لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
این پست پاک شده!
-
سلام و علیکم
@M-anMahdi Jafari 1 چی گفتن ؟
-
Mahdi Jafari 1 چی گفتن ؟
@سجاد-ذوالفقاری اصلا نیومدن که چیزی بگن
-
Mahdi Jafari 1 باز نیومدن
-
آلا دیکتاتور خودتی کیم جونگ اون اداتو درمیاره :)))))
-
Nassim بنظر منم زیاد فرقی نمیکنه هردو خوبه من خودم قبلا از کارگاه نکته و تست اقای کازرانیان استفاده کردم خوب بوده ولی اگه بخوایم خودمون رو توی زندگی محدود کنیم به یک نفر که نشد الان ایشون هم استاد خوبی هستن حالا سبکشون با اقای طلوعی فرق داره ولی مطمعنن مطالبی که اراعه میدن هم مثل اقای طلوعی خوبه
MohammadPasha shahbazi سبک که فرق میکنه هیچ . روابطی که میگن رو هیچکس نمیگه.
-
Nassim قبول دارم... بی انصافیه بگیم آقای کارزاییان بد کار کردن... خیلی جزوه خوبی و تستای خوبی انتخاب کردن... یک شبیه ساز کنکور داره... یک بخش از تستهایی بنام تصبیت درصد 109..واقعا خوب بود... از همه بهترن تستا و پای تخته حل کردن و بعد تستو از روی تخته توضیع میدن... ااین خودش یک امتیاز مثبتیه
Amin Hosseinzadeh شنا چرا ۱۸۰ درجه عوض شدید.؟
-
Nassim قبول دارم... بی انصافیه بگیم آقای کارزاییان بد کار کردن... خیلی جزوه خوبی و تستای خوبی انتخاب کردن... یک شبیه ساز کنکور داره... یک بخش از تستهایی بنام تصبیت درصد 109..واقعا خوب بود... از همه بهترن تستا و پای تخته حل کردن و بعد تستو از روی تخته توضیع میدن... ااین خودش یک امتیاز مثبتیه
Amin Hosseinzadeh در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
پس چرا وایسادید؟ از این امتیاز بهره مند بشید :))
-
Amin Hosseinzadeh در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
پس چرا وایسادید؟ از این امتیاز بهره مند بشید :))
Abolfazl Sattari شما کدوم وری هستی؟
-
اقا کسی همایش دینی آرش اقای ناصری رو داره؟
نکات تستی رو میگن توش؟ مثل استاد رضایی بقا هستن؟
در ضمن هر مشکلی که بین الا و اقای طلوعی هست احتمالا بین اقای رضایی بقا و الا هم هست چون ایشونم ناراحت بودنMahdi Jafari 1 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
در ضمن هر مشکلی که بین الا و اقای طلوعی هست احتمالا بین اقای رضایی بقا و الا هم هست چون ایشونم ناراحت بودنبنظرم ادامه همکاری با ایشون درست نبود
اگر همایش رو کامل دیده باشید ده ها بار تبلیغ کتابها و نکته و تستشون رو کردن که در شأن آلا نبود -
Abolfazl Sattari شما کدوم وری هستی؟
Amin Rm
خواستار آرش استاد طلوعی -
Amin Rm
خواستار آرش استاد طلوعیAbolfazl Sattari ولی چه فایده . آلا بچه ها رو کاری کرد که به آقای کارزارنیان راضی شن.
-
Abolfazl Sattari ولی چه فایده . آلا بچه ها رو کاری کرد که به آقای کارزارنیان راضی شن.
Amin Rm در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
Abolfazl Sattari ولی چه فایده . آلا بچه ها رو کاری کرد که به آقای کارزارنیان راضی شن.
من که تو وقتای آزادم از پیام دادن به آلا دریغ نمیکنم
-
Mahdi Jafari 1 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
در ضمن هر مشکلی که بین الا و اقای طلوعی هست احتمالا بین اقای رضایی بقا و الا هم هست چون ایشونم ناراحت بودنبنظرم ادامه همکاری با ایشون درست نبود
اگر همایش رو کامل دیده باشید ده ها بار تبلیغ کتابها و نکته و تستشون رو کردن که در شأن آلا نبودابوالفضل ریسی آقای طلوعی؟
-
ابوالفضل ریسی آقای طلوعی؟
-
ابوالفضل ریسی آقای طلوعی؟
-
Abolfazl Sattari اها اوک
-
Abolfazl Sattari در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
آقا استوری آقا ثابتیو دیدید؟
پستشو کجای دلمون بزاریم؟
کلا کی به کیه؟55136330_484602109557537_8433428943737940704_n.mp4 88653962_318501256532390_7754552943753790290_n.mp4
پستشو کجای دلمون بزاریم؟
کلا کی به کیه؟55136330_484602109557537_8433428943737940704_n.mp4 88653962_318501256532390_7754552943753790290_n.mp4
من که هنوز مفهوم این استوری و پستی که آقا ثابتی گذاشتن درک نکردم
-
پستشو کجای دلمون بزاریم؟
من که هنوز مفهوم این استوری و پستی که آقا ثابتی گذاشتن درک نکردم
Abolfazl Sattari به خودشون بگو معنی این استوری چیه؟
-
Amin Rm در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
پرسیدم جواب ندادن یعنی آنلاین نبودن