لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Ali Nemati 0 روی سایت هست ولی تو پروفایل نه
-
sallar savadkoohi ببین شما برو برنامه ای که پشت سز آقای کبریایی هست رو ببین دوست عزیز می بینی اولین روز رو نوشته 11 / 2 / 1400
https://alaatv.com/c/26946 تجربی
https://alaatv.com/c/26945 ریاضیReza Moslemi Naeini
والا من اون رو ندیده بودم
اما توی انجمن شنیده بودم از خانم مدیر که شروع ارش یک خرداده
یه تیکتم زدم اینو گفتن بهم :تمامی برنامه های همایش آرش رو در نیمه اردیبهشت ماه اعلام میکنیم و یک برنامه مطالعاتی عالی هم بهت داده میشه
تابه همه درس هات برسی
ممنون از همراهی شما -
Ali Nemati 0 من ریاضیم ولی این مال سال پیشه !!!! هنوز استاد پویان نظر و طلوعی تو اینستاشون گفتن به زودیییی
-
الان من واقعا برام سواله اینا برنامشون از فردا شروع میشه اما هنوز چیزیو نگفتن تو پنلم نیس هیچی چجوری اخه
-
الان من واقعا برام سواله اینا برنامشون از فردا شروع میشه اما هنوز چیزیو نگفتن تو پنلم نیس هیچی چجوری اخه
sali ghoreishi
من که بعید میدونم از فردا شروع شه
راه ابریشم هنوز تموم نشده
من شنیده بودم تا نیمه اردیبهشت میخوان راه ابریشم رو تموم کنن
چون کلی پیش ازمون و پس ازمون مونده -
Ali Nemati 0
Reza Moslemi Naeini
اگه به این عکسی که فرستادید نگاه کنید میبیند زمان دریافت همایش رو زده 2 خرداد
پس حرف من غلط نبود -
sali ghoreishi
چون کلی پیش ازمون و پس ازمون موندهsallar savadkoohi بابا از راه ابریشم بیاین بیرون دیگه تا کی میخوان جامع و کامل بخونید میبینید دیگه منتشر نکردن منتشرم کنند فایده نداره دیگ بهترین کار اینه ارش و بدن و یه جمع بندی درست و حسابی و اخرشم ازمون جامع بزنیم و سنجش و..... همین جزوه اسید و باز ها فصل1 کلیییی مطلب اضافه داره که واقعا الان وقت خوندنشون نیس
-
sali ghoreishi
چون کلی پیش ازمون و پس ازمون موندهsallar savadkoohi منم بعید میدونم از فردا شروع شه جالب اینجاس برنامشون از فرداس اخه
-
Reza Moslemi Naeini
سلام
به نظرم به اون برنامه توجه نکنین
خود الا گفته از وسط اردیبهشت میگن که برنامشون برای جمع بندی چیه و شروع ارش از 1 خرداده تا جایی که میدونم
پس شما همون 2 هفته ای که میخوای رو وقت داریsallar savadkoohi بابا من میخوام با برنامه ارش که از 11 اردیبهشت شروع میشه برم جلو نه اول خرداد
-
sallar savadkoohi بابا از راه ابریشم بیاین بیرون دیگه تا کی میخوان جامع و کامل بخونید میبینید دیگه منتشر نکردن منتشرم کنند فایده نداره دیگ بهترین کار اینه ارش و بدن و یه جمع بندی درست و حسابی و اخرشم ازمون جامع بزنیم و سنجش و..... همین جزوه اسید و باز ها فصل1 کلیییی مطلب اضافه داره که واقعا الان وقت خوندنشون نیس
sali ghoreishi
دوست من
ما توی راه ابریشم نموندیم
خود الا میخواد تعهدی که داده رو تا نیمه اردیبهشت تکمیل کنه -
sallar savadkoohi بابا من میخوام با برنامه ارش که از 11 اردیبهشت شروع میشه برم جلو نه اول خرداد
erfan javaheri
دیگه والا دست ما نیست این چیزا
فقط از ارشای قدیمی میشه استفاده کرد فکر کنم -
erfan javaheri
دیگه والا دست ما نیست این چیزا
فقط از ارشای قدیمی میشه استفاده کرد فکر کنمsallar savadkoohi خب من که راه ابریشم دارم ارش مجانی میخوام نه اینکه پول بدم
-
sallar savadkoohi خب من که راه ابریشم دارم ارش مجانی میخوام نه اینکه پول بدم
erfan javaheri برای راه ابریشمی هااونایی که پک کامل دارن رایگانه اونایی که تک درسن همون درس رایگانه
-
erfan javaheri برای راه ابریشمی هااونایی که پک کامل دارن رایگانه اونایی که تک درسن همون درس رایگانه
sali ghoreishi دوست عزیز ارش 1400 رایگان میدن نه ارش پارسال و ارش نو الان میگن تا 1 خرداد ضبط میشه
-
sallar savadkoohi بابا من میخوام با برنامه ارش که از 11 اردیبهشت شروع میشه برم جلو نه اول خرداد
erfan javaheri اول خرداد خیلی دیره خداوکیلی فک کنم ارشا همون ارشا هستن فقط اپدیت شدن
-
erfan javaheri اول خرداد خیلی دیره خداوکیلی فک کنم ارشا همون ارشا هستن فقط اپدیت شدن
sali ghoreishi اخه الان استاد برنامه ریزی از فردا برنامه ارش داده نمیشه که بگیم ارش الان نیاد
-
فقط بعضی دروس تازه میخوان ظبط شن مث فیزیک استاد طلوعی البته استاد پویان نظر هم گفتن دوباره ظبط میکنن
-
فقط بعضی دروس تازه میخوان ظبط شن مث فیزیک استاد طلوعی البته استاد پویان نظر هم گفتن دوباره ظبط میکنن
sali ghoreishi یا علی پس این برنامه ارش برا ما به چخ میره؟؟
-
sali ghoreishi بنظرم اقا ثابتی کامله ارشش فقط اخرش حل سوالات کنکور 1400 اضاف کنه بسه
-
sali ghoreishi بنظرم اقا ثابتی کامله ارشش فقط اخرش حل سوالات کنکور 1400 اضاف کنه بسه
erfan javaheri منن الان دقت کردم ته همه همایشا زدن تحلیل کنکور99 و 98 برای 1400 اپدیت شده و به اونایی که تهیه کردن هدیه داده شده