امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
ابوالفضل ریسیreplied to Amin Hosseinzadeh on آخرین ویرایش توسط ابوالفضل ریسی انجام شده
Amin Hosseinzadeh در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
خانوم مدیر.. M.an ...توی طول سال هی رد میکردیم و میگفتیم اشکال نداره... راه ابریشم یک هفته دیر اومد که اومد مشکل نداره... خودمونو میرسونم... هیچ خواسته اضافی نداشتیم(زود اومدن فیلما و سر تایم اومدنشون حق ماست)... گفتیم اشکال نداره... ولی امروز واقعا از شدت عصبانیت رگای مغزم پاره داشت میشد.... یک خواسته ازتون داریم....آرش آقای طلوعی رو ضبط کنید... ببینیم به نتیجه میرسیم یانه؟ بی زحمت دلیلشو بگین چرا با آقای طلوعی آرش ضبط نکردین.... دلیل منطقی بیارید ماهم قبول میکنیم...
دلت خوشه داداش
دریغ از یه پیام خالی -
ابوالفضل ریسی اینقدر دارین فک میزنیم یکی یک پیام نمیده
-
shayan jafari
نه بابا استاد طلوعی پر
نزدیک 1000 تا پیام توی اون تاپیک دادیم ولی هیچی -
عجب برنامه ای شده ها
-
sallar savadkoohi اون رو ک میدونم
منظورم کلا سر آرش بود -
sallar savadkoohi ادم شک میکنه به همه چی️
قا سهراب تو لایو آقای موقاری یادمه برای رایگان آپدیت کردن راه ابریشم سال بعد میگفتن اصن به آلا به دید کسب درآمد نگا نکنین
نمیگم مثه بقیه مافیای کنکور فقط دنبال پولن ولی خب کارایی نکنین که ادم شک کنه -
و امروز هم تموم شد و الا متل همیشه مثل قضیه روند انتشار آرشو تو حسابمون نیاورد... کد تخفیف نداد... فقط موندم چجوری برنامشون از 11 اردیبهشت شروع کردن
-
فردا خانم مدیر انلاین میشن این تاپیکو به جرم اسپم میبندن
مثل تاپیکی که در مورد روند انتشار توش اعتراض کردیم
ولی خوبه حداقل یکم قبلش خالی میشیم -
محمد مودب در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
sallar savadkoohi ادم شک میکنه به همه چی️
قا سهراب تو لایو آقای موقاری یادمه برای رایگان آپدیت کردن راه ابریشم سال بعد میگفتن اصن به آلا به دید کسب درآمد نگا نکنین
نمیگم مثه بقیه مافیای کنکور فقط دنبال پولن ولی خب کارایی نکنین که ادم شک کنهخدایی دنبال پول نیستن
ولی بی برنامگی و عدم ارتباط صحیح با دانش آموز مثل سم میمونه -
میدونید مساله چیه. احتمالا مشکلشون دقیقا همین رایگان بودن ارشه. چون به استاد طلوعی هزینه اضافی که نمیدن. ایشونم قبول نکردن با همین هزینه ضبط کنن چون یه گدار هم اواسط سال ضبط کردن. شاید دلیل اینکه هیچکس هم توی انجمن پاسخگو نیست همینه. فهمیدن یه جای کار گاف دادن و مثل همیشه شهامت این رو که بیان بگن اشتباه کردیم ندارن. احتمالا اینم بنویسن پای مشاور حرفه ای مجموعه
-
sallar savadkoohi اعتراض ما نتیجه نمیده دوستان مطمئن باشید.... آقای طلوعی رو از ما گرفتن... حیف... تنها کلمه ای که میتونم بگم حیف
-
Mahdi Jafari 1 در جشنواره آرش شروع شد گفته است:
احتمالا آلا داره آقای طلوعی رو تنبیه می کنه به خاطر بی نظمی هاش
-
Mahdi Jafari 1 احتمالا.... خب مشکل داشتن به رایگان دادن آرش و گدار میخواستن از اول بگن...
-
Mahdi Jafari 1
نه موافق نیستم
استاد طلوعی ابروی خودشونو توی سطح کشوری با پول معامله نمیکنن
بعدشم
مگه یکی دو نفر فقط راه ابریشم ایشونو خریدن
کلییی ادم گرفتن
که با ارش و گدار رایگان بازم صرفه اقتصادیش بالاست
جنس موندگارم هست
امسال ضبط کردن تا روزی که نظام اموزشی عوض نشه قابل استفادست -
فقط اونجاش خوب بود که ادمین romisa گفتن : شما ها بگید آلا چه زمانی گفته آرش آقای طلوعی هست
ایشون با این حرفشون کلا صورت مسیله رو پاک کردن -
Mahdi Jafari 1 دهنت سرویس
-
Mahdi Jafari 1 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
میدونید مساله چیه. احتمالا مشکلشون دقیقا همین رایگان بودن ارشه. چون به استاد طلوعی هزینه اضافی که نمیدن. ایشونم قبول نکردن با همین هزینه ضبط کنن چون یه گدار هم اواسط سال ضبط کردن. شاید دلیل اینکه هیچکس هم توی انجمن پاسخگو نیست همینه. فهمیدن یه جای کار گاف دادن و مثل همیشه شهامت این رو که بیان بگن اشتباه کردیم ندارن. احتمالا اینم بنویسن پای مشاور حرفه ای مجموعه
همین که میگن تجربه ایشون اندازه سن شماست
خب پس چرا این مشاور کار بلد جمع نمیکنه کارا رو