لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
بچه ها راستی طرح 4k چیه؟ حل همون کنکور های سراسری اخیر؟
-
پیام آلا
سلام دوست گلماستاد طلوعی در حال تکمیل راه ابریشم هستن و امکان ضبط آرش برای ایشون مقدور نبود. می تونی از آرش استاد کازرانیان استفاده کنی که مزیت مهمی هم برای شما داره . الان شما کل سه پایه رو با روش استاد طلوعی خوندی پس میتونی در جمع بندی خودت رو با سوالات استاد کازرانیان محک بزنی و ببینی چند مرده حلاجی
فکر کردن بچه ایم که گولمون بزننابوالفضل ریسی
ادم دلش میخواد بعد خوندن این پیام لپتاپو برای همیشه خاموش کنه -
یکی بگه پیامای منو میبینید اصلا؟احساس میکنم روحم چون هیچکس هیچ واکنشی نسبت به پیامام نداره
اگه جواب نمیدین حداقل یه ریپلایی لایکی چیزی بکنید این پیاممو بفهمم دیده میشم -
یکی بگه پیامای منو میبینید اصلا؟احساس میکنم روحم چون هیچکس هیچ واکنشی نسبت به پیامام نداره
اگه جواب نمیدین حداقل یه ریپلایی لایکی چیزی بکنید این پیاممو بفهمم دیده میشمali kalantari در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
اگه جواب نمیدین حداقل یه ریپلایی لایکی چیزی بکنید این پیاممو بفهمم دیده میشمپیامتون کجاست؟؟؟
-
و یه سوال دیگه
معلم تایتان ریاضی تجربی کی هستن؟
استاد ثابتی هستن؟
میخوام تصمیم بگیرم که ارش استاد رو تهیه بکنم یا صبر کنم برای تایتاناین پست پاک شده! -
دوستان،من راه ابریشم زیست رو تو طول سال داشتم الان میخوام ریاضی ارش استاد ثابتی رو تهیه کنم
دقیقا جای کد تخفیف باید چی بزنم؟
برای من فقط کد نخفیف پک عمومی و اختصاصی جدا پیام فرستاده شدهاین پست پاک شده! -
و یه سوال دیگه
استاد ثابتی هستن؟
میخوام تصمیم بگیرم که ارش استاد رو تهیه بکنم یا صبر کنم برای تایتانali kalantari در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
و یه سوال دیگه
استاد ثابتی هستن؟
میخوام تصمیم بگیرم که ارش استاد رو تهیه بکنم یا صبر کنم برای تایتان.
-
دوستان،من راه ابریشم زیست رو تو طول سال داشتم الان میخوام ریاضی ارش استاد ثابتی رو تهیه کنم
برای من فقط کد نخفیف پک عمومی و اختصاصی جدا پیام فرستاده شدهali kalantari در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
برای من فقط کد نخفیف پک عمومی و اختصاصی جدا پیام فرستاده شده.
-
و یه سوال دیگه
استاد ثابتی هستن؟
میخوام تصمیم بگیرم که ارش استاد رو تهیه بکنم یا صبر کنم برای تایتانali kalantari در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
و یه سوال دیگه
استاد ثابتی هستن؟
میخوام تصمیم بگیرم که ارش استاد رو تهیه بکنم یا صبر کنم برای تایتاندو هفته باید صبر کنید
ولی استاد ثابتی احتمال فراوان نباشن -
برای من فقط کد نخفیف پک عمومی و اختصاصی جدا پیام فرستاده شدهali kalantari در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
برای من فقط کد نخفیف پک عمومی و اختصاصی جدا پیام فرستاده شدهکد تخفیف فقط واسه پک کامل هست
-
هر دو پیام تلخ بود :((((((
مرسی -
مرسیali kalantari در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
مرسیاین چند روزه همه پیامها تلخ بوده
خواهش میکنم -
ali kalantari در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
برای من فقط کد نخفیف پک عمومی و اختصاصی جدا پیام فرستاده شدهکد تخفیف فقط واسه پک کامل هست
ابوالفضل ریسی براییییی تک درس نیس یعنی؟؟؟ گفتن برای یه سبده
-
من الان داشتم به صورت کلی فیلمای زیست رو نگاه میکردم توی ارش و حدسم درست بود
نه موضوعی تدریس شده نه جزوه فرقی کرده با راه ابریشم ( شاید به جرات بتونم بگم بالای 95 درصد شباهت دارن)
فقط جاهای خالی جزوه کم شده
من که نمیخوام جزوه رو پرینت بگیرم شما میل خودتونه -
ali kalantari در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
و یه سوال دیگه
استاد ثابتی هستن؟
میخوام تصمیم بگیرم که ارش استاد رو تهیه بکنم یا صبر کنم برای تایتاندو هفته باید صبر کنید
ولی استاد ثابتی احتمال فراوان نباشنابوالفضل ریسی
یکی میگفت استاد محب درس میدن ریاضیشو -
@M-an sohrab
-
@M-an sohrab