لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
sallar savadkoohi عربی رو ندیدید؟
sali ghoreishi عربی هم اقای علیمرادی خوب گفتن بخش مسا ترجمه قواعد و با حل تست های کنکور دیگه چیزی جا نذاشتن
-
Mahdi Jafari 1 یه چیزی من امروز پکیج عمومی گرفتم همه درسا هست بجز عربی اقای علیمرادی عربی خبریه؟؟
erfan javaheri آره واسه منم عربی نداره تعجب کردم... احتمالا اشتباهی رخ داده
-
sallar savadkoohi عربی رو ندیدید؟
sali ghoreishi
عربیشم من درسنامه رو دیدم
خیلی خوب بود
مثل همیشه مختصر مفید ( کم گوی و گزیده گوین دیگه بزرگوار)
ولی خوب درسنامه رو باید بنویسین خودتون جزوه تسته
مساء هم داره که اونم تسته -
sali ghoreishi عربی هم اقای علیمرادی خوب گفتن بخش مسا ترجمه قواعد و با حل تست های کنکور دیگه چیزی جا نذاشتن
erfan javaheri ارزش تهیه کردن داره؟؟؟؟؟ درک مطلب و خوب گفتن؟
-
خیلی وحشتناکه
لطفا تمومش کنید
#دکتر طلوعی
#آرش
#سر حرف بودن -
erfan javaheri ارزش تهیه کردن داره؟؟؟؟؟ درک مطلب و خوب گفتن؟
sali ghoreishi عزیزم کسی که تست های 99 با 98 حل بکنه از اون ورم برات تستای اضاف حل کنه قبلشم درسنامه بگه برات بنظرت خوب نیست
-
sali ghoreishi عزیزم کسی که تست های 99 با 98 حل بکنه از اون ورم برات تستای اضاف حل کنه قبلشم درسنامه بگه برات بنظرت خوب نیست
erfan javaheri عربیش نیومده برای من، ولی من خودم عربی رو خلاصه نویسی کردم فکرنکنم نیازی باشه فقط باید درک مطلب کار کنم
-
erfan javaheri عربیش نیومده برای من، ولی من خودم عربی رو خلاصه نویسی کردم فکرنکنم نیازی باشه فقط باید درک مطلب کار کنم
Amir Tajfar 0 عربی سوتی دادن نذاشتن تیکت زدم بهشون
-
Amir Tajfar 0 هر چقد هم نیاز نباشه بالاخره تستای کنکور دو سال تحلیل کردن بازم همایشش ارزش داره
-
Amir Tajfar 0 هر چقد هم نیاز نباشه بالاخره تستای کنکور دو سال تحلیل کردن بازم همایشش ارزش داره
erfan javaheri آره قبول دارم... توی تفتان های بهترین تفتان... تفتان آقای علیمردانی بود
-
erfan javaheri آره قبول دارم... توی تفتان های بهترین تفتان... تفتان آقای علیمردانی بود
Amin Hosseinzadeh ارششم واسه همین گرفتم
-
من تو مصاحبه های همین انجمن دیدم از فیزیک اقای کازرانیان استفاده کرده بودن
اسم اونی که مصاحبه کرده بود یادم نیست امروز که ارش ایشون فعال شد برام، کمی از تست ها رو دیدم به نظر خوب گلچین شدن ایشون هم چند سال آلا بودن با سواد هستن حتما هم سوال های پر تکرار انتخاب کردن. من تصمیم گرفتم تست هاشون رو بزنم
شما هم امتحان کنید بعدا ضرر نکنید -
یعنی شما همه چیز رو خوندید فقط لنگ ارش هستید به خدا ابریشم هزاران برابر ارش است اگر بلد باشی خوب استفاده کنی!
Mosa Elahu چی جوری بدون چاپ کردن جزوه و عکس جمع بندی کردی فکر کنم با این روش چشامونو از دست بدیم بعدشم باید از روی جزوه بخونی یه سری نکته بنویسی کنار سوالا به نظرم جمع بندیت عاالیه ما ترجیح میدیم لنگ ارش باشیم
-
اسم اونی که مصاحبه کرده بود یادم نیست امروز که ارش ایشون فعال شد برام، کمی از تست ها رو دیدم به نظر خوب گلچین شدن ایشون هم چند سال آلا بودن با سواد هستن حتما هم سوال های پر تکرار انتخاب کردن. من تصمیم گرفتم تست هاشون رو بزنم
شما هم امتحان کنید بعدا ضرر نکنیدNassim بنظر منم زیاد فرقی نمیکنه هردو خوبه من خودم قبلا از کارگاه نکته و تست اقای کازرانیان استفاده کردم خوب بوده ولی اگه بخوایم خودمون رو توی زندگی محدود کنیم به یک نفر که نشد الان ایشون هم استاد خوبی هستن حالا سبکشون با اقای طلوعی فرق داره ولی مطمعنن مطالبی که اراعه میدن هم مثل اقای طلوعی خوبه
-
شما هم امتحان کنید بعدا ضرر نکنیدNassim قبول دارم... بی انصافیه بگیم آقای کارزاییان بد کار کردن... خیلی جزوه خوبی و تستای خوبی انتخاب کردن... یک شبیه ساز کنکور داره... یک بخش از تستهایی بنام تصبیت درصد 109..واقعا خوب بود... از همه بهترن تستا و پای تخته حل کردن و بعد تستو از روی تخته توضیع میدن... ااین خودش یک امتیاز مثبتیه
-
Nassim بنظر منم زیاد فرقی نمیکنه هردو خوبه من خودم قبلا از کارگاه نکته و تست اقای کازرانیان استفاده کردم خوب بوده ولی اگه بخوایم خودمون رو توی زندگی محدود کنیم به یک نفر که نشد الان ایشون هم استاد خوبی هستن حالا سبکشون با اقای طلوعی فرق داره ولی مطمعنن مطالبی که اراعه میدن هم مثل اقای طلوعی خوبه
-
واقعا خداروشکر دوباره قسمت شد با آقای کازرانیان درس بخونم
-
آقا استوری آقا ثابتیو دیدید؟
پستشو کجای دلمون بزاریم؟
کلا کی به کیه؟ -
پستشو کجای دلمون بزاریم؟
کلا کی به کیه؟Abolfazl Sattari در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
پستشو کجای دلمون بزاریم؟
کلا کی به کیه؟55136330_484602109557537_8433428943737940704_n.mp4 88653962_318501256532390_7754552943753790290_n.mp4