لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
من تو شخصی انجمن خانم مدیر خواستم پیام بدهم دیدم اصلا با هیچ کسی نمی تونم پیام به دم چه برسه به خانم مدیر
کسی می تونه؟yas ta در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
من تو شخصی انجمن خانم مدیر خواستم پیام بدهم دیدم اصلا با هیچ کسی نمی تونم پیام به دم چه برسه به خانم مدیر
کسی می تونه؟این مشکل برای سوال پرسیدن از ناظم ها و ادمین ها قراره حل بشه
ولی کلا برای دسترسی به پیوی ۲۰۰۰ اعتبار درسی لازمه -
yas ta
باید 2000 تا اعتبار داشته باشیsallar savadkoohi قبلاً اینگونه نبود
-
آلا جان این بچه بازی ها چیه؟
بگو پول آرش رو حساب میکنیم دیگه!
یه کار خیر میخواین بکنین ایقد وقت کشی میکنید ادم میگه همون پولشو میدادم خیلی راحتر بودم
چه نیازیه این همه سرو صدا؟ آرشو فعال کنین بعد به بچه ها بگید...والاAmir Ezadpanah
البته فکر نکنم استاد طلوعی ربطی به این قضیه داشته باشد -
سلام به همه ی راه ابریشمی های عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه
با خبر شدم که آلا می خواد همایش های آرش رو از فردا شروع کنه
همونطوری که خودمون می دونم آلا طبق چیزی که گفته بود قرار بود آخرین فرسنگ رو قبل عید منتشر کنه که نکرد حتی برای ریاضیات ریاضی یه فرسنگ دهی هم وجود داره که هنوز منتشر نشده
من خودم از اول عید شروع کردم با راه ابریشم تست زدن و فکر کنم اگر دو هفته زمان داشته باشم بتونم راه ابریشم رو تموم کنم (اگه فرسنگ ده تا اون موقع منتشر بشه) از آلا خواهش می کنم این زمان رو به من و بقیه راه ابریشمی هایی که عقبن بده که بعدش بتونیم طبق برنامه آلا پیش بریم و از آرش استفاده کنیم
لطفا دوستانی که مثل من این مشکل رو دارن داخل همین صفحه مشکل خودشونو بگن
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @M-anReza Moslemi Naeini دوستان عزیزم پارسال که همایش ادبیات اومد و معلمش استاد صادقی بودن بعد یه مدتی آلا از DLC ادبیات که توسط استاد حسین خانی بود رونمایی کرد و آرشی های پارسال اینقدر استقبال کردن که آلا از استاد خواستن در دستور و آرایه یه همایش خلاصه ای برگزار کنن
امسال هم که کل همایش آرش دست استاد حسین خانی و قطعا دلیلش استقبال بچه ها بوده و این استقبال فقط از تحلیل کنکور 98 توسط استاد به وجود اومده
ازتون درخواست می کنم امسال که استاد طلوعی دبیر راه ابریشم بودن و بیشتر کار کردن و بیشتر بچه ها از ایشون استقبال کردن هر جوری که شده به آلا بگین که ما می خوایم که آلا آرش با استاد طلوعی رو داشته باشه
دایرکت اینستا ، تیکت پشتیبانی ، تاپیک های مختلف ، تماس تلفنی و....
به آلا بگین که ماتقاضامون چیه تا دیر نشده
با هر اکانتی که می تونید به دایرکت آلا پیام بدین
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی -
خانم مدیر حالا که استاد طلوعی رفت حداقل تتا استاد یاری را به آرش تبدیل کنید
@M-an
ا -
هر کی ۲۰۰۰اعتبار دارد تو پی وی خانم مدیر پیام بده
شاید فرجی حاصل شد -
yas ta در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
هر کی ۲۰۰۰اعتبار دارد تو پی وی خانم مدیر پیام بده
شاید فرجی حاصل شدفعلا به نظرم باید به آلا تا می تونیم پیام بدیم
-
search الان آلا شما رو فرستاده به خاطر پاسخگویی؟!
شما رسما دارین میگین اون معلمی که اینهمه ماه باهاش بودینو ول کنید برید پیش یه معلمی که روش تدریسش خوب نبوده که بچه های تجربی اومدن پیش آقای طلوعی...!
الان شما کنکور نداری و درک نمیکنی این بچه های راه ابریشم چی میکشن و اومدی با خیال راحت خاطره تعریف میکنی.
