امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
sallar savadkoohi
پس برو صحبت های peter dinklage ((یکی از بازیکر های محبوب منه)) که توی زندگیش خیلی تمسخر شده و شکست خورده کلا 2.3 دقیقه بیشتر نیست بزنی همه جا میاره حتی آپارات -
اولا اینکه استاد کازرانیان تو نظام قدیم دبیر خودم بود و فیلم آقای طلوعی رو هم چندتایی دیدم، اینکه بگم تو اردو رضایت مندی از آقای کازرانیان خیلی بیشتر بود ملاک نیست چون دبیر خودم بوده می گی داره طرف داری می کنه ازش.
یعنی من با فیلم های آقای کازرانیان راحت تر درس می خوندم.اصلا بحثم مقایسه دو دبیر نبود، رفیق عزیز، بحث من این بود الان برای یه کنکوری زمان حساسی است، و با روحیه ای که از آقا سهراب میشناسم اصلا بی نظمی تو این ایام رو قبول نمی کنند، اگر احساس کنند کسی برای منافع شخصیش داره بی نظمی ایجاد می کنه برخورد سفتی می کنند، در واقع همه حالت های زیر ممکنه
- ممکنه دبیر بد قولی کرده باشه ضبط نیومده باشه
- ممکنه تست هایی که دبیر داده هیات علمی آلاء کیفیتش رو رد کرده باشه
- ممکنه حتی ضبط هم کرده باشه، ولی دیدن ممکنه نرسه و دبیر حاضر نیست از تفریحاتش کم کنه به تعهداتش برسه، حذفش کرده باشن
- ممکنه جای ضبط نداشته باشند!!!
- ممکنه اصلا همایشی در کار نبوده باشه.
اصلا مشکل من با آقا سهراب اینه که وقتی مشکل از آلاء هست میاد میگه ببخشید!! وقتی از کس دیگه هست هیچی نمیگه
همینه که اعصابم رو بهم می ریخت و الان هم دوباره ریخت!!!! -
Amin Hosseinzadeh من درس های دیگه رو ندیدم، خواهرم فقط فیزیک آقای کازرانیان و زیست آقای موقاری رو داشت و برام تعریف می کرد
-
search در جشنواره آرش شروع شد گفته است:
اولا اینکه استاد کازرانیان تو نظام قدیم دبیر خودم بود و فیلم آقای طلوعی رو هم چندتایی دیدم، اینکه بگم تو اردو رضایت مندی از آقای کازرانیان خیلی بیشتر بود ملاک نیست چون دبیر خودم بوده می گی داره طرف داری می کنه ازش.
یعنی من با فیلم های آقای کازرانیان راحت تر درس می خوندم.اصلا بحثم مقایسه دو دبیر نبود، رفیق عزیز، بحث من این بود الان برای یه کنکوری زمان حساسی است، و با روحیه ای که از آقا سهراب میشناسم اصلا بی نظمی تو این ایام رو قبول نمی کنند، اگر احساس کنند کسی برای منافع شخصیش داره بی نظمی ایجاد می کنه برخورد سفتی می کنند، در واقع همه حالت های زیر ممکنه
- ممکنه دبیر بد قولی کرده باشه ضبط نیومده باشه
- ممکنه تست هایی که دبیر داده هیات علمی آلاء کیفیتش رو رد کرده باشه
- ممکنه حتی ضبط هم کرده باشه، ولی دیدن ممکنه نرسه و دبیر حاضر نیست از تفریحاتش کم کنه به تعهداتش برسه، حذفش کرده باشن
- ممکنه جای ضبط نداشته باشند!!!
- ممکنه اصلا همایشی در کار نبوده باشه.
