بحث آزاد و تغییرات
-
AMH داشتم به همین فکر میکردم
-
نازنین جمالی 0 خب من چیکار کنم
اونا باید درست کنن -
M.an نمیدونم شاید هنوز یکم قانع کننده نیست...!
یکم قدرت اختیار صلب میشه!
خیلی وقت ها خیلی زمان ها انسان ها نیاز به اصلاح دارن هیچ انسانی در جامعه ما که قسمتیش الان توی این انجمنه معصوم که نیست! اینکه فرصت داشته باشه تا اصلاح کنه حداقل کاری هست که میشه انجام داد...
در هر صورت این شما هستید خانم مدیر که تصمیم میگیرد ... به قول معروف ما ها همه اینجان مهمانیم و دیر و زود اینجا رو ترک میکنیم امیدوارم در آینده نزدیک هر چه زود تر تغییرات خوبی اعمال بشه ...! فعلا قدرت دست شما و اختیار نیز دست شما!... موفق باشید خانم مدیر
آلا برای ما همیشه ارزشمند بوده و هست! -
amirh_hmyf ولی اعتبار خیلی زیاده ۲۰۰۰تا
من تا آخر سالم همه سوالای درسیو ج بدم نمیرسه به ۲۰۰۰ -
بچه ها لطفا اسپم ندین
صبر کنید تا من پاسختونو بدم -
amirh_hmyf من نگفتم تو کاری انجام بدی کلی گفتم
حرفام مخاطبش بچه ها آلا نیستن
خانوم مدیر عزیزن️ -
نازنین جمالی 0 تا نظام امتیاز دهیو نمیدونی فعلا صبر کن
2000 تا چیزی نیست که
یکی دو هفته ای میرسه ادم بهش -
amirh_hmyf در بحث آزاد و تغییرات گفته است:
M.ba78 الان من تایپیکای درسیم اکثرا بالای 20 تا لایک دارن
اونام محاسبه میشن دیگه؟اره
-
M.ba78 خوب اگر به اعتبار کافی نرسه فارغ التحصیلا باید چیکار کنن؟
-
nafas.m در بحث آزاد و تغییرات گفته است:
M.ba78 خوب اگر به اعتبار کافی نرسه فارغ التحصیلا باید چیکار کنن؟
این یه %(#ff0000)[امتیازه] برای اونایی که فعالیت درسی دارن پس طبیعتا چیزی نیس که همه به راحتی بتونن داشته باشن فارغ ها هم اگه فعالیت درسی داشتن میتونن از جزوات دبیرستان یا کنکور ، نکاتی که حالا هرجا قبلا یادداشت کردن یا تاپیک مفیدی راجبه هر درسی زدن میتونن این امتیاز رو داشته باشن
-
romisa حرفتون درست ولی باور کنید از درسا هیچی یادم نیست جزواتمو پخش کردم
-
نازنین جمالی 0 در بحث آزاد و تغییرات گفته است:
M.an نمیشه مال ادمین و مدیرا واسه بچه ها باز باشه؟
اینو قراره حل کنیم و اینکه تا زمانی که درست میشخ تگ کنین
-
nafas.m در بحث آزاد و تغییرات گفته است:
romisa حرفتون درست ولی باور کنید از درسا هیچی یادم نیست جزواتمو پخش کردم
هنوزم میشه راه هایی پیدا کرد هر مطلب مفیدی که راجبه درسا تو گوشیتون دارین و خیلی روش های دیگه هم هست در هر صورت اون یه امتیازه
-
romisa بله
-
ولی دوستان کنکوری من توجه داشته باشن
حقیقتا این اقدام بهترین اقدام میتونه برا شما
شاید الان بگین ازادی عمل گرفته شد و اینا ولی خیلی اقدام خوبی بود
حالا من جای خانوم مدیر بودم این اعتبارو جوری میکردم که دیگه بعد 300 تا امتیاز، به ازای هر پیام غیر درسی یه امتیازتون کم شه؛ اینطوری همچنان جو درسی باقی میمونه
شاید مخالفت کنین ولی تاثیراتشو بعددا سر کنکور میبینین
پ ن:حالا کسی نیاد انگ پاچه خواری بزنه به ما -
H_R در بحث آزاد و تغییرات گفته است:
خیلی وقت ها خیلی زمان ها انسان ها نیاز به اصلاح دارن هیچ انسانی در جامعه ما که قسمتیش الان توی این انجمنه معصوم که نیست! اینکه فرصت داشته باشه تا اصلاح کنه حداقل کاری هست که میشه انجام داد...
در هر صورت این شما هستید خانم مدیر که تصمیم میگیرد ... به قول معروف ما ها همه اینجان مهمانیم و دیر و زود اینجا رو ترک میکنیم امیدوارم در آینده نزدیک هر چه زود تر تغییرات خوبی اعمال بشه ...! فعلا قدرت دست شما و اختیار نیز دست شما!... موفق باشید خانم مدیر
آلا برای ما همیشه ارزشمند بوده و هست!هنوزم فرصت داره تا دسترسی داشته باشه(اعتبار درسی) و این فرصت برای اصلاح گرفته نشده در عوض با اینکار جلوی خیلی از مشکلات گرفته میشه
-
romisa در بحث آزاد و تغییرات گفته است:
آلا برای ما همیشه ارزشمند بوده و هست!هنوزم فرصت داره تا دسترسی داشته باشه(اعتبار درسی) و این فرصت برای اصلاح گرفته نشده در عوض با اینکار جلوی خیلی از مشکلات گرفته میشه
موضوع من امکان ویرایش و حذف بودا:/
-
romisa در بحث آزاد و تغییرات گفته است:
موضوع من امکان ویرایش و حذف بودا:/
تا یه زمانی این امکان وجود داره ولی بیشتر از اون میتونه مخرب باشه
81/142