IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
تست های جالب توجه گسسته
-
-
Reza.Tah در تست های جالب توجه گسسته گفته است:
ARTHUR
میخواسته یه کار کنه سمت چپ تساوی به صورت ضرب دو تا عامل بشه که کارش راحت تر بشه
ولی عمرا به ذهن آدم برسه که این کار رو کنه که بتونه فاکتور بگیره
مگه اینکه دیگه خیلی این تیپ رو حل کرده باشه
گراف کلا 1 تست میاد همش هم تمرین کتابه تالیفی هاش عمدتا سلیقه ای میشنرضا جزوه داری برای تمرین های کتاب خوب حل کرده باشه؟
-
farhadhamid29
خط ویژه رو نداری؟ -
-
ARTHUR در تست های جالب توجه گسسته گفته است:
این تیپ سوالا رو گاج با همنهشتی حل کرده چرا :| میشه توضیح بدید(بدون همنهشتی ) ؟
حالا اگه شرایط سوال رو اینجوری تغییر بدیم جواب چی میشه : به جای اون 8 ، 4 باشه و رابطه توی مجموعه اعداد صحیح تعریف شده باشهاگه کسی بلده اینو توضیح بده
@دانش-آموزان-آلاء
ولی پاسخنامه گاج به نظرم خوب بود راه دیگه ای فکر نمیکنم داشته باشه
اگه به جای 8 بذاری 4 و تو عداد صحیح تعریف کنی میشه 2 کلاس هم ارزی,یکی کلاس هم ارزی 0 و اون یکی کلاس هم ارزی 1 -
Vampire_Hunter در تست های جالب توجه گسسته گفته است:
Reza.Tah خودت با چه روشی حل کردی ؟؟؟
من نتونستم حلش کنم همینی که هست
-
فرق افراز با کلاس چیه مثلا اگه بگه تعداد افراز یا تعداد کلاس ها چندتا هستن چطور حل میشه آیا می تونن مساوی باشن تعدادشون؟
-
farhadhamid29 در تست های جالب توجه گسسته گفته است:
فرق افراز با کلاس چیه مثلا اگه بگه تعداد افراز یا تعداد کلاس ها چندتا هستن چطور حل میشه آیا می تونن مساوی باشن تعدادشون؟
داداش سوال گسسته ای نپرس
من یه ساله دارم جبر مجموعه و دکارتی میخونم هنوزم نفهمیدم تعداد رابطه هم ارزی که شامل فلان زوج و مرتب باشه و فلان زوج مرتب نداشته باشه چجوری بدست میاد -
داداش سوال گسسته ای نپرس
من یه ساله دارم جبر مجموعه و دکارتی میخونم هنوزم نفهمیدم تعداد رابطه هم ارزی که شامل فلان زوج و مرتب باشه و فلان زوج مرتب نداشته باشه چجوری بدست میاداین سادهست باید جدول رو حفظ کنی ولی خیلی فراره گسسته
-
داداش سوال گسسته ای نپرس
من یه ساله دارم جبر مجموعه و دکارتی میخونم هنوزم نفهمیدم تعداد رابطه هم ارزی که شامل فلان زوج و مرتب باشه و فلان زوج مرتب نداشته باشه چجوری بدست میاداین سادهست باید جدول رو حفظ کنی ولی خیلی فراره گسسته
جدول ؟؟؟
جدول واسه بدست اوردن روابط تقارنی پاد تقارنی و بازتابی
هم ارزی رو باید از طریق افراز بدست بیاری
همین تست امروز اصلن قابل فک کردن نبودش -
منم کلی تست حل کردم از این تعداد افراز و رابطه و رابطه هم ارزی و ... ولی همش یادم رفته
خیلی زور داره :|
-
منم کلی تست حل کردم از این تعداد افراز و رابطه و رابطه هم ارزی و ... ولی همش یادم رفته
فقط احتمال خوبه خیلی زود فراموش نمی کنی