امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Amir Kazemi 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Amin Hosseinzadeh هر چه کنند به خود کنند گر همه نیک و بد کنند، نهایتش اینه که سال بعد بچه ها چندان گول نمیخورن...
فقط خدا کنه چشمشون باز باشه
-
ابوالفضل ریسی
مگه داریم ضعیف تر و زود باور تر از یه مشت بچه 18 ساله کنکوری
نه الا
بلکه همه
یه توری میندازن ادمارو بدبخت میکنن -
ابوالفضل ریسی هی این همه پیام دادن چی فایده؟ کسی جواب نمیده... تیکت آلا هم کلا اطلاعات اشتباه میده... نمدونه چی به چیه... از دیروزم تیکتارو جواب نمیدن... کار خودشونو مخوان بکنن.. واصلا نظر ما براشون مهم نیس
-
Amir Kazemi 0
اخه سال بعدیا مثل ما حرص ضبط رو نمیخورن
میبینن استاد طلوعی ارش نداره
راه ابریشمش رو نمیخرن
به همین سادگی -
sallar savadkoohi الان میان میگن مافیا کنکور میخوان انجمن بهم بریزن
-
Amir Kazemi 0 الان احتمالا مشغول اینن که تبلیغ آرش رو تو سایتای مختلف اینترنت پخش کنن، مث تفتانشون.
-
Amir Kazemi 0 آره دیدی؟ توی یک چندت اسلیت بودم دیدم تبلیغ دارن
-
Amin Hosseinzadeh
نه اصلا دیگه الان نه تنها مافیا
بلکه 4 تا جوجه دانشجو هم میان دوکون میزنن کلاه برداری میکنن -
Amin Hosseinzadeh اخه ما مافیای کنکوریم؟ ما که از اولش با الا بودیم.
-
Amin Hosseinzadeh برنامه میدن برای ابریشم اما برای کنکوری های 1401 که ابریشم کامل براشون ضبط شده
من فقط از خدا می خواد حرف امروز وزیر تو اخبار جوانه ها درست بشه و کنکور و نهایی یک ماه عقب بیوفته که با خیال راحت بتونم ابریشم رو تموم کنم و وارد آرش بشم
اون اولا که فهمیدم استاد طلوعی معلم فیزیک ریاضیه خیلی ناراحت شدم چون به اندازه سه ماه با استاد کازرانیان اومده بودم جلو ولی الان که نزدیک به 7 ماهه با استاد طلوعی جلو اومدم خب خیلی برای همایش آرش بدون استاد طلوعی دلم سوخت ولی خب کاریش نمیشه کرد سعی می کنم با ابریشم جلو برم و بعد اگر کنکور به تعویق افتاد آرش رو هم بررسی کنم -
Amir Kazemi 0 هی چی بگم داداش
-
Amir Kazemi 0
ما اگه مافیا بودیم 4 تا حالا اینجا تو سر و کلمون نمیزدیم -
-
Reza Moslemi Naeini واقعا فقط به استاد خوب تو این مجموعه بود آقای طلوعی که همونم
-
Reza Moslemi Naeini آره خوش بحال 1401
-
sallar savadkoohi اره والا
-
بعد الان یه سریا میگن اینا جمع درس نخونا و بی کاران اومدن اشوب میکنن
-
Davood Faraji آره دیگه.... من بخاطر آقای طلوعی با آلا آشنا شدم
-
اینطور که معلومه اکثر راه ابریشمی های استاد کازرانیان دوباره اومدن راه ابریشم استاد طلوعی رو گرفتن
آخرشم این شد