دومین مرحله آزمون ۳آ
-
@m-an
سلام
وقت بخیر
ببخشید
اون دوستانی که از رو دفترچه گزینه هاشون رو نوشتن و حالا میخوان یکجا ثبتشون کنن اما منتظرن زمان بگذره
میتونن یه کار دیگه هم انجام بدن تا نیاز نباشه صبر کنن که زمان عمومی بگذرهاگه با کامپیوتر باشن اون بالایه آزمون سمت راست یه آیکن پنجره مانند هست
اونو بزنن براشون پاسخنامه میاد و میتونن یکجا گزینه هاشون رو ثبت کنناگر هم با گوشی باشن
باید از تو تنظیمات حالت رایانه رو انتخاب کنن تا صفحه به صورت رایانه بشه و اون گزینه براشون بیاد
و بعد همون آیکنی که گفتم رو انتخاب کنن
حالا پاسخنامه رو میبینند
و میتونن گزینه هاشون رو یکجا وارد کننفکر کنم راه خوبی باشه که منتطر پایان یافتن زمان عمومی نمونن.
-
@m-an در دومین مرحله آزمون ۳آ گفته است:
@infinitie-a
خب ویرایش میزنید دوباره ثبت میشه یا نه ؟
یعنی یه ویرایش بزنید ثبت کنید دوباره وارد بشین ببینید قبلی هست یا ادیت خوردهثبت میشه،
گزینه هم قابل تعویضه -
اقا موقع ثبت پاسخ نامه ارور ( در این سیستم پاسخ نامه شما ثبت نشده است لطفا از سیستمی که با ان در ازمون شرکت کرده اید دکمه را بزنید ) میده.
رفرشم کردم جواب نداد چیکارش کنم -
@m-an
سلام مدیر جان
صبح وقتی سیستم و انجمن بالا نیومد رفتم توی تلگرام که ببینم اطلاعیه چیزی زدن یا نه
دیدم که دفترچه سوالات رو گذاشتن
منم عمومی رو دان کردم و خودم برای خودم زمان گرفتم و طبق زمان که رو دفترچه بود زدم و وقتی زمان تموم شد دیگه نزدم
بعد عمومی سایت و باز کردم ببینم بالامیاد یا نه دیدم که سایت بالا میاد
و رفتم عمومیارو از رو برگه خودم توی سیستم وارد کردم
و دفترچه اختصاصی رو از همون تلگرام دان کردم که تا میاد زمان عمومیم تموم شه من اختصاصیا رو بزنم
و بعد وارد سیستم کنم
وقتی ریاضیو زدم دیدم که دفترچه اختصاصی بالا اومد و منم از زیست با سیستم زدم
و دیگ سرگرم سوالا شدم و فقط زمان گذشته برام پایینش می اومد
بعد که ساعت و دیدم ،دیدم که ساعت یک و خورده ای شدع گفتم ک من از صبح دارم آزمون میدم پس چرا آزمون واسم بسته نمیشه
خلاصه فک کنم توی زمان بیشتری اختصاصیا رو زدم
با این حال که شیمیو نزدم
️
با این حال حتی الانم زمان گذشتمو زیر ۴ ساعت میزنه
اینو گفتم که نمیخوام یهو مدیون کسی باشم و فلان
و باید چیکار کنم؟
یا مثلا میشه کلا آزمون و برام در نظر نگیرن که مشکلی پیش نیاد؟
ببخشید زیاد حرف زدم میخواستم با جزئیات بگم ممنونم -
@m-an
سلام
وقت بخیر
ببخشید
اون دوستانی که از رو دفترچه گزینه هاشون رو نوشتن و حالا میخوان یکجا ثبتشون کنن اما منتظرن زمان بگذره
میتونن یه کار دیگه هم انجام بدن تا نیاز نباشه صبر کنن که زمان عمومی بگذرهاگه با کامپیوتر باشن اون بالایه آزمون سمت راست یه آیکن پنجره مانند هست
اونو بزنن براشون پاسخنامه میاد و میتونن یکجا گزینه هاشون رو ثبت کنناگر هم با گوشی باشن
باید از تو تنظیمات حالت رایانه رو انتخاب کنن تا صفحه به صورت رایانه بشه و اون گزینه براشون بیاد
حالا پاسخنامه رو میبینند
و میتونن گزینه هاشون رو یکجا وارد کننفکر کنم راه خوبی باشه که منتطر پایان یافتن زمان عمومی نمونن.
-
@infinitie-a
حتما از زمان آزمونتون مونده
یعنی 4 ساعت و اون زمان قطعی اول صبح که بهش اضافه کردیم@m-an
آها، بله خب هنوز یکم مونده
من وقتی وارد نشد از لینک دفترچه رو زدم
بعد تو یه ساعت عمومیم اختصاصی زدم
خب پس هیچ، متشکرم -
@m-an
ممنونم
یعنی الان با این حساب نتیجه آزمونم چی میشه؟
اونایی که از زمان خودش خارج بوده؟ -
@m-an
سلام
وقت بخیر
ببخشید
حالا پاسخنامه رو میبینند
Ali Masouminya عه اینو چرا قبلاً خودم متوجه نشدم
خیلی خوب بود -
maryam8090 آره سوالات خیلی با کیفیت بود
@haniehno امیدوارم فقط میانگین ۵۰ رو زده باشیم
من که اصلا نمیدونم چکارکردم فقط ازالان استرس گرفتم
-
@haniehno امیدوارم فقط میانگین ۵۰ رو زده باشیم
من که اصلا نمیدونم چکارکردم فقط ازالان استرس گرفتم
maryam8090 آره
زیست و شیمیش خیلیییییی جوندار بود البته یکی دوتا سوال فوق العاده آسون داشت (الان همونارو غلط میزنم)
-
maryam8090 آره
زیست و شیمیش خیلیییییی جوندار بود البته یکی دوتا سوال فوق العاده آسون داشت (الان همونارو غلط میزنم)
@haniehno دقیقاا این آسونا اصن وادی گمراهی و ذلتن
-
maryam8090 آره
@haniehno ریاضی رو بگوو ریاضیش فوق العاده بود واقعا.درسته اونی که میخواستمو نزدم اما خب عالی بود.
-
Ali Masouminya
سلام
بله یه چند دقیقه ای هست این محدودیت رو برداشتیم
چون چند نفر با دفترچه کانال شروع کرده بودنفقط بچه ها اگه اینطوری وارد کردین چک کنید ثبت شده باشه
@m-an سلام پاسخ تصویری آزمون کی قرار میگیره
-
شما موفق شدین ثبت کنین
-
@M-an سلام مجدد
پاسخهای تصویری و تشریحی چه موقع قرار میگیرن
میخوایم تحلیل کنیم زودتر -
@M-an زمان عمومیا تموم شده ولی اختصاصیارو برام نمیاره!!!
@ادمین -
@M-an زمان عمومیا تموم شده ولی اختصاصیارو برام نمیاره!!!
@ادمینzeinab dehghani رفرش کنید
-
Bio دقیقا، تصویر اونقدر ریز بود که من اولش فکر کردم گزینه خالیه.
-
کارنامه آزمون که منتشر میشه؟ m_an