از قلم نندازی و بعد از اون با خیال راحت از تیر شروع کن به جمع کردن پایت،قبلا هم بهت گفته بودم که میشه دوسال رو تو ۳ماه جمع کرد چون قراره تو کنکوری بخونی و خیلی وسواس نداشته باش و فعلا تا خرداد برای مدرسه بخون و درگیر حواشی نشو
خیلی ساده است،تا خرداد مفهوم و مدرسه و بلافاصله بعد از اون کنکور و تست زنی
نگرانیت تاحدی خوبه اما دیگه بیشتر از این جایز نیست...فقط سعی کن تا خرداد درسهات رو مفهومی بخونی ،همین
و بعد از اون من کنکورم تموم میشه،اگر مایل باشی ادامه ی اون صحبت ها و روشها رو بهت میگم و میتونی فوق العاده پیشرفت کنی -
سلام ببخشید ولی باید وضعیتتو بپذیری و نصف تابستونو درس بخونی ینی از سه ما 1/5 تا 2 ماه
عربی اقای ناصح زاده
زبان اقای عزتی(دهم و یازدهم)
دینی آقای ناصری(اختیاری)
شیمی همه دبیرا خوبن
فیزیک اقای یاری
فارسی اقای حسین خانی
زیست اقای موقاری یا ذبحی
اینارو علاوه بر الان توی تابستون بخون -
danial hosseiny ممنونم از راهنماییتون
به خودم اطمینان دارم که میتونم برسم
ولی دوتا مشکل هست اینکه نمیدونم از کجا شروع کنم...چون یه درسی مثل زیست من تا مباحث پایه رو متوجه نشم ،نمیتونم بقیهش رو بفهمم
مامانمم زیاد نگرانن و خب نگرانیشون منتقل میکنن به من درکشون میکنم...ولی بعضی وقتا واقعا اذیت میشم. -
Zeinab Siri ممنون زینب عزیزم تا الان خیلی کمکم کردی
ان شاءالله رشتهای که دوست داری قبول شی
.
.
آره چرا مایل نباشم
بازم ممنونم واقعا -
.
.
آره چرا مایل نباشم
بازم ممنونم واقعاخواهش میکنم
و این موضوع رو برای خودت شفاف سازی کن که اگر الان خیلی تستی کارنمیکنی دلیلش اینه که داری به خودت اجازه میدی که بیشتر روی مفهوم کارکنی
تستی کارکردن و مفهومی کارکردن جدا ازهم نیستن! و دوتا مرحله ی مرتبط به هم هستن و تو فعلا قرارِ که یک قدم به جلو حرکت کنی،نمیشه هم بخوای بخونی و یاد بگیری و همزمان بخوای از خودت انتظار ۱۰۰زدن داشته باشی،باید به خودت فرصت بدی و این بازه ی ۳ماهه فرصت خوبیه تا خودتو آماده کنی
من برای زیست به شدت فیلم های صفرتاصد اقای موقاری رو پیشنهاد میکنم چون فوق العاده درس میدن و من خودم از تدریسشون نتیجه گرفتم
و اما برای فیزیکت سعی کن تست زیاد بزنی نه برای درصدگرفتن
تا اخر خرداد توی هردرسی تست بزن فقط و فقط برای یادگرفتن بیشتر ،همین -
Zeinab Siri در چیکار کنم گفته است:
.
.
آره چرا مایل نباشم
بازم ممنونم واقعاخواهش میکنم
و این موضوع رو برای خودت شفاف سازی کن که اگر الان خیلی تستی کارنمیکنی دلیلش اینه که داری به خودت اجازه میدی که بیشتر روی مفهوم کارکنی
تستی کارکردن و مفهومی کارکردن جدا ازهم نیستن! و دوتا مرحله ی مرتبط به هم هستن و تو فعلا قرارِ که یک قدم به جلو حرکت کنی،نمیشه هم بخوای بخونی و یاد بگیری و همزمان بخوای از خودت انتظار ۱۰۰زدن داشته باشی،باید به خودت فرصت بدی و این بازه ی ۳ماهه فرصت خوبیه تا خودتو آماده کنی
من برای زیست به شدت فیلم های صفرتاصد اقای موقاری رو پیشنهاد میکنم چون فوق العاده درس میدن و من خودم از تدریسشون نتیجه گرفتم
و اما برای فیزیکت سعی کن تست زیاد بزنی نه برای درصدگرفتن
تا اخر خرداد توی هردرسی تست بزن فقط و فقط برای یادگرفتن بیشتر ،همینتوی هردرسی موقع تست زدن وقتی نمیتونی سوال رو حل کنی بلافاصله برو سراغ پاسخنامه و جواب رو بخون و ببین که مشکل از کجاست؟
۱.سوال رو نفهمیدی؟️تو این حالت خودت رو اذیت نکن،طبیعیه
۲.مبحث رو بلد نبودی؟️میری و مبحث مرتبط رو میخونی
۳.راه حل جدیدِ؟️راه حلش رو یادبگیر و نکته اش رو وارد کن
۴.تیپ سوال جدیدِ؟️سوالت رو علامتدار کن که بعدا دوباره حلش کنی
۵.مبحث رو بلدی اما یادت رفته؟️واحد مرور برای آخر هر روزت درنظر بگیر و مباحث رو بیشتر مرور کن -
کی میشه یکی از مسئولین این کشور به نو جوونای این مملکت فکر کنه که بیچاره ها اگه بخان درس بخونن از سال دهم تا شب کنکور باید استرس داشته باشم که آیا بشود آیا نشود با این کنکور لعنتی پر مافیا.
