امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
من حرف اخر رو میزنم میرم
همه ما الان خسته ایم انگیزه ای نداریم تو موقعیت حساسی هستیم
امیدوارم الا این خستگی رو از تنمون در بیاره طی این دوماه
همه ما به احترام اساتید بامعرفت الا موندیم ای کاش اوناهم کمک کنن و خودشون رو جای ما بزارن
والسلام -
آقا شما ها هم مثل من حس زدگی پیدا کردین این دوماه اخر
-
Ali Nemati 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
فقط اونجاش خوب بود که ادمین romisa گفتن : شما ها بگید آلا چه زمانی گفته آرش آقای طلوعی هست
ایشون با این حرفشون کلا صورت مسیله رو پاک کردن -
sallar savadkoohi چه ربطی داره عزیز من
زندگی خرجش بالاست. هرچقدرم که به استاد طلوعی داده باشن برای یه سال کافی نبوده قطعا. بعد شما حساب کن چند نفر اول سال از طرح پرچم استفاده کردن؟
ما که ساده لوح بودیم دلمون سوخت رفتیم هزینه کامل رو دادیم ولی در نیومده دیگه هزینه های لازم. -
Davood Faraji آره بخدا... اینقدر ذق داشتم واسه آرش... ولی باز همون حس برگشت
-
Mahdi Jafari 1 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
sallar savadkoohi چه ربطی داره عزیز من
زندگی خرجش بالاست. هرچقدرم که به استاد طلوعی داده باشن برای یه سال کافی نبوده قطعا. بعد شما حساب کن چند نفر اول سال از طرح پرچم استفاده کردن؟
ما که ساده لوح بودیم دلمون سوخت رفتیم هزینه کامل رو دادیم ولی در نیومده دیگه هزینه های لازم.بخدا بحث هزینه نیست
اگر بود چرا هفته ای یه گوشی میخوان بدن؟ -
Mahdi Jafari 1
والا نمیدونم
شایدم حرف شما درست باشه
اما با یه حساب سر انگشتی میشه فهمید راه ابریشم یه محصولیه که یه سال سختی داره بقیش بازدهه
من که میگم مشکل بالاتر از این حرفاست -
اصن بگید به آلا که ما اصلا آرش نخواستیم.
-
ابوالفضل ریسی نمیدونم والا. واقعا نمیدونم. مغزم قشنگ داره میترکه
-
بچه ها اینقدر سخت نگیرین فکر کنید این هم یکی از چالش های کنکوره
ما سوالات قلمچی و گزینه 2 رو تحلیلش داریم
اونا هرکدم تقریبا 80 درصد با کنکور مطابقت دارن
همونا رو بزنیم بازی رو بردیم -
sallar savadkoohi الان یکسر توی اینستاگرامتو آلا برین... فقط تبلیغ تبلیغ تبلیغ.... یکی یک حرف در مورد ما نمیزنه... یک جواب نمیده... پشتیبان آل ا24 ساعته توی اینستاگرامتو هست... چرا یک جواب درست حسابی نمیده
-
Ali Nemati 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
بچه ها اینقدر سخت نگیرین فکر کنید این هم یکی از چالش های کنکوره
ما سوالات قلمچی و گزینه 2 رو تحلیلش داریم
اونا هرکدم تقریبا 80 درصد با کنکور مطابقت دارن
همونا رو بزنیم بازی رو بردیمواقعا بازیه
و ما بازیچه -
Amin Hosseinzadeh چیز و پر میزنیم.... دریغ از یک جواب
-
Ali Nemati 0 داداش الان دیگه وقت تست ازمون ازمایشی زدن نیستش. باید رفت سراغ تستای کنکور و ازمونای جامع
-
Ali Nemati 0
اره موافقم یکم داریم بزرگش میکنیم
ولی درد ما تست نیست
چیزی که زیاااده تست
ما ناراحت اعتمادمونیم
بدقولی کردن خوب نیست -
سلام به آلای خوبم، سلام به آلایی های نظام جدیدی
من یه آلایی قدیمی هستم که کنکور نظام قدیم با آلاء بودم، خواهرم که الان یه آلایی نظام جدیدی شده امروز این رو بهم نشون داد، چون آلاء رو میشناسم و سهراب ( sohrab ) جون رو میشناسم که وارد اینجور بحث ها نمیشن، گفتم چیزی که می دونم رو بگم:
قبلش دو تا چیز رو بگم بهتون- تو فیزیک نظام قدیم هم آقای طلوعی رو ما دیدیم و هم آقای کازرانیان
- من تو اردو مطالعاتی آلاء هم بودم (اون قدیم قدیما که هیچ کس نبود، آلاء بود)
من تو تمام اون سال ها و این سال هایی که خواهرم آلایی شده، یه چیزی رو کامل فهمیدم، اولویت اصلی آقا سهراب که سیاست های آلاء رو تعیین می کنند، بچه ها هستند و به خاطر بچه ها هر جنگی رو حاضرن بکنن و هر اتهامی رو بی جواب بذارن، ولی من می خوام حرف بزنم....
