IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
تست های جالب توجه گسسته
-
Reza.Tah در تست های جالب توجه گسسته گفته است:
در ظرفی 5 گوی قرمز و 5 گوی سیاه موجود است,7 مهره به تصادف از میان آن ها خارج میکنیم و ملاحظه میشود که 4 قرمز و 3 سیاه در میان آن هاست,حال از میان این مهره ها یکی را به تصادف کنار میگذاریم و از میان 6 مهره باقی مانده دو مهره به تصادف خارج میکنیم,احتمال نا همرنگ بودن دو مهره آخر کدام است؟
1)چهار هفتم
2)سه هفتم
3)پنج هفتم
4)دو هفتم3
-
farhadhamid29
غلطه -
moein در تست های جالب توجه گسسته گفته است:
Reza.Tah سه هفتم
غلطه
سه هفتم ميشه وا!!!
اينارو ولش حالا نشد هم نشدبيا چت يه عكس برا آپ ميكنم واس آزمون قبل واسم نامفهوم بود بگو قضيه چيست برادر -
تو احتمال سیاه برداشتن اونجا نباید جمع میزدی باید ضرب میکردی تو صورت کسر
-
moein
آخه جلوترش جمع زدی که,نوشتی هفت پونزدهم,باید میشد شش پونزدهمآها اونجاكاكو شيشتا مهره داري ٢تا سياه چارتا مشكي...پيشامد برابري دو مهره اي ك برميداريم از اصل جمع استفاده ميشه يا اصل ضرب؟
-
Reza.Tah ضربه ديه
ما ميگيم سه هفتم احتمال داره سياه برداريم حالا اين پيشامد رخ داد،در اين حالت فلان قدر احتمال برابري گوي ها وجود داره همچين چار هفتم احتمال داره قرمز برداريم و فلان قدر هم اون ميشه با هم جمع ميشنکلا اشتباهه,برداشتن دو مهره همزمان داره اتفاق میوفته اصلا جمع رو نباید اونجا به کار میبردی,اگه میخواستی اینطوری حل کنی باید این ریختی میشد:
-
"نا"همرنگ
من از همينجا اعلام ميكنم نزديك به ١٠٠تا منفي ميخورم فردا كاملا معلومه️خدا نکنه الان نصفه شبه تقریبا ذهن خستست,منم فردا آزمون دارم احتمال 90 درصد عمومی هام همش میره زیر خط فقر,فقط به امید اختصاصی میرم
-
ARTHUR در تست های جالب توجه گسسته گفته است:
ینی چی خب :| چرا آدمو گمراه میکنه این طراح :|
اونجا که گفته مستقل اند من تو فرمول احتمال شرطی به جای اشتراک ضربشون رو نوشتم بعد دیدم پاسخ نامه اصن هیج توجهی به مستقل بودن اینا نکرده :|
ریاضی خارج 94
گزينه١؟ ببينين سعي كنين خيلي رو جملات زوم نكنين معمولا سوالات كنكور همه از مجموعه قواعد برابري ك تو كتاب يا سوالات سال قبل اومده پيروي ميكنن برا همين فقظ بايد تشخيص بدين الان فلان سوالي ك جلوته از كدوم راه، حل ميشه
مستقل بودن برا زمانيه ك دوتا اتفاق داره ميافته ميخوايم ببينيم سطح اشتراكشون در چ حده...چ بسا اينجا احتمال شرطيه و يه اتفاق افتاده -
ARTHUR در تست های جالب توجه گسسته گفته است:
ینی چی خب :| چرا آدمو گمراه میکنه این طراح :|
اونجا که گفته مستقل اند من تو فرمول احتمال شرطی به جای اشتراک ضربشون رو نوشتم بعد دیدم پاسخ نامه اصن هیج توجهی به مستقل بودن اینا نکرده :|
ریاضی خارج 94
گزينه١؟ ببينين سعي كنين خيلي رو جملات زوم نكنين معمولا سوالات كنكور همه از مجموعه قواعد برابري ك تو كتاب يا سوالات سال قبل اومده پيروي ميكنن برا همين فقظ بايد تشخيص بدين الان فلان سوالي ك جلوته از كدوم راه، حل ميشه
آره یک میشه . ساده س تستش ولی گمراه شدم با اون جمله :|