بررسی هفتگی گزارش ها
-
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@kosar-mottaghi در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
romisa سلام ساراجان
خوبی ؟
دیدم هستی،میشه سوالی بپرسمسلام عزیزم خوبم خوبی
حتما -
romisa سلام ساراجان
خوبی ؟
حتمانوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
romisa سلام ساراجان
خوبی ؟
حتماممنون
خوب وارد هفته پایانی میشیم
سوالم اینکه تو این هفته پایایی فیزیک و ریاضی چه جوری مرور کنم
یا فارسی تست بزنم؟(هرچی میزنم درصد فارسی بد وبدتر میشه)
لغات هرچی میخونم یاد میره بین گزینه ها همش شک میکنم!! -
@sania-Andiravan
سلام سانیا جان
درسته دمدمای کنکوره و به کنکوریا میگیم آرامششونوحفظ کن و حس و حال عجیبی همه ممکنه داشته باشن ولی شماها باید تازه نفس تر و اتفاقا با انرژی و انگیزه و ساعت بیشتری مطالعه داشته باشین و قدر این روزا رو بدونید چون تابستونیه که دیگه برنمی گرده و به شدت میشه ازش استفاده کرد و یه وقت به شدت مفیده
پس روزشمار کنکورت رو تو ذهنت روشن کن و تا میتونی تست بزن و ساعتت رو بکشون بالا چون روزایی که وقتت بازه همین تابستونه و اگه از مهر حضوری بشه چنین فرصت خوبی دیگه عایدت نمیشه
و اصلا سعی کن از الان خودت رو عادت بدی به ساعت و ابنکه زمان خیلی زودتر از اونی که تو فکرت هست می گذرهromisa
درسته رومیسا جان ممنونم
چون یه هفته از درس دور بودم خیلی نخوندم که همین اول راهی خسته شم
ولی حتما سعی میکنم بهتر شم و کیفیتم بهتر شه
ممنون از وقتی که میزاری موفق باشی️
-
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Narin Hashempour
سلام نارین جان
الان فرصت خوبیه که بعد از کنکور از تجربه های کنکوری ها برای روشن تر شدن و اگاه شدن از راهی که میخوای بری استفاده کنی یادت بمونه تجربه های دیگران همیشه هم برای ما موثر نیست و باید شخصی سازی کنیم و به نسبت شناختی که از خودمون داریم ازش استفاده کنیم
نارین جان با تلاش بیشتر میتونی هم دهمت رو کامل تو تابستون جمع کنی و هم اینکه الان که داری میری یازدهم یه نگاهی هم به مباحث مشترکش داشته باشی و خداروشکر با تکنولوژی الان هم میشه این کارو کرد ولی لازمه انجام این کار داشتن ساعت مطالعه بالا با کیفیت خوب هستش هرچند یادت باشه که مرور دهم اولویتته و اول باید اون انجام بشه -
romisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
romisa سلام ساراجان
خوبی ؟
حتماممنون
لغات هرچی میخونم یاد میره بین گزینه ها همش شک میکنم!!نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
romisa سلام ساراجان
خوبی ؟
حتماممنون
لغات هرچی میخونم یاد میره بین گزینه ها همش شک میکنم!!ریاضی فیزیک تست های نشاندار داری تو کنکورهایی که می زدی؟
یعنی مثلا کنار اونهایی که مشکل داشتی تیکی یا علامتی چیزی گذاشتی؟ اگه این کار رو کردی به نظرم سوالای کنکورهای اخیر ، اینجور تست ها رو برگرد حل کن
در حد نگاه کردن فرمول ها و تورق سریع هم میتونه تو هفته آخر کمک کننده باشه براش
اما در مورد فارسی ، وسواس رو به نظرم بذار کنار و روی یه چیز خاص تمرکز کن مثلا لغات انتهای کتاب رو اگه مسلط نیستی برگرد مرور کن و الان واقعا وقت لغت جدید خوندن نیست و احتمال خطا توش زیاده ولی اگه چیزی رو قبلا خوندی میتونی الان مرور کنی
راجع به تست الان دیگع تالیفی توصیه نمیشه و میتونی از عمومی های سال قبل رشته های دیگه حل کنی مثلا درس فارسی رشته ریاضی سال ۹۹ رو حل کن و یا رشته هنر یا زبان و کنکورهاشو بزن ولی تالیفی نه
