️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️
-
Mahdi Jafari 1
پس چطور برنامه از 11 ادیبهش شروع میشه ؟!!mahdieh tabaee به هرحال این ناهماهنگی هستش
نمیدونم دلیلش چیه ولی شما از اون برنامه ای که 18 اردیبهشت شروع میشه استفاده کن -
هنوزم بعضیا مینویسن ظبط. برید سر کنکور سوال 4 تا 6 بهتون ارادت خاصی دارن
Amir Kazemi 0 در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
هنوزم بعضیا مینویسن ظبط. برید سر کنکور سوال 4 تا 6 بهتون ارادت خاصی دارن
-
بچه ها دقت کنید در پست اصلی هم گفتم توضیحات بیشتر در مورد آرش ها امروز گفته میشه ( در مورد پک ها و... ) که سوال کردین
%(#ff0000)[در مورد راه ابریشمی ها]
برای هر درس راه ابریشم که تهیه کرده بودین آرش اون درس قرار می گیره دقت کنید گفتیم %(#ff0000)[یکشنبه] در پروفایلتون قرار می گیره، امروز شنبه هست
پس اینکه می گین تو پروفایلتون نیست، هیچ مشکلی نداره%(#ff0000)[در مورد کد تخفیف راه ابریشمی ها]، کد ویژه دانش آموزان راه ابریشمی هست و فقط و فقط برای این دانش آموزان هست و نه استفاده دیگران
%(#ff0000)[این کد تخفیف جزء محتوای راه ابریشم نبوده و هدیه ما هست به شما آلایی ها]
هنوز هم برای کسی کد تخفیف پیامک نشده، هدیه کادو پیچ شدنش هم زمان لازم داره دیگه نه؟هدیه کد تخفیف قابل استفاده برای یک سبد خرید هست، در این سبد می تونید هر کدوم از پک های آرش ها رو که خواستین قرار بدین
2 برنامه هم آماده شده که از این هفته یا هفته بعد بتونید شروع کنید
برنامه این هفته خیلی سبک هست پس اگر چند روز دیرتر هم شروع کنید مشکلی پیش نمیاد -
mahdieh tabaee به هرحال این ناهماهنگی هستش
نمیدونم دلیلش چیه ولی شما از اون برنامه ای که 18 اردیبهشت شروع میشه استفاده کنMahdi Jafari 1
خب چرا از این استفاده نکنم ؟؟؟
من تو تیکت پرسیدم گفتن از فردا فعال میشه برامون برنامه آرش -
بچه ها دقت کنید در پست اصلی هم گفتم توضیحات بیشتر در مورد آرش ها امروز گفته میشه ( در مورد پک ها و... ) که سوال کردین
برای هر درس راه ابریشم که تهیه کرده بودین آرش اون درس قرار می گیره دقت کنید گفتیم %(#ff0000)[یکشنبه] در پروفایلتون قرار می گیره، امروز شنبه هست
پس اینکه می گین تو پروفایلتون نیست، هیچ مشکلی نداره%(#ff0000)[در مورد کد تخفیف راه ابریشمی ها]، کد ویژه دانش آموزان راه ابریشمی هست و فقط و فقط برای این دانش آموزان هست و نه استفاده دیگران
%(#ff0000)[این کد تخفیف جزء محتوای راه ابریشم نبوده و هدیه ما هست به شما آلایی ها]
هنوز هم برای کسی کد تخفیف پیامک نشده، هدیه کادو پیچ شدنش هم زمان لازم داره دیگه نه؟هدیه کد تخفیف قابل استفاده برای یک سبد خرید هست، در این سبد می تونید هر کدوم از پک های آرش ها رو که خواستین قرار بدین
برنامه این هفته خیلی سبک هست پس اگر چند روز دیرتر هم شروع کنید مشکلی پیش نمیاد@m-an
ببخشین برای فارغ التحصیل ها برنامه مطالعاتی جدا نمیذارین ؟؟ -
@m-an
ببخشین برای فارغ التحصیل ها برنامه مطالعاتی جدا نمیذارین ؟؟ -
مشاوره و پاسخ به سوالات شما در ایام جمعبندی:
http://alaa.tv/AJFrبرنامه مطالعاتی پیشنهادی اول
بر اساس محتوای همایش آرش
رشته تجربی:
http://alaa.tv/6mDyD
رشته ریاضی:
http://alaa.tv/7LstQبرنامه دوم که از ۱۸ اردیبهشت ماه شروع میشه هم امروز منتشر خواهد شد
-
mahdieh tabaee
در پست اصلی توضیح داده شده یکبار دیگر مطالعه کنید@m-an
یعنی خودمون برناممون رو سریع تر تموم کنیم !!
