ژن درمانی
-
سلام
دوستان ی سوال ژن درمانی رو میشه زیر شاخه پزشکی شخصی در نظر گرفت ؟
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء -
سلام
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء81Sobhan سلام
به نظرم میشه چون درمانه داره به کمک ژن های افراد انجام میشه
پزشکی شخصیم همون بود ولی سوال اینجاست که آیا قطعا به درمانی ختم میشه یا نه ؟ -
81Sobhan سلام
پزشکی شخصیم همون بود ولی سوال اینجاست که آیا قطعا به درمانی ختم میشه یا نه ؟@dr-rashidi
خب اگه میشه پس شما حرف خودتون رو نقض کردید تو تاپیک قبلی که گفتید پزشکی شخصی در پیشگیری نقش داره -
81Sobhan سلام
پزشکی شخصیم همون بود ولی سوال اینجاست که آیا قطعا به درمانی ختم میشه یا نه ؟@dr-rashidi
قطعا به درمان ختم میشه یا نه رو من نمیدونم ولی وقتی سال 1990 تونستن موقتا اون دختر 4 ساله رو برا ی مدت درمان کنن احتمالا در آینده دوباره سراغ این روش میان که ی تحول بزرگ تو پزشکی میشه -
@dr-rashidi
خب اگه میشه پس شما حرف خودتون رو نقض کردید تو تاپیک قبلی که گفتید پزشکی شخصی در پیشگیری نقش داره81Sobhan ببینین من نقض نکردم حرفمو
کتاب چی میگه ؟
میگه درسته که پزشکی شخصی روشی برای درمان و تشخیصه بیماریه ولی پزشکان با بررسی ژنوم افراد از بیماری های ارثیشون اگاه میشن ، بیماری هایی که قراره در اینده بگیره رو پیش بینی میکنن و سعی میکنن اثرشو کم کنن
ولی الزاما نمیتونن درمانش کنن -
@dr-rashidi
قطعا به درمان ختم میشه یا نه رو من نمیدونم ولی وقتی سال 1990 تونستن موقتا اون دختر 4 ساله رو برا ی مدت درمان کنن احتمالا در آینده دوباره سراغ این روش میان که ی تحول بزرگ تو پزشکی میشه81Sobhan اخه اگه اون درمان بود که نباید برای یه بازه زمانی کوتاه میبود
-
81Sobhan ببینین من نقض نکردم حرفمو
کتاب چی میگه ؟
میگه درسته که پزشکی شخصی روشی برای درمان و تشخیصه بیماریه ولی پزشکان با بررسی ژنوم افراد از بیماری های ارثیشون اگاه میشن ، بیماری هایی که قراره در اینده بگیره رو پیش بینی میکنن و سعی میکنن اثرشو کم کنن
ولی الزاما نمیتونن درمانش کنن@dr-rashidi
خب ببین من الان گیج شدم یعنی اگه کسی بتونه با ژن درمانی خوب بشه دیگه ژن درمانی از زیر شاخه پزشکی شخصی میاد بیرون ؟ -
@dr-rashidi
خب ببین من الان گیج شدم یعنی اگه کسی بتونه با ژن درمانی خوب بشه دیگه ژن درمانی از زیر شاخه پزشکی شخصی میاد بیرون ؟ -
@dr-rashidi
خب کتاب هم که همین رو گفته
ص 103 دوازدهم -
چیزی که من الان ازاین فهمیدم اینه که تو ژن درمانی رفع ایراد میکنن از ژن
ولی پزشکی شخصی اطلاعات بیماری رو میگرفت از ژن و سعی داشت پیشگیریش کنه -
چیزی که من الان ازاین فهمیدم اینه که تو ژن درمانی رفع ایراد میکنن از ژن
ولی پزشکی شخصی اطلاعات بیماری رو میگرفت از ژن و سعی داشت پیشگیریش کنه@dr-rashidi
خب الان چه نتیجه ای میشه گرفت ؟
بهم ربط ندارن درسته ؟ -
81Sobhan اخه اگه اون درمان بود که نباید برای یه بازه زمانی کوتاه میبود
@dr-rashidi
خب اون زمان هنوز علمشون در این زمینه کامل نبوده -
81Sobhan اخه من یه بار از استادمون پرسیدم
میگفتش که هنوز درمان موفقیت امیزی با ژن صورت نگرفته و فعلا راه زیاد داره برا رفتن -
81Sobhan تقریبا بهم ربط ندارن به نظر من
-
سلام
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء81Sobhan در ژن درمانی گفته است:
سلام
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءفک نمیکنم بشه گفت
پزشکی شخصی یعنی جمع آوری اطلاعات خاص هر شخص و بعدا استفاده کردن برای اینکه درمان های موثر تری براش انجام بشه -
میگفتش که هنوز درمان موفقیت امیزی با ژن صورت نگرفته و فعلا راه زیاد داره برا رفتن@dr-rashidi
خب بله این که صد در صد درسته -
81Sobhan تقریبا بهم ربط ندارن به نظر من
@dr-rashidi تشکر
-
81Sobhan در ژن درمانی گفته است:
سلام
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءفک نمیکنم بشه گفت
پزشکی شخصی یعنی جمع آوری اطلاعات خاص هر شخص و بعدا استفاده کردن برای اینکه درمان های موثر تری براش انجام بشه -
-
میگفتش که هنوز درمان موفقیت امیزی با ژن صورت نگرفته و فعلا راه زیاد داره برا رفتن