Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
تست های جالب توجه فیزیک
-
farhadhamid29 نه همین موقع
-
Vampire_Hunter در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
Reza.Tah اره انصافن جا نبودش واسه محاسبه
سوال 114 هم هم ارزی قوی میخاستش که اونم باید بلد بودش دیگحذفه اون هم ارزی از کتاب درسی,بیشتر کتاب کمک آموزشی ها هم حذفش کردن
-
-
Reza.Tah در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
Reza.Tah الگو داره
بعله الگو همه چیزو داره
ببین هنوزم خیلی دیر نشده میری سرکوچه یه دو جلد الگو میخری تا خوده کنکور همرو تموم میکنی
اکیدا توصیه میکنم -
Vampire_Hunter
دارمش ,مشتق و انتگرالش رو نزدم کلا بیخیالش شدم -
آقا میخواستم تا سنجش بعدی نیام ولی این سواله رو مخم بود,سوال 15 از کتاب فیزیک پیش رشته ریاضی ,فصل آخر
یه پاسخنامه دیدم فقط نوشته ((بله)) یارو خسته بوده
اگه کسی بلده بفرسته جوابشو لطفا
@دانش-آموزان-آلاء -
Vampire_Hunter
آره اینکه همه منابع انرژی از انرژی هسته ای هستن -
Reza.Tah خیلی خوب ..پس خوب گوش کن چون من یه بار توضیح میدم
جوابش مربوط به همون نیمه عمره؟صفحه 254 پاراگراف آخر؟
-
Reza.Tah منابع انرژی شیمیایی (مانند نفت و زغال سنگ) منشا آلی دارند و درساخت آنها انرژی تابشی خورشید نقش دارد.انرژی خورشیدی هم که از واکنش های هسته ای تولید میشود.پس می توان گفت تمام انرژی ها به طور مستقیم یا غیر مستقیم از انرژی های هسته ای سرچشمه میگیرند .
-
Reza.Tah منابع انرژی شیمیایی (مانند نفت و زغال سنگ) منشا آلی دارند و درساخت آنها انرژی تابشی خورشید نقش دارد.انرژی خورشیدی هم که از واکنش های هسته ای تولید میشود.پس می توان گفت تمام انرژی ها به طور مستقیم یا غیر مستقیم از انرژی های هسته ای سرچشمه میگیرند .
wow
گرفتم مرسی -
wow
گرفتم مرسیخواهش میکنم...گام به گام همیشه در صحنه
-
-
هسته ای در خورشید - نور - رشد گیاهان - تبدیل به سوخت
-
اثر دوپلر
یک منبع صوت و شخص شنونده به نام علی به ترتیب با سرعت های 60 متر بر ثانیه و 140 متر بر ثانیه خلاف جهت هم,از هم دور میشوند,اگر فرکانس تولیدی 30 هرتز باشد,چه اتفاقی می افتد؟(سرعت صوت 340 متر برثانیه)
1)با فرکانس 30 هرتز میشنود
2)با فرکانس 20 هرتز میشنود
3)با فرکانس 15 هزتز میشنود
4)اصلا صوت را نمیشنود -
سوال اثر دوپلر
بچه ها من یه ایده واسه اثر دوپلر به ذهنم رسید و یه سوال تونستم طرح کنم,البته شاید یکم تخیلی به نظر برسه,شایدم از نظر علمی درست نباشه آخه من بر اساس اون چیزی که تو کتاب پیش دانشگاهی به ما درس دادن تونستم این سوال رو طرح کنم و نمیدونم اصلا همچین چیزی امکانش هست اتفاق بیوفته یا نه ولی به هر حال قابل حل کردن هست این سوال با توجه به دونسته های ما:
سوال)اگر منبع صوتی با بسامد \(10^4\)×\(2\) با سرعت نور از کنار یک شنونده عبور کند,آیا شنونده قادر به شنیدن صدای آن هست؟(شدت صوت منبع ایده آل با فرکانس شنوایی انسان سالم در نظر گرفته شود و سرعت صوت=320 متر بر ثانیه و سرعت نور=\(10^8\)×\(3.2\))
1)صدا را بسیار آرام میشنود
2)صدا را به خوبی میشنود
3)صدا را نمیشنود
4)اطلاعات کافی نیستدر این مورد پرس و جوی بسیاری کردم متوجه شدم که این اتفاق میوفته,بهش میگن اثر منفی دوپلر,وقتی سرعت منبع از سرعت صوت بیشتر باشه,وقتی یه صوتی رو تولید میکنه,خود منبع زودتر به شنونده میرسه,یعنی صوتی که تولید میکنه رو پشت سر خودش جا میذاره,در نتیجه وقتی که صوت به شنونده میرسه ,شنونده صوت رو برعکس میشنوه
به صور مثال اگر منبع بگه علی,شنونده میشنوه ((یلع)),یعنی فرکانس منفی میشه بخاطر همین اسمش رو گذاشتن اثر منفی دوپلر -
اثر دوپلر
یک منبع صوت و شخص شنونده به نام علی به ترتیب با سرعت های 60 متر بر ثانیه و 140 متر بر ثانیه خلاف جهت هم,از هم دور میشوند,اگر فرکانس تولیدی 30 هرتز باشد,چه اتفاقی می افتد؟(سرعت صوت 340 متر برثانیه)
1)با فرکانس 30 هرتز میشنود
2)با فرکانس 20 هرتز میشنود
3)با فرکانس 15 هزتز میشنود
4)اصلا صوت را نمیشنود
4