بعد آزمونها جمع بندی که میگین چیه ؟؟ تو برنامه آرشمون قرار میگیره؟؟ -
sali ghoreishi عکسو فرستادم برای دوستم بعد دیلیت هیستوری زدم الان بهش پیام داده دوباره بفرسته برام
-
برنامه این هفته خیلی سبک هست پس اگر چند روز دیرتر هم شروع کنید مشکلی پیش نمیاد@m-an یه راه ابریشمی نمیتونه کد تخفیفش رو به یکی دیگه بده!؟ درسته
تیتان چی هست بیشتر توضیح میدادید!؟چه اساتید چه درسی های!؟ -
@m-an یه راه ابریشمی نمیتونه کد تخفیفش رو به یکی دیگه بده!؟ درسته
تیتان چی هست بیشتر توضیح میدادید!؟چه اساتید چه درسی های!؟ -
parisa khany
نه نمی تونه، فقط برای خودش هست@m-an ممنون
درمود تیتان بیشتر توضیح میدید!؟که چه اساتید و چه درسی و..
-
parisa khany
نه نمی تونه، فقط برای خودش هست@m-an
بعد الان توضیحات بیشتر درباره همایش رو که گفتین امروز منتشر میشه از کجا ببینیم ؟؟؟ -
هلیا دلیخون
پیامک فرستادیم دریافت نکردین؟ -
Amin Rm در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
ابوالفضل ریسی استاد طلوعی خودشون پست گذاشتن که به زودی قرار داده میشه .
درست خب ولی وقتی ده ها بار دوره های جدید رو میگن و از استاد طلوعی خبری نیست معنیش چیه
ابوالفضل ریسی راه ابریشم از لحظه ای که پروژش رو شروع کرد وعده داد که هر استادی باید تمام این مسیر رو به پایان برسونه. با همه اهمال کاریهایی که در طول سال رخ داد، با اینکه کلی راه ابریشم و همایش سال قبلی دیدیم، از آرش نمیگذریم. استاد طلوعی باید ضبط جدید کنن چون وعده داده بودن. الوعده وفا.
-
دلیل حذف آرش زیست اقای امینی چی بود واقعا ؟
من دلم به اون خوش بود فقط
@M-an -
این پست پاک شده!
Amin Hosseinzadeh واقعی یا الکی؟
-
دلیل حذف آرش زیست اقای امینی چی بود واقعا ؟
من دلم به اون خوش بود فقط
@M-an@dr-rashidi
ایشون امسال با آلا همکاری ندارن
همایش پارسال هم فصل ۸ دوازدهم رو نداره -
81Sobhan در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
@dr-rashidi
ایشون امسال با آلا همکاری ندارن
همایش پارسال هم فصل ۸ دوازدهم رو ندارهخیلی از دبیرا بودن که بعدش دیگه همکاری نکردن ولی همایشاشون هنوز هست
به نظرم اوشون به خاطر vip خودشون اینکارو کردن چون میدونن که مباحث همونه حتی ترکیب بندیشونم همین بودهفصل ۸ دوازدهم که نصفش حذف شد بقیشم که خودمون خوندیم خب