لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
فقط اونجاش خوب بود که ادمین romisa گفتن : شما ها بگید آلا چه زمانی گفته آرش آقای طلوعی هست
ایشون با این حرفشون کلا صورت مسیله رو پاک کردن -
Mahdi Jafari 1 در جشنواره آرش شروع شد گفته است:
احتمالا آلا داره آقای طلوعی رو تنبیه می کنه به خاطر بی نظمی هاش
-
من حاضرم یه بار دیگه بشینم جومونگو نگاه کنم اما همایش اقای کازرانیان رو نبینم.
این نظر منه و میدونم خیلی از بچه های دیگه هم با ایشون اصلا راحت نیستنMahdi Jafari 1
دهنت سرویس
-
میدونید مساله چیه. احتمالا مشکلشون دقیقا همین رایگان بودن ارشه. چون به استاد طلوعی هزینه اضافی که نمیدن. ایشونم قبول نکردن با همین هزینه ضبط کنن چون یه گدار هم اواسط سال ضبط کردن. شاید دلیل اینکه هیچکس هم توی انجمن پاسخگو نیست همینه. فهمیدن یه جای کار گاف دادن و مثل همیشه شهامت این رو که بیان بگن اشتباه کردیم ندارن. احتمالا اینم بنویسن پای مشاور حرفه ای مجموعه
Mahdi Jafari 1 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
میدونید مساله چیه. احتمالا مشکلشون دقیقا همین رایگان بودن ارشه. چون به استاد طلوعی هزینه اضافی که نمیدن. ایشونم قبول نکردن با همین هزینه ضبط کنن چون یه گدار هم اواسط سال ضبط کردن. شاید دلیل اینکه هیچکس هم توی انجمن پاسخگو نیست همینه. فهمیدن یه جای کار گاف دادن و مثل همیشه شهامت این رو که بیان بگن اشتباه کردیم ندارن. احتمالا اینم بنویسن پای مشاور حرفه ای مجموعه
همین که میگن تجربه ایشون اندازه سن شماست
خب پس چرا این مشاور کار بلد جمع نمیکنه کارا رو -
من حرف اخر رو میزنم میرم
همه ما الان خسته ایم انگیزه ای نداریم تو موقعیت حساسی هستیم
امیدوارم الا این خستگی رو از تنمون در بیاره طی این دوماه
همه ما به احترام اساتید بامعرفت الا موندیم ای کاش اوناهم کمک کنن و خودشون رو جای ما بزارن
والسلام -
Mahdi Jafari 1 در جشنواره آرش شروع شد گفته است:
احتمالا آلا داره آقای طلوعی رو تنبیه می کنه به خاطر بی نظمی هاش
Nassim
به نظر شما ما بیشتر تنبیه نشدیم؟ -
آقا شما ها هم مثل من حس زدگی پیدا کردین این دوماه اخر
-
فقط اونجاش خوب بود که ادمین romisa گفتن : شما ها بگید آلا چه زمانی گفته آرش آقای طلوعی هست
ایشون با این حرفشون کلا صورت مسیله رو پاک کردنAli Nemati 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ایشون با این حرفشون کلا صورت مسیله رو پاک کردن -
Mahdi Jafari 1
نه موافق نیستم
استاد طلوعی ابروی خودشونو توی سطح کشوری با پول معامله نمیکنن
بعدشم
مگه یکی دو نفر فقط راه ابریشم ایشونو خریدن
کلییی ادم گرفتن
که با ارش و گدار رایگان بازم صرفه اقتصادیش بالاست
جنس موندگارم هست
امسال ضبط کردن تا روزی که نظام اموزشی عوض نشه قابل استفادستsallar savadkoohi چه ربطی داره عزیز من
زندگی خرجش بالاست. هرچقدرم که به استاد طلوعی داده باشن برای یه سال کافی نبوده قطعا. بعد شما حساب کن چند نفر اول سال از طرح پرچم استفاده کردن؟
ما که ساده لوح بودیم دلمون سوخت رفتیم هزینه کامل رو دادیم ولی در نیومده دیگه هزینه های لازم. -
آقا شما ها هم مثل من حس زدگی پیدا کردین این دوماه اخر
Davood Faraji آره بخدا... اینقدر ذق داشتم واسه آرش... ولی باز همون حس برگشت
-
sallar savadkoohi چه ربطی داره عزیز من
زندگی خرجش بالاست. هرچقدرم که به استاد طلوعی داده باشن برای یه سال کافی نبوده قطعا. بعد شما حساب کن چند نفر اول سال از طرح پرچم استفاده کردن؟
ما که ساده لوح بودیم دلمون سوخت رفتیم هزینه کامل رو دادیم ولی در نیومده دیگه هزینه های لازم.Mahdi Jafari 1 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ما که ساده لوح بودیم دلمون سوخت رفتیم هزینه کامل رو دادیم ولی در نیومده دیگه هزینه های لازم.بخدا بحث هزینه نیست
اگر بود چرا هفته ای یه گوشی میخوان بدن؟ -
ما که ساده لوح بودیم دلمون سوخت رفتیم هزینه کامل رو دادیم ولی در نیومده دیگه هزینه های لازم.Mahdi Jafari 1
والا نمیدونم
شایدم حرف شما درست باشه
اما با یه حساب سر انگشتی میشه فهمید راه ابریشم یه محصولیه که یه سال سختی داره بقیش بازدهه
من که میگم مشکل بالاتر از این حرفاست -
اصن بگید به آلا که ما اصلا آرش نخواستیم.
-
-
Mahdi Jafari 1 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ما که ساده لوح بودیم دلمون سوخت رفتیم هزینه کامل رو دادیم ولی در نیومده دیگه هزینه های لازم.بخدا بحث هزینه نیست
اگر بود چرا هفته ای یه گوشی میخوان بدن؟ابوالفضل ریسی نمیدونم والا. واقعا نمیدونم. مغزم قشنگ داره میترکه
-
بچه ها اینقدر سخت نگیرین فکر کنید این هم یکی از چالش های کنکوره
ما سوالات قلمچی و گزینه 2 رو تحلیلش داریم
اونا هرکدم تقریبا 80 درصد با کنکور مطابقت دارن
همونا رو بزنیم بازی رو بردیم -
Mahdi Jafari 1
والا نمیدونم
شایدم حرف شما درست باشه
اما با یه حساب سر انگشتی میشه فهمید راه ابریشم یه محصولیه که یه سال سختی داره بقیش بازدهه
من که میگم مشکل بالاتر از این حرفاستsallar savadkoohi الان یکسر توی اینستاگرامتو آلا برین... فقط تبلیغ تبلیغ تبلیغ.... یکی یک حرف در مورد ما نمیزنه... یک جواب نمیده... پشتیبان آل ا24 ساعته توی اینستاگرامتو هست... چرا یک جواب درست حسابی نمیده
-
همونا رو بزنیم بازی رو بردیمAli Nemati 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
همونا رو بزنیم بازی رو بردیمواقعا بازیه
و ما بازیچه -
sallar savadkoohi الان یکسر توی اینستاگرامتو آلا برین... فقط تبلیغ تبلیغ تبلیغ.... یکی یک حرف در مورد ما نمیزنه... یک جواب نمیده... پشتیبان آل ا24 ساعته توی اینستاگرامتو هست... چرا یک جواب درست حسابی نمیده
Amin Hosseinzadeh چیز و پر میزنیم.... دریغ از یک جواب