و برای مطالعه هم مهم ها و اولویت ها مثل همین لغات اخر کتابی که بهت گفتمو بخون و چیزای جدید خوندن به نظرم ریسکش زیاده. سر جلسه هم توصیه نمی کنم راجع به این مبحث شک دار بزنی -
romisa
درسته رومیسا جان ممنونم
چون یه هفته از درس دور بودم خیلی نخوندم که همین اول راهی خسته شم
ولی حتما سعی میکنم بهتر شم و کیفیتم بهتر شه
ممنون از وقتی که میزاری موفق باشی️
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan خواهش می کنم
-
romisa سلام ساراجان
خوبی ؟
حتماممنون
لغات هرچی میخونم یاد میره بین گزینه ها همش شک میکنم!!ریاضی فیزیک تست های نشاندار داری تو کنکورهایی که می زدی؟
یعنی مثلا کنار اونهایی که مشکل داشتی تیکی یا علامتی چیزی گذاشتی؟ اگه این کار رو کردی به نظرم سوالای کنکورهای اخیر ، اینجور تست ها رو برگرد حل کن
در حد نگاه کردن فرمول ها و تورق سریع هم میتونه تو هفته آخر کمک کننده باشه براش
اما در مورد فارسی ، وسواس رو به نظرم بذار کنار و روی یه چیز خاص تمرکز کن مثلا لغات انتهای کتاب رو اگه مسلط نیستی برگرد مرور کن و الان واقعا وقت لغت جدید خوندن نیست و احتمال خطا توش زیاده ولی اگه چیزی رو قبلا خوندی میتونی الان مرور کنی
راجع به تست الان دیگع تالیفی توصیه نمیشه و میتونی از عمومی های سال قبل رشته های دیگه حل کنی مثلا درس فارسی رشته ریاضی سال ۹۹ رو حل کن و یا رشته هنر یا زبان و کنکورهاشو بزن ولی تالیفی نه
و برای مطالعه هم مهم ها و اولویت ها مثل همین لغات اخر کتابی که بهت گفتمو بخون و چیزای جدید خوندن به نظرم ریسکش زیاده. سر جلسه هم توصیه نمی کنم راجع به این مبحث شک دار بزنی -
Narin Hashempour
سلام نارین جان
الان فرصت خوبیه که بعد از کنکور از تجربه های کنکوری ها برای روشن تر شدن و اگاه شدن از راهی که میخوای بری استفاده کنی یادت بمونه تجربه های دیگران همیشه هم برای ما موثر نیست و باید شخصی سازی کنیم و به نسبت شناختی که از خودمون داریم ازش استفاده کنیم
نارین جان با تلاش بیشتر میتونی هم دهمت رو کامل تو تابستون جمع کنی و هم اینکه الان که داری میری یازدهم یه نگاهی هم به مباحث مشترکش داشته باشی و خداروشکر با تکنولوژی الان هم میشه این کارو کرد ولی لازمه انجام این کار داشتن ساعت مطالعه بالا با کیفیت خوب هستش هرچند یادت باشه که مرور دهم اولویتته و اول باید اون انجام بشهنوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa
سلام سارا جان مرسی به خاطر زحمت هایی که میکشیراستش نمیدونم چرا ولی یه جورایی بی حوصله شدم که البته تا قبل شروع مطالعه ههست ولی بعدش خوب میشه، که همون شروع کردنه
حتما سعیم رو میکنم ساعت مطالعم رو بالا ببرم بازم ممنون
-
romisa ممنون
بله یه چندتا مشکل دار علامت زده بودم
برای عمومی ها چندتا ازکنکور۹۸ و۹۹مونده اونارو میزنمنوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi حله
-
romisa
سلام سارا جان مرسی به خاطر زحمت هایی که میکشیراستش نمیدونم چرا ولی یه جورایی بی حوصله شدم که البته تا قبل شروع مطالعه ههست ولی بعدش خوب میشه، که همون شروع کردنه
حتما سعیم رو میکنم ساعت مطالعم رو بالا ببرم بازم ممنون
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNarin Hashempour خب طبیعتا اول هر کاری سخته و یکم تا آدم روی دور بیوفته طول می کشه
با آرزوی موفقیت -
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب با شرمندگی فراوان به خاطر تاخیرها
