Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
تست های جالب توجه فیزیک
-
یه آلایی در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
موج صوتی با بسامد 110 هرتز در جهت مستقیم به طرف دیوار بلندی ارسال می شود.حداقل در چه فاصله ای از دیوار ضعیف ترین صدا شنیده خواهد شد؟(سرعت صوت 330 متر بر ثانیه)
25سانتی متر/27.5/75/150فکر میکنم گزینه 2 بشه
یعنی 150 سانتی مترولی بنظرم سوال ناقصه، باید فاصله رو از دیوار میداد
یا اینکه توی سوال عنوان میکرد ضعیف ترین صدا لزوما بعد از بازتاب صوت
چون قبل از بازتاب ممکنه صدا ضعیف تر شنیده بشه
ولی چون فاصله رو نداده نمیتونیم بگیم با چه فازی میرسه به دیوارشایدم کلا من اشتباه میکنم :|
-
m.jafari9877
نه.می خواین فک کنین یا جوابو بزارم؟ -
m.jafari9877
نه.می خواین فک کنین یا جوابو بزارم؟بله بذارید جواب رو لطفا
-
نکته اش فقط این بود که شنین صوت حاصل افت و خیز های فشار روی پرده ی گوش هست.از طرفی می دونیم که در گره افت و خیز های فشار ماکزیمم و مینیمم تقریبا صفره.بنابراین حداقل فاصله از دیوار که ضیف ترین صدا به گوش برسه بربر فاصله ی دیوار از اولین شکم هست.پس فاصله می شه یک چهارم لاندا.ینی 75 سانت
-
m.jafari9877
اون سوال قبلی هم که گفتم اینه...دیاپازونی در فقابل دهانه ی یک لوله ی صوتی با دو انتهای بازکه طولش قابل تغییر هست در حال نوسان است و لوله صدای دیاپازون را تشدید می کند.اگر طول لوله را 3 برابر کنیم طول موج صوت داخل لوله چند برابر می شود؟ -
m.jafari9877
اون سوال قبلی هم که گفتم اینه...دیاپازونی در فقابل دهانه ی یک لوله ی صوتی با دو انتهای بازکه طولش قابل تغییر هست در حال نوسان است و لوله صدای دیاپازون را تشدید می کند.اگر طول لوله را 3 برابر کنیم طول موج صوت داخل لوله چند برابر می شود؟تغییر نمیکنه
-
شنین صوت حاصل افت و خیز های فشار روی پرده ی گوش هست.از طرفی می دونیم که در گره افت و خیز های فشار ماکزیمم و مینیمم تقریبا صفره
- شنین صوت حاصل افت و خیز های فشار روی پرده ی گوش هست
- می دونیم که در گره افت و خیز های فشار ماکزیمم و مینیمم تقریبا صفره
این دوتا رو نمیدونستم و الانم هرچی میخونم نمیفهممشون :|
من اینجوری حلش کردم:
گفتم اگه میخاد صدا ضعیف باشه باید شدت صوت پایین باشه
شدت صوت هم با مربع بسامد متناسبه
پس در کمترین بسامد، کمترین شدت رو داریم
کمترین بسامد هم توی موج های طولی اونجاییه که منبسط میشه، یا باید جواب 0 باشه یا نصف طول موج
البته الان که فکر میکنم میبینم همه جا بسامدش باید یکسان باشه :|
اشتباهم همین بود که حواسم نبود همه جا بسامد یکیه و فک کردم جایی که منبسط میشه بسامد کمتر از اونجاییه که منقبض میشه -
m.jafari9877
جفت این دو مورد یه سری چیز های کاملا بدیهی هستند.درمورد اولی که کلا واضحه یه کوچولو به مفهوم مراجعه کن.در مورد دومی هم به تعریف گره .حل شد ؟اگه نه بگین که توضیح بدم -
m.jafari9877
جفت این دو مورد یه سری چیز های کاملا بدیهی هستند.درمورد اولی که کلا واضحه یه کوچولو به مفهوم مراجعه کن.در مورد دومی هم به تعریف گره .حل شد ؟اگه نه بگین که توضیح بدمحله
سوال آخری که گذاشتید درست جواب دادم؟ -
m.jafari9877
آره.اینجا بیش تر شبیه پی وی هستش.بجز من و شما هیچ کس پست نمی زاره.گمونم همه داره دارن شدیدا می خونم.فک کنم منم دیگه باید جدی جدی شروع کنم -
m.jafari9877
آره.اینجا بیش تر شبیه پی وی هستش.بجز من و شما هیچ کس پست نمی زاره.گمونم همه داره دارن شدیدا می خونم.فک کنم منم دیگه باید جدی جدی شروع کنمشاید کسی بلد نباشه جواب بده اما قطعا مورد استفاده همه هست این تاپیک ها
-
http://uupload.ir/files/c6j_3.png
بچه هامیشه حل این تیپ تستا رو بگین چه جوریه؟
@دانش-آموزان-آلاء -
banoo در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
@دانش-آموزان-آلاءگزينه ١
-
moein در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
banoo در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
@دانش-آموزان-آلاءگزينه ١
بله
کلا واسه این تیپ چیکار میکنین؟ -
banoo
این اصلا سوال موج مکانیکیه(تابع موج)
فقط 1 فرمول اضافه کرده طراح
میدان مغناطیسی و الکتریکی موج هم که هر دو در جهت هم دیگه جلو میرن یعنی طول هاشون برابره فقط چون بر هم عمودن محور عرض هاشون فرق میکنه
الان اینجا محور طول های هر دو تاشون میشه yولی محور عرض اولی چون شده محور x ها,محور عرض های میدان الکتریکیش میشه محور z ها پس گزینه 2 و 4 پر.
حالا فقط k رو باید تو این سوال پیدا کنی
صحبت ضریب شکست شد تو سوال فقط دنبال پیدا کردن سرعت تو اون محیط باش
اینم عکس: -
@دکتر-عاطی در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
Reza.Tah
شما تخته وایت برد دارین ؟؟؟؟؟
خوش به حالتون بزرگه ؟؟؟؟
منم دلم میخواد اصن یه حس خوب داره رو تخته درس خوندن اما داداشم که نمی زاره :|وایی عاشقتممم اصلااا
اول عکستو دیدم گفتم وای مهسا نظرش چیه -
Reza.Tah در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
@دکتر-عاطی
بیشتر واسه چرک نویس استفاده میکنم آخه خونه داشت تبدیل میشد به انبار کاغذمنم انقد کاغذ مصرف کردم که نگووووووو
دیروز داشتم جم میکردم
گفتم هر کی تا الان انقد نوشته بود الان دست انیشتین از پشت بسته بود
من چرا نشدم هیچی