Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
تست های جالب توجه فیزیک
-
-
moein در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
Reza.Tah در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
Mahsa Ss در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
Reza.Tah http://s9.picofile.com/file/8298348426/2017_06_19_10_16_55_1.jpg
اينم جوابش حالا طبق اين چجوريه؟؟همینی که ما گفتیم رو گفته فقط خواسته با محاسبه نشون بده,اصلا لازم به محاسبه نبود چون جریان 4 تا سیم برابره
قاعده دست راستو اشتب استفاده كرده فك كنمفکر کنم درست باشه,اول میدان رو نشون داده,بعد 4 انگشت جهت جریان,میدان کف دست شست جهت نیرو
-
-
farhadhamid29 در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
٤
درسته،نکتش این بود در عدسی ها جهت حرکت جسم و تصویر یکیه یعنی اگه جسم بره راست تصویر میره راست ولی در مورد نزدیکی جسم و تصویر نمیتونیم نظر بدیم با توجه به فاصله اولیه و نهایی باید نظر بدیم
-
٤
درسته،نکتش این بود در عدسی ها جهت حرکت جسم و تصویر یکیه یعنی اگه جسم بره راست تصویر میره راست ولی در مورد نزدیکی جسم و تصویر نمیتونیم نظر بدیم با توجه به فاصله اولیه و نهایی باید نظر بدیم
واقعا نميدونم چجور اينارو حفظ ميكنين...باوش
-
سوال ۱۵۱ عاولیه
@دانش-آموزان-آلاء -
@zohre-nowrouzi دوست عزیز من آینه وعدسی نخوندم وبلد نیستم ..بنظرت وقتی براش بزارم؟!یا به همینایی ک خوندم اکتفاکنم
-
unuccustoლed در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
@zohre-nowrouzi دوست عزیز من آینه وعدسی نخوندم وبلد نیستم ..بنظرت وقتی براش بزارم؟!یا به همینایی ک خوندم اکتفاکنم
رشتتون چیه؟چه چیزایی خوندین؟
-
@zohre-nowrouzi تجربی ام...کل سوم بجز جریان...کل پیش بجز دینامیک وفیزیک اتمی...وازدوم گرما وقانون گازها ...پنجاه درصد میشه ک خب کافیه ...چون من برعکس فول بودن ریاضی فیزیک هچی بلد نیستم...ولی بنظرت اضافه تر ازینا بخونم؟!
-
unuccustoლed در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
@zohre-nowrouzi تجربی ام...کل سوم بجز جریان...کل پیش بجز دینامیک وفیزیک اتمی...وازدوم گرما وقانون گازها ...پنجاه درصد میشه ک خب کافیه ...چون من برعکس فول بودن ریاضی فیزیک هچی بلد نیستم...ولی بنظرت اضافه تر ازینا بخونم؟!
اگه فکر میکنی میرسی بخون..ولی شاید بهتر باشه رو چیزایی که بلدی تمرکز کنی چن تا مبحث خاص برای رسیدن به درصد مورد علاقه ات انتخاب کنی ..بازم خودت میدونی عزیزم
-
@zohre-nowrouzi در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
سوال ۱۵۱ عاولیه
@دانش-آموزان-آلاءمتاسفانه من اینجارو نرسیدم بخونم فقط پیش دانشگاهی
-
@njzamin در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
@zohre-nowrouzi
من میدونی همون بالا که نوشتی حقیق مجازی اومدم واسه هرکدوم فرمولارو نوشتم ..باهم جمع زدم یعنی
یک پی ام اول +یک پی ام دوم =یک اف ام +یک اف ام
بعد ۱/۵+۱/۲۰=دو تقسیم بر f
دگ به دست میاد -
@zohre-nowrouzi در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
@njzamin در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
@zohre-nowrouzi
من میدونی همون بالا که نوشتی حقیق مجازی اومدم واسه هرکدوم فرمولارو نوشتم ..باهم جمع زدم یعنی
یک پی ام اول +یک پی ام دوم =یک اف ام +یک اف ام۱/qرو باهم زدم چون برابر بودن*
۱/۵+۱/۲۰=دو تقسیم بر f
دگ به دست میاد