لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
سلام
آقای موقاری توی یکی از قسمت های فیلم های راه ابریشم میگن که برای جمع بندی ۳ روز رو در نظر میگیریم که لایو بذاریم تو. این ۳ روز هر روز برای یک پایه
کسی اطلاع داره از زمان لایوها؟
و اینکه آقای پویان نظر هم تحلیل کنکور ۹۹ شیمی رو لایو گذاشتن براش
میشه بگید کجا اطلاع رسانی کردن؟ -
Reza Moslemi Naeini جزوه های تو سال شیمی مطلب اضافه خیلی داره خیلی دیگ باید یه جمع بندی کردد من الان برام سواله چراااا شیمی و فیزیک اسایتد میگن ظبط دوباره دارن الا میگه نه ممکنه ظبط تایتان باهاشون باشه!!!! فیزیک تایتان با استاد فدایی فر میگن هسس خانوم مدیر بیا جواب بدهه
sali ghoreishi حالا همچین خیلی مطلب اضافه ای نداره فقط اینه که تو ابریشم حفظیات شیمی خیلی گنده نوشته شده و توی چندین جزوه ولی تو آرش حفظیات خیلی ریز تو برگه ها هست
-
سلام به همه ی راه ابریشمی های عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه
با خبر شدم که آلا می خواد همایش های آرش رو از فردا شروع کنه
همونطوری که خودمون می دونم آلا طبق چیزی که گفته بود قرار بود آخرین فرسنگ رو قبل عید منتشر کنه که نکرد حتی برای ریاضیات ریاضی یه فرسنگ دهی هم وجود داره که هنوز منتشر نشده
من خودم از اول عید شروع کردم با راه ابریشم تست زدن و فکر کنم اگر دو هفته زمان داشته باشم بتونم راه ابریشم رو تموم کنم (اگه فرسنگ ده تا اون موقع منتشر بشه) از آلا خواهش می کنم این زمان رو به من و بقیه راه ابریشمی هایی که عقبن بده که بعدش بتونیم طبق برنامه آلا پیش بریم و از آرش استفاده کنیم
لطفا دوستانی که مثل من این مشکل رو دارن داخل همین صفحه مشکل خودشونو بگن
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @M-anReza Moslemi Naeini ولی با تمام این اتفاقات و بحث هامون من واقعا امیدوارم که نهایی و کنکور به تعویق بیوفته که با خیال راحت از اول همون هفته ای که کارمون تو ابریشم تموم شد بریم سراغ برنامه آلا و آرش و تهش برنامه آلارو به اندازه یک هفته بکشیم عقب
-
sali ghoreishi حالا همچین خیلی مطلب اضافه ای نداره فقط اینه که تو ابریشم حفظیات شیمی خیلی گنده نوشته شده و توی چندین جزوه ولی تو آرش حفظیات خیلی ریز تو برگه ها هست
Reza Moslemi Naeini نه خیلی زیاده مخصوصا فصل1 شیمی دوازدهم واقعاااا زیاده مطالبش بدرد طول سال میخوره اما بدرد الان جمع بندی اصلا نمیخوره
-
Reza Moslemi Naeini ولی با تمام این اتفاقات و بحث هامون من واقعا امیدوارم که نهایی و کنکور به تعویق بیوفته که با خیال راحت از اول همون هفته ای که کارمون تو ابریشم تموم شد بریم سراغ برنامه آلا و آرش و تهش برنامه آلارو به اندازه یک هفته بکشیم عقب
Reza Moslemi Naeini ایشالله
-
Reza Moslemi Naeini ولی با تمام این اتفاقات و بحث هامون من واقعا امیدوارم که نهایی و کنکور به تعویق بیوفته که با خیال راحت از اول همون هفته ای که کارمون تو ابریشم تموم شد بریم سراغ برنامه آلا و آرش و تهش برنامه آلارو به اندازه یک هفته بکشیم عقب
Reza Moslemi Naeini در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
کاش یکی دوماه عقب بیفته(زهی خیال باطل
)
-
درس ادبیات و زیست جدید و در حال ضبط و انتشار هست جلسات این هفته هم آماده هست پس برای استفاده از برنامه مشکلی ندارید
برای سایر دروس برنامه با آرش های موجود برنامه ریزی شده است@m-an در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
درس ادبیات و زیست جدید و در حال ضبط و انتشار هست جلسات این هفته هم آماده هست پس برای استفاده از برنامه مشکلی ندارید
برای سایر دروس برنامه با آرش های موجود برنامه ریزی شده استیعنی آرش استاد طلوعی پر
-
@m-an در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
برای سایر دروس برنامه با آرش های موجود برنامه ریزی شده استیعنی آرش استاد طلوعی پر
ابوالفضل ریسی در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
@m-an در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
خب منی که با استاد کازرانیان نتونستم راه ابریشم استاد طلوعی رو خریدم و راضیم مگه میشه دوباره با استادی که ارتباط نگرفتم جمع بندی کنم آخه
-
برای سایر دروس برنامه با آرش های موجود برنامه ریزی شده است -
@m-an در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
ابوالفضل ریسی استاد طلوعی خودشون پست گذاشتن که به زودی قرار داده میشه .
