درک مطلب تا1400/4/11
-
سلام خدمت همه ی آلای ها
عنوان موضوع شاید یک مقداری گویای کارمون باشه
خب کاری که میخوام ((البته با کمک شما)) انجام بدم اینه که
تقریبا یک هفته آموزش ببینیم که وقتی یک متن انگلیسی رو میزارن جلومون چیکار کنیم و هیع تمرین کنیم
یک هفته که تموم شه و آموزشمون کامل شه تقریبا یک شب درمیون یا حالا هرشب یکی از متن های قلمچی رو از اولین آزمونش برای 1400 شروع به حل میکنیم
حالا چرا قلمچی؟ چون موسسات دیگه اجازه استفاده از سوال هاشون رو نمیدن
بعد دوهفته آخر هم میزاریم برای بررسی متن های کنکور سال قبل
بچه ها درک مطلب اگه فوت فنش رو یاد بگیرین راحت می تونین حل کنین مگه این که طراح خیلی نامرد باشه و بخواد خیلی اذیت کنه که بازم میشه به یک سری از سوالاتش رو جواب داد
دقیقا نمی دونم که این کارای که گفتم رو انجام بدم یا نه
چون اگه کسی نباشه بی فایده هست
خب چون نمی دونم به دردتون می خوره یا نه تاپیک رو ایجاد میکنم تا ببینم بچه ها چه واکنشی نشون میدن
یا تاپیک بسته میشه یا تا کنکور سعی بر انجام حرف های که زدم میکنیم
@گرامریست-های-آلاء -
سلام Ali Nemati 0
خیلی هم عالی اتفاقا منم منتظر یه تلنگر برای درک مطلب بودم فقط مشکلی دارم اینه که نمیتونم سر ساعت خاصی انلاین بشم
ولی شرایطم اوکی بود تا اونجایی که بتونم همراهیت میکنم -
سلام Ali Nemati 0
خیلی هم عالی اتفاقا منم منتظر یه تلنگر برای درک مطلب بودم فقط مشکلی دارم اینه که نمیتونم سر ساعت خاصی انلاین بشم
ولی شرایطم اوکی بود تا اونجایی که بتونم همراهیت میکنمchichak am
ممنون از حمایتتون
من خودمم نمی تونم در طول روز باشم هرشب ساعت 10:30 میام -
سلامی دوباره
skimming.docx
بچه ها پله پله ((یا بقول بلاد کفر setp by setp))میریم جلو من هرشب یکی از اینا مینویسم و میفرستم گاهی اوقات اگه جای سخت باشه با voice اونای که نوشتم رو توضیح میدم -
سلام خدمت همه ی آلای ها
عنوان موضوع شاید یک مقداری گویای کارمون باشه
خب کاری که میخوام ((البته با کمک شما)) انجام بدم اینه که
تقریبا یک هفته آموزش ببینیم که وقتی یک متن انگلیسی رو میزارن جلومون چیکار کنیم و هیع تمرین کنیم
یک هفته که تموم شه و آموزشمون کامل شه تقریبا یک شب درمیون یا حالا هرشب یکی از متن های قلمچی رو از اولین آزمونش برای 1400 شروع به حل میکنیم
حالا چرا قلمچی؟ چون موسسات دیگه اجازه استفاده از سوال هاشون رو نمیدن
بعد دوهفته آخر هم میزاریم برای بررسی متن های کنکور سال قبل
بچه ها درک مطلب اگه فوت فنش رو یاد بگیرین راحت می تونین حل کنین مگه این که طراح خیلی نامرد باشه و بخواد خیلی اذیت کنه که بازم میشه به یک سری از سوالاتش رو جواب داد
دقیقا نمی دونم که این کارای که گفتم رو انجام بدم یا نه
چون اگه کسی نباشه بی فایده هست
خب چون نمی دونم به دردتون می خوره یا نه تاپیک رو ایجاد میکنم تا ببینم بچه ها چه واکنشی نشون میدن
یا تاپیک بسته میشه یا تا کنکور سعی بر انجام حرف های که زدم میکنیم
@گرامریست-های-آلاءAli Nemati 0 سلام منظورتون از کمک یعنی چی؟
-
Ali Nemati 0 سلام منظورتون از کمک یعنی چی؟
@sania-andiravan
خب منظور از کمک اینه که کسی تمایل داشته باشه و اگرنه من بیخودی دارم برای خودم اینجا حرف میزنم
و یه کمک دیگه این که کسای که واقعا زبانشون خوبه وقتی خواستیم درک مطلب های قلمچی رو تحلیل کنیم اگه نکته ی بود که به چشممون نخورد راهنمایی کنن -
@sania-andiravan
خب منظور از کمک اینه که کسی تمایل داشته باشه و اگرنه من بیخودی دارم برای خودم اینجا حرف میزنم
و یه کمک دیگه این که کسای که واقعا زبانشون خوبه وقتی خواستیم درک مطلب های قلمچی رو تحلیل کنیم اگه نکته ی بود که به چشممون نخورد راهنمایی کننAli Nemati 0 بله متوجه شدم من از مطالب استفاده میکنم ممنون
-