-
زهرا بنده خدا این جوری نمیشه باید برنامه مکتوب بریزید سه تا نوبت صبح بعد از ظهر و شب چقد وقت دارید طبق همون تایم دو ساعته مثلا واس هر درس معمولا روزی سه تا اختصاصی و دو تا عمومی بخونید من که اینجوریم.. اگه برنامتون خوب باشه میشه حلش کرد
پیشنهاد من واسه صر و صدا چون دقیقا منم مثل شمام اینه که بلند درس بخونید تا صدای خودتون رو بشنوید یا اینکه بهترین حالت اینه که از داروخونه گوشگیر بخرید از این زردا کوچیکابزارید دیگه هیچی نمیشوید -
مصطفی عباسیان در چیکار کنم گفته است:
کی میشه یکی از مسئولین این کشور به نو جوونای این مملکت فکر کنه که بیچاره ها اگه بخان درس بخونن از سال دهم تا شب کنکور باید استرس داشته باشم که آیا بشود آیا نشود با این کنکور لعنتی پر مافیا.
درسته،کنکور و سنجشش کلا اشتباهه اما مافیای اصلی کنکور خودِ ما هستیم که جمعیت کثیری از پشت کنکوری های هرسال رو تشکیل میدیم!
که فکر می کنیم آینده ی روشن فقط قبولی تو کنکور و رسیدن به رشته های تاپ هست! -
Zeinab Siri من اصلا همچین اعتقادی نداره
زندگی هزا تا پله داره که کنکور تازه سه کیلومتر قبل از اولین پلس
این پزشکی رشته های تاپم خوبه ولی به شرط اینکه دنیا و آخرت آدمو به هم نریزه -
زهرا بنده خدا چقد منی شما:|||
-
زهرا بنده خدا سلام
چون از توضیحاتتون این رو درک کردم که یازدهم هستید
توصیه من
اگر میتونید راه ابریشم بگیرید خیلی خوب میشه واستون(واسه بحث هزینه طرح پرچم هم هست)
واسه دروس عمومی هم زبان استاد عزتی دینی استاد ناصری عربی استاد علیمرادی یا استاد ناصح زاده(هر کدوم رو پسندیدید) و فارسی استاد حسین خانی
شروع کنید به دیدن فیلم چون تاثیر خیلی زیادی تو پیشرفتتون داره(نه اینکه صرفا فیلم بلکه یادگیری با فیلم همراه با جزوه نویسی و نکته برداری و بعدش تست)
اگر هم راه ابریشم نمیگیرید از صفرتاصدهای بسیار خوب و نکته و تست ها حتما استفاده کنید
این روندی که گفتید مطمئنم با فیلم دیدن درست میشه چون تجربش کردم -
زهرا بنده خدا
دروسی که نیاز به پیش نیاز دارن رو از پیش نیازشون شروع کن به خوندن.
درواقع توجه و تاکیدت رو بذار سر همین امسال و در کنارش اون موارد پایه ای که میدونی باید بلد باشی تا اینارو بفهمی هم در کنارش بخون
اما اولویت رو بذار با امسال.
مادرت رو هم میفهمم که نگرانه و نگرانیش بهت منتقل میشه
ما همه مون فشاری که بقیه رومون گذاشتن رو داریم و درکت میکنیم
اما اینکه بخوای اینهمه به خودت استرس بدی صرفا وضعیت تو رو بد میکنه و هیچ فایدۀ دیگه ای برات نداره -
زهرا بنده خدا سلام شرایط مدرست خیلی شبیه به مدرسه ی من بود
اگه فکر میکنی مدرستون کیفیت خوبی نداره با فیلمای الا پیش برو البته چون هنوز مدرسه ای باید راه حل تشریحی هم کاملا بلد باشی ولی واسه ازمونات هرقسمتی که معلما میگن رو بیا از فیلمای الا ببین یه جورایی همراه با معلمای خودت معلم های الارو هم دنبال کن بعضی از مدرسه ها کلا اطلاعات زیادی رو در اختیار دانش اموز نمیزارن
واسه اینکه میگی درصدات نوسان داره هم برنامه بچین ذهنت رو تک بعدی بار نیار
اگه زیست رو خوب میخونی به همون نسبت هم باید بقیه ی درسارو بخونی و نباید همه ی درسارو فدای یکی کنی
روزایی که مدرسه داری با درسای مدرست پیش برو مثلا درس اونروز رو همون روز بخون و جمعش کن تموم بشه بره
5شنبه و جمعه رو هم برنامه بریز که تست کار کنی چون هنوز 11ام هستی مدرسه رو نباید بیخیال بشی
تا زمانی که مدرسه داری سعی کن 5شنبه و جمعه رو کنکوری درس بخونی
بعدشم تابستون میشه و میتونی دهم و یازدهم رو خیلی خوب بخونی -
ابوالفضل ریسی احتمال زیاد راه ابریشم تهیه میکنم...ممنونم
danial hosseiny پیشنهاد خوبی بود حتما انجامش میدم،ممنون
Zeinab Siri ممنون عزیزم
F Se7en بازم ممنون
مصطفی عباسیان ممنون بابت پیشنهاد برنامهتون
M.ba78 بله مدرسهمون اصلا ما رو درک نمیکنن از شمام ممنونم -
زهرا بنده خدا اره :| باید جمع و جور کنم وضعیتو:((