لطفا یکم درک کن یکم
ali mohamadi 0
آلا واقعا همه رو سردر گم کرده
ولی میتونیم با آقای طلوعی در فرسنگ ها جمع بندی کنیم -
yas ta در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
خانم مدیر حالا که استاد طلوعی رفت حداقل تتا استاد یاری را به آرش تبدیل کنید
@M-an
ایعنی استاد یاری فصل ۱و۲درس بدهند
-
Amir Ezadpanah
البته فکر نکنم استاد طلوعی ربطی به این قضیه داشته باشدyas ta حرفی از استاد طلوعی زدم مگه؟
-
yas ta حرفی از استاد طلوعی زدم مگه؟
Amir Ezadpanah مگه آرش استاد طلوعی منظورت نیست؟
اگه منظورت این نبود حلالم کن نسبت دروغ بهت دادم -
Reza Moslemi Naeini
خب دوستان خبر جدید اینکه استاد این استوریشونو پاک کردن..... همچنان معلوم نیست چه خبره؟! -
Amir Tajfar 0 ![متن جایگزین]
Reza Moslemi Naeini
خب دوستان خبر جدید اینکه استاد این استوریشونو پاک کردن..... همچنان معلوم نیست چه خبره؟!
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی -
بابا استاد ک راه ابریشم رو ظبط میکنن
کلی پیش آزمون و پس آزمون هس بنظرم بتونین باهمونا هم جمع کنین البت این نظر من بود باز شما ها کنکوری هستین و بیشتر از من در جریان -
بابا استاد ک راه ابریشم رو ظبط میکنن
کلی پیش آزمون و پس آزمون هس بنظرم بتونین باهمونا هم جمع کنین البت این نظر من بود باز شما ها کنکوری هستین و بیشتر از من در جریانalireza hoseyni کنکورچه ها هم هستن استاد همینارو هم ظبط کنن کلی تست میش ها!!!
-
alireza hoseyni کنکورچه ها هم هستن استاد همینارو هم ظبط کنن کلی تست میش ها!!!
alireza hoseyni داداش بحث تعداد تست نیست که. تست تا دلت بخواد هست. یه اکانت منتا یا لرنیتو میگیری 10 هزار تا تست میزنی از یه فصل فیزیک. بحث کیفیت و اهمییت تست توی این بازه 60 روزه تا کنکوره
الان دیگه وقت زدن هر تستی نیستش خصوصا تالیفیدر ضمن الا الان 4 ماهه قراره کنکورچه هارو تکمیل کنه. انتظار داریم تو این 2 ماه تکمیلش کنه؟
-
zahra maleki مسخره چیه
زیر حرفشون نمیزنن که
میدن آرشو
ولی کی ؟ معلوم نی
درگیر نکنید ذهنتونو ... بیاد از همه جا اطلاع رسانی میشهshayan jafari اخه الان ۲۴ ساعته ما منتظریم ۳ روزه از برنامه عقبیم اقای طلوعی که آرش ندارن
shayan jafari در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
zahra maleki مسخره چیه
زیر حرفشون نمیزنن که
میدن آرشو
ولی کی ؟ معلوم نی
درگیر نکنید ذهنتونو ... بیاد از همه جا اطلاع رسانی میشهالان ۲۴ ساعته منتظریم ۳ روزه از برنامه عقبیم اقای طلوعی که آرش ندارن
-
بچه ها برای همه پیامک فرستادیم
بعضی مواقع از سمت اپراتور فرستاده نمیشه براتونمشکلی نیست متن پیامک ها رو اینجا می تونید ببینید
مرحله بعد که کد تخفیف فرستادیم اگر پیامک رو دریافت نکردین پیام بدینفعلا برای ابریشمی ها آرش ها فعال نشده، مراحلی هست که باید طی بشه نگران نباشید
@m-an
لطفا یه زمانی بگید که ما اینقدر منتظر نباشیم -
الان من برام سوال شده که اگه الان بریم آرشو بخریم همونجا میتونیم ازش استفاده کنیم ؟ فک کنم حتما میشه که برنامه براش گذاشتن از ۱۱ اردیبهشت هم شروع شده
خببببببب پس چرا حداقل درسایی که هست رو نمیذارین برامون تا شروع کنیم ما هم
بعد به مرور عین راه ابریشم اضافه کنین بهش !!!
M.an