اصلا مشکل من با آقا سهراب اینه که وقتی مشکل از آلاء هست میاد میگه ببخشید!! وقتی از کس دیگه هست هیچی نمیگه
همینه که اعصابم رو بهم می ریخت و الان هم دوباره ریخت!!!!خودتون ببینید آینده ما رو به ممکنه کشیدن
-
sallar savadkoohi
من که می خوام با همایش آقای کازرانیان جمع بندی کنم
تست ها رو میزنم -
search
نه منم دبیری رو مقایسه نکردم
به شدت این قضیه سلیقه ایه
ولی دارم میگم اوکی
اقا سهراب درجه 1
به منافع بچه ها کار میکنن
اما چرا الان؟
چرا وسط اردیبهشت؟
چرا وقتی کل این راهو با یکی اومدیم یهو اخرش بزنن زیر میز بازی و همه چی خراب شه
شما نبودی ندیدی
4 بعد از ظهر تا همین الان 1000 تا پیام دادیم توی اون تاپیک
یه نفر نیومد بگه خرتون به چند من
هیچ کدوم نتونستیم درس بخونیم
اصلا باشه
چرا اقا سهراب نمیاد همین حرفارو بزنه؟
بگه اقا من از عملکرد معلمم راضی نبودم
ما هم اون زمان یه حرفایی داریم
ولی این سکوته عجیبه
از اونورم همه بلا استثنا توی همین انجمن از استاد طلوعی و رشید چشمگیر درصداشون تعریف کردن
برای همین حرفای شما برام عجیبه -
Amin Hosseinzadeh در جشنواره آرش شروع شد گفته است:
Nassim کنکورچه چیه بابا؟ الان شیمی و ریاضیات ببین چندتا فرسنگ که کنکورچه ندادن
شیمی و ریاضیات من مشکلی نداشتم چون فرسنگ هاش خیلی جامع بودن همیشه تست برای زدن داشتم
-
Nassim در جشنواره آرش شروع شد گفته است:
sallar savadkoohi
من که می خوام با همایش آقای کازرانیان جمع بندی کنم
تست ها رو میزنمشما هم جای خواهر من، واقعا کار خوبی می کنی، آقای کازرانیان مسائل رو از راهی حل میکرد که سر جلسه یادمون نمی رفت
همش فرمول های عجیب نمی گفت که سر جلسه کلا هیچی یادمون نیاد! -
هر دو دبیر دبیرای خوبین و هر کی به دبیر خودش عادت داره
یکی به استاد کازرانیان یکی به استاد طلوعی
قرار به مقایسه بین این دو بزرگوار نیست
من که خودم دانش آموز آقای کازرانیانم
ولی دانش آموزای آقای طلوعی که به ایشون عادت دارن نباید الان همچین اتفاقی براشون می افتاد
به قول شما ممکنه یه اتفاقی پیش اومده باشه که تقصیر دبیر بوده باشه
پس بهتره یه اطلاع رسانی چیزی انجام بشه و بگن آقا ب خاطر فلان دلیل نمیشه با استاد طلوعی همایش داشته باشیم
اینجوری دانش آموزای آقای طلوعی از سردرگمی هم در میانخلاااااص
-
search دوست عزیز اگر این حرفی که شما میگی درست باشه جرم الا سنگین تر از چیزی که الان هست میشه. اگر اقای طلوعی تدریسشون کیفیت لازم رو نداشته پس آلا چرا 9 ماه حرفی در این باره نزد؟ (در صورتی که میدونیم تدریس ایشون اوکیه)
این حرفا عذر بدتر از گناهه
یه بار آلا باید مثل مرد شهامت عذرخواهی رو داشته باشه
اگر میگید اقا سهراب تصمیمای سخت رو راحت میگیرن همون اول داستان تو ابان ماه راه ابریشم اقای طلوعی رو متوقف میکردن و میگفتن برید سراغ اقای کازرانیان در در فاصله 60 روز تا کنکور
در ضمن همکاری الا و اقای طلوعی برای اولین بار نبود
سال های پیشم ایشون با الا کار کرده پس الا نسبت به اخلاق ایشون و تعهدشون نسبت به کار اگاهی داشته
