خون تیره شش ها
-
سلام
خون تیره ششها توسط کدوم سیاهرگ به قلب برمیگرده؟
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
سلام
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400@f-noori7979 سلام بزرگ سیاهرگ زبرین
-
@f-noori7979 سلام بزرگ سیاهرگ زبرین
Arefe Heydari آقای ذبحی گفتن که بزرگ سیاهرگها خون تیره همه اندامهای بدن بجز ششها و قلب رو وارد دهلیز راست میکنن
خب تکلیف قلب که روشنه خون تیره شش چجوری برمیگرده؟ -
Arefe Heydari آقای ذبحی گفتن که بزرگ سیاهرگها خون تیره همه اندامهای بدن بجز ششها و قلب رو وارد دهلیز راست میکنن
خب تکلیف قلب که روشنه خون تیره شش چجوری برمیگرده؟@f-noori7979 امکان نداره آخه رگ دیگه ای هم نداریم که...حالا من مجدد میپرسم بهتون میگم
-
@f-noori7979 امکان نداره آخه رگ دیگه ای هم نداریم که...حالا من مجدد میپرسم بهتون میگم
Arefe Heydari منم همینو میگم
البته من تو ویکی پدیام اینو خوندم
حتی گفتن سرخرگ آئورت خونو به همه جای بدن میبره بجز شش(خب پس این شش بدبخت چیکار میکنه؟) -
حتی گفتن سرخرگ آئورت خونو به همه جای بدن میبره بجز شش(خب پس این شش بدبخت چیکار میکنه؟)@f-noori7979 در خون تیره شش ها گفته است:
حتی گفتن سرخرگ آئورت خونو به همه جای بدن میبره بجز شش(خب پس این شش بدبخت چیکار میکنه؟)یه سرخرگ داریم به اسم برون کیال اون مسئول خون رسانی به شش ها هست
و سیاهرگ شش هم در نهایت به بزرگ سیاهرگ زبرین میریزه -
@f-noori7979 در خون تیره شش ها گفته است:
حتی گفتن سرخرگ آئورت خونو به همه جای بدن میبره بجز شش(خب پس این شش بدبخت چیکار میکنه؟)یه سرخرگ داریم به اسم برون کیال اون مسئول خون رسانی به شش ها هست
و سیاهرگ شش هم در نهایت به بزرگ سیاهرگ زبرین میریزهدریا دریایی دقیقا منم یادمه آقای موقاری اینو گفتن
ولی نمیدونم چرا آقای ذبحی گفتن که خون شش به سیاهرگ زبرین نمیریزه و خون رسانی بهشم از طریق آئورت نیست -
سلام.
خون تیره شش ها توسط ۴ سیاهرگ های ششی به دهلیز سمت چپ ریخته می شه.
خون تیره اندامهای پایین تر از قلب هم از طریق بزرگ سیاهرگ زیرین به دهلیز راست میرزد.
خون تیره اندام های بالاتر از قلب هم مانند دست ها و گردن و... توسط بزرگ سیاهرگ زبرین به دهلیز سمت راست ریخته می شود.
خون تیره خود قلب هم توسط یک سیاهرگ کرونری به دهلیز سمت راست ریخته می شود. -
سلام.
خون تیره شش ها توسط ۴ سیاهرگ های ششی به دهلیز سمت چپ ریخته می شه.
خون تیره اندامهای پایین تر از قلب هم از طریق بزرگ سیاهرگ زیرین به دهلیز راست میرزد.
خون تیره اندام های بالاتر از قلب هم مانند دست ها و گردن و... توسط بزرگ سیاهرگ زبرین به دهلیز سمت راست ریخته می شود.
خون تیره خود قلب هم توسط یک سیاهرگ کرونری به دهلیز سمت راست ریخته می شود. -
کاملا در اشتباهید.
اگه کمی مفهومی خونده باشد متوجه منظور من خواهید شد. -
سلام
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400@f-noori7979
درود. من متوجه نمیشم چرا باید مطالبی که در کتاب نیست بلد باشیم؟! نکنه میخواییم انتظارات طراحهای سوال رو تا جایی بالا ببریم که از فردا بگن سر جلسه کنکور هر کی عمل مغز نتونه انجام بده همه دروس رو هم 100 درصد بزنه قبول نیست؟!
پس از تغذیه شش ها خون تیره شش ها هم از طریق سیاهرگ زبرین وارد دهلیز راست میشه (خون سیاهرگی سطحی) هم مستقیما از طریق سیاهرگ های ششی (در گردش خون ششی) وارد دهلیز چپ میشه (خون سیاهرگی عمقی). در مورد دوم، اختلاط خون تیره و روشن را مشاهده می کنیم اما به دلیل کم بودن حجم خون تیره وارد شده تاثیر چندانی بر غلظت اکسیژن خون سیاهرگ های ششی ایجاد نمی کند.
-
@f-noori7979
درود. من متوجه نمیشم چرا باید مطالبی که در کتاب نیست بلد باشیم؟! نکنه میخواییم انتظارات طراحهای سوال رو تا جایی بالا ببریم که از فردا بگن سر جلسه کنکور هر کی عمل مغز نتونه انجام بده همه دروس رو هم 100 درصد بزنه قبول نیست؟!
پس از تغذیه شش ها خون تیره شش ها هم از طریق سیاهرگ زبرین وارد دهلیز راست میشه (خون سیاهرگی سطحی) هم مستقیما از طریق سیاهرگ های ششی (در گردش خون ششی) وارد دهلیز چپ میشه (خون سیاهرگی عمقی). در مورد دوم، اختلاط خون تیره و روشن را مشاهده می کنیم اما به دلیل کم بودن حجم خون تیره وارد شده تاثیر چندانی بر غلظت اکسیژن خون سیاهرگ های ششی ایجاد نمی کند.