-
@m-an خیلی ممنون بابت توضیحاتتون
فک کنم همایش استاد طلوعی رو فراموش کردید بگید درسته؟ ایشونم همایش جدید دارن دیگه؟
Mahdi Jafari 1 بدون استاد طلوعی نمیشه اصلا.
-
Reza Moslemi Naeini در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
کاش یکی دوماه عقب بیفته(زهی خیال باطل
)
ابوالفضل ریسی حالا یکی دو ماه هم نه
کارمون فک کنم به اندازه سه هفته هم زمان داشته باشیم راه میوفته
فعلا که انگار به جایی که نهایی عقب بیوفته داره غیر حضوری میشه -
Amin Rm در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
درست خب ولی وقتی ده ها بار دوره های جدید رو میگن و از استاد طلوعی خبری نیست معنیش چیه
-
Reza Moslemi Naeini نه خیلی زیاده مخصوصا فصل1 شیمی دوازدهم واقعاااا زیاده مطالبش بدرد طول سال میخوره اما بدرد الان جمع بندی اصلا نمیخوره
sali ghoreishi خب قراره همون مطالب تو کنکور بیاد دیگه....بعد همایش استاد پویان نظر اگه همون قدیمیه باشه که فقط 400 تا تست زدن یه سری توضیحات ریز بینش دادن
-
Amin Rm در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
درست خب ولی وقتی ده ها بار دوره های جدید رو میگن و از استاد طلوعی خبری نیست معنیش چیه
ابوالفضل ریسی یعنی اینکه .......سس ماست
-
ابوالفضل ریسی یعنی اینکه .......سس ماست
-
parisa khany
نه نمی تونه، فقط برای خودش هست@m-an استاد طلوعی ضبط آرش خواهند داشت یا خیر؟
-
من پرسیدم استاد طلوعی گفتن نهایتا 20 اردیبهشت همایش فیزیک میاد
sali ghoreishi وووووهععهع
-
اصلا استاد طلوعی فصل ۶ و ادامه ی تداخل رو تدریس نکردند.
-
سلام به همگی
خطاب به اون عزیزانی که مدام دارن میگن راه ابریشم رو ول کنید، دیگه نمیخاد ادامه بدید و فقط هی دارن حرف از جمع بندی میزنن و میگن که فقط آرش رو بدید بیرون
1)برنامه راه ابریشم همینجوریش کلی از مطالب عقب افتاده توی کنکورچه ها و... داره که اگه بخایم قید درسنامه ها رو هم بزنیم که دیگه هیچی. این راه ابریشم قرار بوده یه سنگ بنای محکم باشه که تا سال های سال بمونه
2)شمایی که انقد پیگیر آرش هستید و میگید همین الانشم دیره، پس تو انجمن چیکار میکنید و هی از دیشب تا حالا دارین فتوا های مختلفی صادر میکنین.اگه شما دانش آموزی هستید که الان نیاز به آرش و جمع بندی دارین، پس حتما دانش آموزی هستید که قوی مطالعه کردید و دانش آموز قوی هم تو طول سال خلاصه مطلب داره، تست مارک شده داره و اگر هم نیستید و فکر این رو دارید که با آرش بتونید عقب افتادگی هاتون رو جبران کنید و درصد عالی ازش بگیرین باید بگم زهی خیال باطل. چون اسم این پروژه همایش آرش است