آخرین گزارش ها رو هم به امید خدا بررسی می کنم -
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maryam Nateqi
سلام مریم جان اینکه پیوستگی رو داری و سعی می کنی تو همه ی روزها مطالعه داشته باشی خوبه ولی میتونی عادت بیشتر خوندن رو هم تو خودت به وچود بیاری
گزارش ها خودشون به تنهایی نشون میدن که اول راهته
ولی جدای از بیشتر کردن ساعت ، اون جزء مهمتر برای ما که سعی کن اولویتت باشه بالابردن میزان تسته به خصوص درسای اختصاصی که انگار برای کنکورشما قراره مهم تر باشن پس پایشون رو قوی بساز
اینکه داری یه جوری توی عمومی ها پایشون رو می سازی مثلا ادبیات روی قرابت داری کار می کنی خیلی خوبه
یه مورد مهمی که میخوام توجه داشته باشی توجه روی درسایین که نقطه ضعفت محسوب میشن چون واقعا الان فرصت هست برای به نقطه قوت تبدیل کردن
به نظرم ارزش سرمایه گذاری دارن از الان
بقیه چیزا از نظر ظاهری به نظرم اوکی بود و مشکلی نداشت
راستی سعی کن دید مطالعه ات از الان به این صورت باشه که همه مطالب رو مفهومی یاد بگیری و با این دید پیش بری که عمق مطلب رو متوجه بشی و از ابتدا سمت تکنیک نرو و سعی کن اول مفهوم رو بگیری و تکنیک لابه لای این تست زدن ها خودش میاد ولی مفهوم اساسی تر وارزشمند تره. -
Maryam Nateqi
سلام مریم جان اینکه پیوستگی رو داری و سعی می کنی تو همه ی روزها مطالعه داشته باشی خوبه ولی میتونی عادت بیشتر خوندن رو هم تو خودت به وچود بیاری
گزارش ها خودشون به تنهایی نشون میدن که اول راهته
ولی جدای از بیشتر کردن ساعت ، اون جزء مهمتر برای ما که سعی کن اولویتت باشه بالابردن میزان تسته به خصوص درسای اختصاصی که انگار برای کنکورشما قراره مهم تر باشن پس پایشون رو قوی بساز
اینکه داری یه جوری توی عمومی ها پایشون رو می سازی مثلا ادبیات روی قرابت داری کار می کنی خیلی خوبه
یه مورد مهمی که میخوام توجه داشته باشی توجه روی درسایین که نقطه ضعفت محسوب میشن چون واقعا الان فرصت هست برای به نقطه قوت تبدیل کردن
به نظرم ارزش سرمایه گذاری دارن از الان
بقیه چیزا از نظر ظاهری به نظرم اوکی بود و مشکلی نداشت
راستی سعی کن دید مطالعه ات از الان به این صورت باشه که همه مطالب رو مفهومی یاد بگیری و با این دید پیش بری که عمق مطلب رو متوجه بشی و از ابتدا سمت تکنیک نرو و سعی کن اول مفهوم رو بگیری و تکنیک لابه لای این تست زدن ها خودش میاد ولی مفهوم اساسی تر وارزشمند تره.نوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شدهromisa
سلام رومیسا جون شبت بخیر
بله چشم
همونطور که شما گفتین من سعی دارم مفهمومی پیش برم بنظر خودم 10 تست حل کنی و واقعا بفهمیش از 50 تستی که هنوز توش شک داری بهتر برای همین که تعداد تستام کمه چون میخوام همون چندتا تستی که حل میکنم رو خیلی خوب یاد بگیرم
و سعی مو هم میکنم که تعداد تست هامو بیشتر کنم
ممنونم از لطفی که میکنین️
-
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Saleh Esmaily
سلام
خب مثل همیشه مهمترین توصیه ام و مخصوصا با توجه به بازه ای که الان توشیم برای شما ، کنترل افکاره
سعی کنید تو هفته آخر از اینکه مثلا به فلان برنامه نرسیدین یا هر اتفاقی که افتاد درصد پایین بود یا هرچیزی یادتون رفته سعی کنید نگران نشید و از این نظر به هم نریزید
سعی کنید تا میشه این هفته آخر از فضای مجازی فاصله بگیرین بیرون اگر رفتین از غذاهایی که مطمئن نیستین استفاده نکنین چیزای جدید تا حد امکان امتحان نکنین و اینکه واقع بینانه به خودتون و دانشتون اعتماد کنید (البته منظورم این نیست که شک دار بزنید) منظورم اینه که وسواس نگیرین -