Mohammad Afrashteh در خون تیره شش ها گفته است:
@f-noori7979
البته در مورد اون قسمت که نوشتم از طریق سیاهرگ زبرین اشتباه تایپی شد و در واقع از طریق سیاهرگ زیرین هست که میاد و به دهلیز راست میریزه (منظور بخش کم خون تیره شش ها پس از تغذیه اونها؛ بخش اعظمش که از طریق سیاهرگهای ششی در گردش ششی خون به دهلیز چپ میریزه همون اختلاط خون تیره شش با خون روشن سیاهرگهای ششی). هر کس هم بخواد کامل متوجه بشه ویدئوی زیر رو نگاه کنه:
Azygos and Hemiazygos veins - Gross anatomy of Abdomen and pelvis.mp4
-
سلام
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400@f-noori7979 سلام پرسیدم از چندتا از اساتید زیست وتقریبا همشون به سرخرگی به نام برونکیال برای اکسیژن رسانی به شش اشاره کردند وگفتند خون تیره شش از طریق سیاهرگ های ششی وارد قلب میشه و تاکید کردند که کتاب درسی هیچ اشاره ای به چگونگی تبادل گاز در سلول های خود حبابک نکرده و بیان این مطالب خارج از سطح کتاب وخارج از حیطه ی کنکوره پس نباید زیاد خودمونو درگیرش کنیم
-
دریا دریایی دقیقا منم یادمه آقای موقاری اینو گفتن
ولی نمیدونم چرا آقای ذبحی گفتن که خون شش به سیاهرگ زبرین نمیریزه و خون رسانی بهشم از طریق آئورت نیست@f-noori7979 در خون تیره شش ها گفته است:
ولی نمیدونم چرا آقای ذبحی گفتن که خون شش به سیاهرگ زبرین نمیریزه و خون رسانی بهشم از طریق آئورت نیستاحساس میکنم اشتباه کردن تو این مورد
چون واقعا منطقی نیست
خون شش اگه به زبرین نریزه پس به کجا بریزه
و اگه ائورت خون نده بهش پس شش از کجا غذا گیر بیاره -
ولی نمیدونم چرا آقای ذبحی گفتن که خون شش به سیاهرگ زبرین نمیریزه و خون رسانی بهشم از طریق آئورت نیستاحساس میکنم اشتباه کردن تو این مورد
چون واقعا منطقی نیست
و اگه ائورت خون نده بهش پس شش از کجا غذا گیر بیارهدریا دریایی غدا رو که از سرخرگ ششی میگیره یعنی درسته خونش تیرس ولی دلیل نمیشه غذا نداشته باشه
-
سلام
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400@f-noori7979 از طریق بزرگ سیاهرگ زبرین
چون زبرین واسه اندام های بالای قلب بود -
چون واقعا منطقی نیست
و اگه ائورت خون نده بهش پس شش از کجا غذا گیر بیارهدریا دریایی شاید اصن خونش تیره نمیشه چون مویرگ هاش داعما در ارتباط با هوای O²دارن
-
تا جایی که من اطلاع دارم خونی که از طرف سرخرگ ششی به قلب میره خون مسیر گردش ششی بدنه
و خون رسانی به بافت های و اندام های بدن توسط مسیر گردش خون عمومی هست نه ششیو دوما اون خون صرفا به جهت تبادل اکسیژن و کربن دی اکسید میره نه برای تغذیه ی شش
چون تغذیه ی کل اندام های بدن با سرخرگ ائورت هست و طبق گفته های آقای موقاری سرخرگ برون کیال انشعابی از آئورته که حاوی خون روشنه و به شش ها خون رسانی میکنه -
تا جایی که من اطلاع دارم خونی که از طرف سرخرگ ششی به قلب میره خون مسیر گردش ششی بدنه
و خون رسانی به بافت های و اندام های بدن توسط مسیر گردش خون عمومی هست نه ششیو دوما اون خون صرفا به جهت تبادل اکسیژن و کربن دی اکسید میره نه برای تغذیه ی شش
چون تغذیه ی کل اندام های بدن با سرخرگ ائورت هست و طبق گفته های آقای موقاری سرخرگ برون کیال انشعابی از آئورته که حاوی خون روشنه و به شش ها خون رسانی میکنهدریا دریایی کلا اساتید روی این موضوع اختلاف نظر دارند...بنده خودم از چند نفر پرسیدم و هر کدوم جوابی رو بهم دادندعده ای گفتند آئورت وسیاهرگ های زیرین زبرین مسئولیتی برای شش ندارند وکربن دی اکسید یاخته های خود شش، از طریق سیاهرگ ششی به قلب میروند وتغذیه شش توسط سرخرگ ششی هست که خون تیره از لحاظ گاز های تنفسی وپرغدا دارد وعده ی دیگه ای هم این مطلب رو نقض کردند وگفتند انشعابی از آئورت به شش اکسیژن رسانی میکنه وخون تیره شش هم وارد سیاهرگ زبرین میشه وغذا هم از سرخرگ ششی به شش ها میرسه
ولی نکته قابل توجه اینکه آخر کلام همشون این بود که این مبحث فراتر از کتاب شماست وتوی هیچ آزمونی ازش سوال طرح نخواهد شد. -
سلام
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400@f-noori7979 سلام
اسم سرخرگی ک ب شش خون روشن برای تغذیه میبره سرخرگ برونکیال هست
و سیاهرگی ک خون تیره رو ( ک حاوی مواد دفعی خود ششها هست) ب قلب بر میگردونه سیاهرگ پورموناری هستاگه اشتباه نکنم