IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
تست های جالب توجه گسسته
-
ARTHUR در تست های جالب توجه گسسته گفته است:
banoo
من خط ویژه م قدیمیه ولی همینایی که گفتیه. به علاوه « آزمایشات مکرر تا اولین پیروزی»پیشامد مستقل هم هست گمونم
تو مقدمه ی خیلی سبز نوشته سوما کدوما رو میتونن بخونن بقیه اش فقط پیشه
راحت شدم^_^ -
خارج 88)در یک آزمون از دو کلاس A وB چهل درصد دانش آموزان کلاس A و 60 درصد دانش آموزان کلاس B قبول شده اند,اگر تعداد داوطلبین در کلاس A دو برابر کلاس B باشد و فردی به تصادف از بین قبول شدگان انتخاب شدو تقریبا با کدام احتمال,این فرد از کلاس A است؟
1)0/43
2)0/57
3)0/61
4)0/63 -
با ارقام 1تا7 یک عدد 7 رقمی ساخته ایم پیشامد این که رقم 1قبل از 2 و 2 قبل از 3 باشد چند عضو دارد؟
1)هفت فاکتوریل تقسیم بر دو
2)هفت فاکتوریل تقسیم بر سه
3)هفت فاکتوریل تقسیم بر سه فاکتوریل
4)هفت فاکتوریلراهنمایی : اول احتمالش رو بدست بیارید. بعد توی فضای نمونه ضرب کنید
-
با ارقام 1تا7 یک عدد 7 رقمی ساخته ایم پیشامد این که رقم 1قبل از 2 و 2 قبل از 3 باشد چند عضو دارد؟
4)هفت فاکتوریلراهنمایی : اول احتمالش رو بدست بیارید. بعد توی فضای نمونه ضرب کنید
جواب رو بذار سخته
-
4)هفت فاکتوریلگزینه 3
http://s8.picofile.com/file/8297084234/014desa_00h08m25s_00h09m21s_.mp4.html
-
sonsy در تست های جالب توجه گسسته گفته است:
این سوالو اقای کرد تو همایش حل نکرده بود ؟پیشنهاد میکنم حتمن اون ویدیو اعدادو ببینین خیلی خوبه
کجاست؟
-
-
4)هفت فاکتوریلگزینه 3
http://s8.picofile.com/file/8297084234/014desa_00h08m25s_00h09m21s_.mp4.html
خیلی خوب بود