romisa
سلام رومیسا جون شبت بخیر
بله چشم
همونطور که شما گفتین من سعی دارم مفهمومی پیش برم بنظر خودم 10 تست حل کنی و واقعا بفهمیش از 50 تستی که هنوز توش شک داری بهتر برای همین که تعداد تستام کمه چون میخوام همون چندتا تستی که حل میکنم رو خیلی خوب یاد بگیرم
و سعی مو هم میکنم که تعداد تست هامو بیشتر کنم
ممنونم از لطفی که میکنین️
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi خیلی خوبه
-
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Z-H-Z
سلام عزیزم
توصیه های هفته آخرم مثل توصیه هایی که به همه ی کنکوری های عزیز داشتم اینه که استرس و افکارت رو مدیریت کنی اینکه هر اتفاقی که برات امسال افتاد رو واقعا از فکر کردن بهش دست برداری و این یه هفته رو با آرامش تا بعد از کنکور پیش ببری و این افکار مزاحم ذهنت رو حذف کنی و با ذهن آروم بری سر جلسه
می دونم شاید این حرفایی که دارم بهت میگم گفتنش اسون باشه شاید آزمون ها اونطوری که دلخواهت بوده پیش نرفته شاید هزار و یک اتفاقی برات افتاده که من ازش بی خبرم ولی از اینجا به بعد این مهمه که ببینیم چی کار میشه کرد که بهترش کرد و واقعا بهترین تصمیم و اولویت چیه
پس سعی کن این هفته در حد توان ، نه خیلی زیاد که واقعا خیلی خسته بشی و نه کم که خودتم از عملکردت راضی نباشی
یه جورایی با حد تعادل این هفته رو مطالعه کن
با آرزوی موفقیتت -
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reyhan Hmi
سلام دوست خوبم
تست نیست تو برنامت
حالا نمی دونم که هست و گزارش ندادی یا نزدی ولی نیازه که حتما تو اجرای برنامه ها باشه
مطالعه بدون حل تست ، تثبیت ذهنی نمیشه اگه تست بزنی اون مطلب تو ذهنت موندگارتر میشه درواقع ذهنت برای حل سوال به چالش کشیده میشه و همین چالش باعث به خاطرسپاری بیشتر مطلب میشه
می دونم تکلیف عمومی ها برای شما هنوز دقییقا مشخص نشده ولی اینکه کاملا از برناممون حذفشم کنیم به نظرم اشتباست و تا یه حدی حتی برای تاثیر سوابق میشه در یه حدی تو برنامه گنجوند حالا باز نمی دونم که این برنامه رو مشاور خاصی پیشنهاد داده یا نه و اینا همش نظر شخصیه خودمه عزیزم -
Narin Hashempour خب طبیعتا اول هر کاری سخته و یکم تا آدم روی دور بیوفته طول می کشه
با آرزوی موفقیتنوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa
مرسی سارا جان🥰
-
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
atena abolhasani
سلام آتنا جان
ساعت مطالعه کم بوده و نیاز به تلاش بیشتری رو حس می کنم
چن دقیقه پیش نوشتی که تصمیمات جدیدی گرفتی که حالا دقیق بهش اشاره نشده ولی الان فرصت خیلی خوبی برای وقت گذاشتن توی درساییه که واقعا حالا به اندازه ی بقیه درس ها توش خوب نیستیم یا نیاز به زمان بیشتری برای قوی تر شدن دارند و همینطور زمانیه که میشه توش پایه ی همه ی درس ها رو ساخت و این آجرهای کف دیوار رو مرتب تر چید
مورد دوم حل تست بود که بازم نسبت به ساعت مطالعه نیازه که بیشتر بشه و همینطور به خصوص از درس های تخصصی نیازه که الان تست بیشتری حل بشه این تست بیشتر به یادگیری بیشتر اون مبحث کمک می کنه مخصوصا اینکه این مباحث رو داری با راه ابریشم پیش میری و این تست واقعا میتونه تمایز تو رو با بقیه نشون بده
به امید موفقیتت -
romisa
مرسی سارا جان🥰
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNarin Hashempour خواهش می کنم