خواهر من راه ابریشم فیزیک آقای کازرانیان و آقای موقاری رو داشت، همه چی مرتب و منظم میومد، دی ماه تمارین کتاب رو حل کردن براشون ولی همیشه ازش می شنفتم که تو انجمن میگن راه ابریشم آقای طلوعی داره دیر به دیر میاد،
بچه ها فکر کردید که چرا آقای موقاری با اینکه یک ماه مریض بود، راه ابریشمش به موقع تموم شد ؟ چرا آقای کازرانیان همیشه مرتب بود ؟ ولی آقای طلوعی همش بی نظم بود ؟؟؟ برنامه و پخش با آلاء هست، همه این پروژه ها هم برای آلاء هست، فقط دبیرشون فرق داره....
حاضرم شرط ببندم که اگر آقای طلوعی ابریشم رو خارج از آلاء گذاشته بود افتضاحی بیش نمی شد، حاضرم شرط ببندم که همینجایی که هست بچه های آلاء خون دل خوردن، می دونی چرا ؟ چون آلاء استاندارد داره چون آقا سهراب بچه ها رو معامله نمی کنه! چون آقا سهراب دبیری که آلایی رفتار نکنه رو سریع حذف می کنه.بر خلاف ظاهر آقا سهراب، که همیشه می خنده تو اردوطلایی دیدم که وقتی حق یکی از آلایی ها ضایع می خواد بشه، چطور از کوره در میره و با هیچ کس سازش نداره و تصمیم های سخت رو راحت می گیره.
اگر آلاء جواب این بی حرمتی ها رو نده، 100% مطمئن میشم که دبیر به تعهدش عمل نکرده و آلاء حذفش کرده! یا اینکه آلاء به کیفیت محصول شک کرده و نفروخته!
آقا سهراب sohrab تو اردو نتونستم راضی کنم شما رو که بگی بعضی از دبیر ها رو چرا حذف کردی، فقط خندیدی ما بعدا سر جلسه کنکور فهمیدیم که به نفع ما بود و فقط شرمنده شدیم، اما به حرمت نون و نمکی که خوردیم بیا این بار بگو، بذار بچه ها بدونند قضییه چیه!
چرا همش می گی بچه ها باید فقط حواسشون به درسشون باشه آخه ؟!
خانم مدیر M.an شما اگر آقا سهراب رو می بینی میشه راضیش کنی بیاد همه واقعیت ها و سختی ها رو بگه ؟
ما اون سال 183 نفر بودیم نتونستیم راضیش کنیم، فقط خنده تحویلمون داد و گفت به موقع اش می فهمید، فهمیدم ولی دیر بود.خلاصه وقتی خواهرم این مطالب رو بهم نشون داد، احساس کردم اینا رو نگم نامردی کردم در حق بچه هایی که به خاطر کرونا اصلا نشد تیم آلاء رو از نزدیک ببینند
-
۶۰۰۰ نفر ابریشم دارن هر کدوم ۵۰۰ هم داده باشن میشه حدودا ۳ میلیارد به جز تفتان و ......