تا همین چند روز پیش یکی توی انجمن پرسید خانم مدیر گفتن همایش فیزیک ریاضی با اقای طلوعی هستش
این حرفتون با اینکه جمله بندی قشنگی داره اما اصلا قابل قبول نیست -
Mahdi Jafari 1 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
romisa دمتونم گرم شما راه ارتباطی با مدیر ندارید؟
با اقا سهراب که نه صددرصد
-
sallar savadkoohi در جشنواره آرش شروع شد گفته است:
برای همین حرفای شما برام عجیبه
من بد نگفتما، تو همون اردو کسایی که عاشق آقای طلوعی بودن هم کم نبودن اصلا
یادمه یه بار به آقا سهراب گفتم چرا تو آلاء چند تا دبیر داری،
گفت من برای حق انتخاب مردم ارزش قائل هستم، دلم می خواد دبیرای خوب و با سواد رو بیارم آلاء
دانش آموز آلایی با هر کدوم می تونه بهتر ارتباط بگیره، با همون ادامه بده و بهترین نتیجه رو بگیره.برای همین شک ندارم، که اگر برنامه یه دبیری کنسل میشه قطعا مشکل بزرگی وسط بوده
اصلا همین چرایی که شما می پرسی رو من 10 روز از ایشون پرسیدم جواب درستی بهم نداد، فقط یه بار گفت وقتی مشکل از من یا سیستم من باشه وظیفه شرعی و اخلاقیم هست که پوزش بطلبم ولی وقتی از کس دیگه باشه من اجازه ندارم آبروی کسی رو ببرم. ما که نتوستیم راضیش کنیم یه سری چیزا رو بگه
-
Mahdi Jafari 1 در جشنواره آرش شروع شد گفته است:
این حرفتون با اینکه جمله بندی قشنگی داره اما اصلا قابل قبول نیست
نه عزیزم من همه رو دارم میگم ممکنه، چون آلاء حرفی هنوز نزده که بدونیم قضیه چیه.
ببین قشنگم، بذار یه مثال بزنم من تو رشته خودم دیگه کار نکردم و رفتم برنامه نویسی درآمدش هم بد نیست، ممکنه من پروژه اول تا سوم رو خوب کار کنم و پروژه بعدی رو بزن در رویی بخوام کار کنم که سریع برسم به پروژه بعدی، اینجور مواقع شرکت گوش ما رو بد می پیچونه، بیمه رد نمی کنه، غیبت می زنه و... یا حتی یه نفر رو بعد از چند بار اخطار اخراج می کنه.
کلا تا ندونی قضیه چیه، نمی تونی قضاوت کنی، من قضاوت نکردم شما هم نکن
-
من میدونم موضوع حیاتی و مهمیه ، ولی آیا مهم تر از روح و روان یه کنکوریه ؟
اگه راه ابریشم رو داشتید سعی کنید با تورق جزوه هاو حل سوالای مارکدار آقای طلوعی یه جمع بندی کنید
اگرم نه آقای کازرانیان تستایی که حل میکردن خیلی خوب بود و مشکلی نداشت
الکی ذهنتونو درگیر نکنین
وقتتونو هدر ندین
همین -
Dr.Rashidi در جشنواره آرش شروع شد گفته است:
من میدونم موضوع حیاتی و مهمیه ، ولی آیا مهم تر از روح و روان یه کنکوریه ؟
اگه راه ابریشم رو داشتید سعی کنید با تورق جزوه هاو حل سوالای مارکدار آقای طلوعی یه جمع بندی کنید
اگرم نه آقای کازرانیان تستایی که حل میکردن خیلی خوب بود و مشکلی نداشت
الکی ذهنتونو درگیر نکنین
وقتتونو هدر ندین
همینآخ گل گفتی، این رو باید به خواهرم بگی با اینکه عاشق تدریس استاد کازرانیان، همش اینجا رو چک می کنه میگه بذار ببینم دعوا چی شد
-
من تو شخصی انجمن خانم مدیر خواستم پیام بدهم دیدم اصلا با هیچ کسی نمی تونم پیام به دم چه برسه به خانم مدیر
کسی می تونه؟