لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
سلام بچه ها من تابستون پارسال راه ابریشم ریاضی گرفتم ولی هنوز جمع بندی ارشش برام نیومده
برای شما فعال شده؟؟lAmir hossein در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
سلام بچه ها من تابستون پارسال راه ابریشم ریاضی گرفتم ولی هنوز جمع بندی ارشش برام نیومده
برای شما فعال شده؟؟سلام تیکت بزن
alaatv.com/t -
lAmir hossein در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
برای شما فعال شده؟؟سلام تیکت بزن
alaatv.com/tابوالفضل ریسی اکی ممنون
-
سلام به همه ی راه ابریشمی های عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه
با خبر شدم که آلا می خواد همایش های آرش رو از فردا شروع کنه
همونطوری که خودمون می دونم آلا طبق چیزی که گفته بود قرار بود آخرین فرسنگ رو قبل عید منتشر کنه که نکرد حتی برای ریاضیات ریاضی یه فرسنگ دهی هم وجود داره که هنوز منتشر نشده
من خودم از اول عید شروع کردم با راه ابریشم تست زدن و فکر کنم اگر دو هفته زمان داشته باشم بتونم راه ابریشم رو تموم کنم (اگه فرسنگ ده تا اون موقع منتشر بشه) از آلا خواهش می کنم این زمان رو به من و بقیه راه ابریشمی هایی که عقبن بده که بعدش بتونیم طبق برنامه آلا پیش بریم و از آرش استفاده کنیم
لطفا دوستانی که مثل من این مشکل رو دارن داخل همین صفحه مشکل خودشونو بگن
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @M-anدوستان ازتون تقاضا دارم تا می تونید به آلا از هر راه ارتباطی که شده پیام بدین شاید اتفاقی افتاد
مثل کاری که پارسال آرشی های ادبیات برای حضور استاد حسین خانی کردن تا می تونید پیام بدین @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی -
@M-an sohrab
-
@M-an sohrab
-
@M-an sohrab
-
@M-an sohrab
-
@M-an sohrab
-
دوستان ازتون تقاضا دارم تا می تونید به آلا از هر راه ارتباطی که شده پیام بدین شاید اتفاقی افتاد
مثل کاری که پارسال آرشی های ادبیات برای حضور استاد حسین خانی کردن تا می تونید پیام بدین @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضیReza Moslemi Naeini در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
دوستان ازتون تقاضا دارم تا می تونید به آلا از هر راه ارتباطی که شده پیام بدین شاید اتفاقی افتاد
مثل کاری که پارسال آرشی های ادبیات برای حضور استاد حسین خانی کردن تا می تونید پیام بدین @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضیمن که هنوز دارم تلاش میکنم
ولی دیگه احتمالا فرجی نخواهد شد -
مثل کاری که پارسال آرشی های ادبیات برای حضور استاد حسین خانی کردن تا می تونید پیام بدین @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضیReza Moslemi Naeini در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
مثل کاری که پارسال آرشی های ادبیات برای حضور استاد حسین خانی کردن تا می تونید پیام بدین @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضیچیکار کنیم؟
-
Reza Moslemi Naeini در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
مثل کاری که پارسال آرشی های ادبیات برای حضور استاد حسین خانی کردن تا می تونید پیام بدین @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضیچیکار کنیم؟
Abolfazl Sattari در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
پیام بده به آلا
از هر طریقی -
پیام بده به آلا
از هر طریقیابوالفضل ریسی شاید مثل پارسال که استاد حسین خانی اوند امسال استاد طلوعی بیاد
-
ما دانش اموزان آلا ارش استاد طلوعی رو میخوایم حتی خود استاد تست هارو هم اماده کرده بودند چرا در حق این معلم عزیز کم لطفی میکنید
-
ابوالفضل ریسی شاید مثل پارسال که استاد حسین خانی اوند امسال استاد طلوعی بیاد
ابوالفضل ریسی در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
الا کاری کرده که استاد شاید تا ابد آلا نیان :((
-
حالا ما میتونیم تلاشمون رو انجام بدیم
-
ابوالفضل ریسی بعید میدونم استاد برگردن غرورشون شکست
-
ما دانش اموزان آلا ارش استاد طلوعی رو میخوایم حتی خود استاد تست هارو هم اماده کرده بودند چرا در حق این معلم عزیز کم لطفی میکنید
Amir Tajfar 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
اینجا در حق همه کم لطفی شده
-
از اونطرف استوری های پیج آلا رو کجای دلم بزارم؟
-
بچه ها اونقد پیج دایرکت بدید بترکه
-
برای شما فعال شده؟؟lAmir hossein دقیقاااااا. الان مشکل منم همینه که چرا نیومده
جواب دایرکت و تیکت ها رم نمیدن