تست های جالب توجه فیزیک
-
ARTHUR در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
آزمون دوم-فیزیک 2 فصل 5 و6 + فیزیک 3 فصل 4و5 + فیزیک پیش فصل6
تعداد سوالات :15
مدت زمان پیشنهادی : 18 تا 20 دقیقه
تا لود شدن کامل سوالات منتظر بمانید.دوستانی که مشکل لود نشدن سوالات رو دارن میتونن از لینک زیر سوالات رو در قالب pdf دریافت کنند:
http://s8.picofile.com/file/8292447350/01.pdf.html
پاسخ کلیدی ساعت 11:30
138)3
139)2
140)2
141)4
142)1
143)3
144)1
145)1
156)4
157)4
158)4
159)4
160)1
195)2
196)2 -
46% بجز فیزیک 3
-
تا لود شدن کامل سوالات منتظر بمانید.دوستانی که مشکل لود نشدن سوالات رو دارن میتونن از لینک زیر سوالات رو در قالب pdf دریافت کنند:
ARTHUR در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
پاسخ تشریحی :
http://s8.picofile.com/file/8292499342/02.pdf.html -
مقدار معینی از یک گاز کامل ، فرایند if را مطابق شکل داشته است.هنگامی که در این فرایند ، دمای گاز بیشینه است ، حجم آن چند لیتر است؟ ( حجم در نمودار بر حسب لیتر و فشار بر حسب اتمسفر است)
1)8
2)32
3)16
4)20 -
مقدار معینی از یک گاز کامل ، فرایند if را مطابق شکل داشته است.هنگامی که در این فرایند ، دمای گاز بیشینه است ، حجم آن چند لیتر است؟ ( حجم در نمودار بر حسب لیتر و فشار بر حسب اتمسفر است)
1)8
2)32
3)16
4)20ARTHUR
4 ? -
ARTHUR
4 ? -
ARTHUR
مشتق -
ARTHUR
مشتقVampire_Hunter در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
ARTHUR
مشتقیعنی رفتی معادله اون خط رو نوشتی بعد مشتق گرفتی ؟
-
Vampire_Hunter در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
ARTHUR
مشتقیعنی رفتی معادله اون خط رو نوشتی بعد مشتق گرفتی ؟
ARTHUR اره...محور عمودی y و محور افقی x معادله خط می نویسی بعدش در هم ضرب میکنی ...میشه معادله درجه دو (PV=T) بعد مشتق مساوی صفر بزاری x برابر با 20 بدست میاد
-
مغناطیس-دشوار
@دانش-آموزان-آلاء -
مغناطیس-دشوار
@دانش-آموزان-آلاء -
Reza.Tah در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
ARTHUR
درسته آفرین.توجیهش میکنیمشابه اینو قبلن دیدم.
وقتی جریان برقرار بشه دو تا حلقه مجاور به آهنربا تبدیل میشن و همدیگه رو جذب میکنن حالا چون فنر متراکم شده ، جریان قطع میشه و این هی تکرار میشه -
این تست تو کنکور اومده ؟؟؟
من یه لحظه استدلال کردم گفتم احتمالن فنر هی بالا پایین میشه یه بار در تماسه و بعد درتماس نیس
میدونم اشتباهه -
ARTHUR
وقتی جریان برقرار بشه دو تا حلقه مجاور به آهنربا تبدیل میشن و همدیگه رو جذب میکنن حالا چون فنر متراکم شده ، جریان قطع میشه و این هی تکرار میشهARTHUR در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
ARTHUR
وقتی جریان برقرار بشه دو تا حلقه مجاور به آهنربا تبدیل میشن و همدیگه رو جذب میکنن حالا چون فنر متراکم شده ، جریان قطع میشه و این هی تکرار میشه -
ARTHUR
وقتی جریان برقرار بشه دو تا حلقه مجاور به آهنربا تبدیل میشن و همدیگه رو جذب میکنن حالا چون فنر متراکم شده ، جریان قطع میشه و این هی تکرار میشهARTHUR در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
ARTHUR
وقتی جریان برقرار بشه دو تا حلقه مجاور به آهنربا تبدیل میشن و همدیگه رو جذب میکنن حالا چون فنر متراکم شده ، جریان قطع میشه و این هی تکرار میشهفنر میاد بالا جریان قطع میشه بعد میره پایین جریان وصل میشه و دوباره اهن ربا تشکیل میشه ؟
و اون قسمت اول چجوری اهن ربا تشکیل میشه ؟؟ -
من یه لحظه استدلال کردم گفتم احتمالن فنر هی بالا پایین میشه یه بار در تماسه و بعد درتماس نیس
میدونم اشتباههVampire_Hunter در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
میدونم اشتباههخوب درسته ولی اینکه چرا بالا پایین میشه مهمه
نه تالیفی بود