@sania-andiravan
و یه کمک دیگه این که کسای که واقعا زبانشون خوبه وقتی خواستیم درک مطلب های قلمچی رو تحلیل کنیم اگه نکته ی بود که به چشممون نخورد راهنمایی کننAli Nemati 0 فقط یه نکته فایلی که گذاشتید برای ما کسایی که با اپلیکشن وارد میشیم باز نمیشن
-
chichak am
ممنون از حمایتتون
من خودمم نمی تونم در طول روز باشم هرشب ساعت 10:30 میامAli Nemati 0 منم میتونم شرکت کنم ولی ساعت ده و نیم دیره
-
Ali Nemati 0 فقط یه نکته فایلی که گذاشتید برای ما کسایی که با اپلیکشن وارد میشیم باز نمیشن
@sania-andiravan
حقیقت من درست از اینجور چیزا سر در نمیارم
خانم @M-an لطفا یک راهنمای در این زمینه بکنید -
Ali Nemati 0 فقط یه نکته فایلی که گذاشتید برای ما کسایی که با اپلیکشن وارد میشیم باز نمیشن
@sania-andiravan
خب با سایت باید وارد شی
-
Ali Nemati 0 منم میتونم شرکت کنم ولی ساعت ده و نیم دیره
@haniehno خب شاید منظور من رو درست متوجه نشید یا من بد توضیح دادم
من هرشب ساعت 10:30 یکی از اون فایل ها میفرستم شما هر موقع تونستین می خونید بعد اگه سوال بود میگید من حواب رو براتون میفرستم
ولی وقتی بخوایم سوالات قلمچی رو بزنیم حتما باید یک تایمی باشه که همه بچه ها بتونن بیان که اون رو بریم جلو تر درست میکنیم که همه باشن -
@sania-andiravan
خب با سایت باید وارد شی
ali mohamadi 0 بله اما گفتن به استاتر تاپیک بگم در جریان باشن
-
ali mohamadi 0 بله اما گفتن به استاتر تاپیک بگم در جریان باشن
@sania-andiravan ببینید اگه از طریق سایت نمی تونید
من از این چیزای که نوشتم اسکرین بگیرم و بفرستم -
@sania-andiravan ببینید اگه از طریق سایت نمی تونید
من از این چیزای که نوشتم اسکرین بگیرم و بفرستمAli Nemati 0 نه میتونم وارد شم ممنون
-
بچه ها ببیند اینجای که من هایلات کردم مثل خودتون می مونه یعنی برای شما هم همینطور نشون میده اون فایلی که فرستادم -
@haniehno خب شاید منظور من رو درست متوجه نشید یا من بد توضیح دادم
من هرشب ساعت 10:30 یکی از اون فایل ها میفرستم شما هر موقع تونستین می خونید بعد اگه سوال بود میگید من حواب رو براتون میفرستم
ولی وقتی بخوایم سوالات قلمچی رو بزنیم حتما باید یک تایمی باشه که همه بچه ها بتونن بیان که اون رو بریم جلو تر درست میکنیم که همه باشنAli Nemati 0 باشه
بهتره تایم دیر وقت نباشه
منم زبانم خدا رو شکر خوبه میتونم کمک کنم تا جایی که از دستم بر بیاد -
Ali Nemati 0 باشه
بهتره تایم دیر وقت نباشه
منم زبانم خدا رو شکر خوبه میتونم کمک کنم تا جایی که از دستم بر بیاد@haniehno زمان رو برای تست زدن درست میکنیم
ممنون از همراهیتون -
@sania-andiravan
حقیقت من درست از اینجور چیزا سر در نمیارم
خانم @M-an لطفا یک راهنمای در این زمینه بکنیدAli Nemati 0
سلام
چه تاپیک خوبی هست
متاسفانه فعلا اپ این مشکل رو داره که بچه ها نمی تونن دانلود کنن
پیشنهاد من این هست مطالب رو به صورت متنی قرار بدین نه فایل دانلودی
می تونید یه تاپیک برای قرار دادن مطالب آموزشی ایجاد کنید ما لینک اون تاپیک رو تو پست اصلی این تاپیک قرار میدیم
که رفرنس این تاپیک باشه -
Ali Nemati 0
سلام
چه تاپیک خوبی هست
متاسفانه فعلا اپ این مشکل رو داره که بچه ها نمی تونن دانلود کنن
پیشنهاد من این هست مطالب رو به صورت متنی قرار بدین نه فایل دانلودی
می تونید یه تاپیک برای قرار دادن مطالب آموزشی ایجاد کنید ما لینک اون تاپیک رو تو پست اصلی این تاپیک قرار میدیم
که رفرنس این تاپیک باشه@m-an
سلام خانم مدیر من قسمت دومش هم نوشتم اگه بخوام به صورت متن قرار بدم اون وقت Passage های که میزارم سخت میشه بخوام همه رو بنویسم
اینطوری عکس Passage رو فقط میزارم توی همون فایل
یک کاری میشه کرد اسکرین بگیرم بفرستم!
قسمت دوم.docx