لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Zahra Akbari 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Mahdi Jafari 1
ممنون
یه سوال دیگه هم داشتم ممنون میشم پاسخ بدید ..
دبیرای دیگه پک تخصصی چطورین(رشته تجربی)؟اخه خیلی آشنایتی ندارم با طریقه توضیح و تدریسشون ..سلام من رشتم تجربیه
استاد موقاری که اصلا نیازی به تعریف و توضیح من ندارن از همه لحاظ کامل هستن
فیزیک بنظر من استاد طلوعی بهترینه
ریاضی استاد ثابتی هم اگر ریاضیتون متوسطه عالیه واستون
شیمی هم استاد پویان نظر اینقدر جامع و کامل همه چیز رو میگن و با تست هاشون پوشش میدن که راهی جز درصد بالا واستون نمی مونه
درس عربی و فارسی که از بهترین های کشور هستند و نیاز به توضیح خاصی ندارن
دینی استاد ناصری به گفته خودشون به متن کتاب وفادار هستن و این بهترین مزیت ایشونه و البته شیوه بیان بسیار خوبی هم دارن
و در آخر استاد عزتی که در کمترین زمان ممکنه قوائد و لغات رو مرور میکنن و تست های بسیار خوبی میزنند و بنظر من یه زبان نسبتا قوی لازمه که با ایشون کار کنیدابوالفضل ریسی
ممنون ،توضیحاتتون عالی وکامل بود ..
فقط اگه همایش اقای طلوعی بیاد جزء پک نخواد بود و باید جداگونه تهیش کرد؟!اخه الان تدریس اقای کازرانیان جز پکه.. -
ارش رو هم دادن
اما ای کاش درست اعتراض میکردید
همین که چنین موسسه ای جرئت داره انجمن زده برا بچه هاش و به انتقاد ها گوش میده
هیچ موسسه ای توانایی شو نداره
شما یک کامنت انتقادی برای موسسهx بنویسید سریع پاک می کنند
واقعا فرق رو میشه اینجا حس کرد@mohsen-sari اره واقعا میگی چن نفر ادمه پاک کردنند
-
ارش رو هم دادن
واقعا فرق رو میشه اینجا حس کرد@mohsen-sari احساسیش نکن درست اعتراض کردیم
-
ارش رو هم دادن
واقعا فرق رو میشه اینجا حس کرد@mohsen-sari در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ارش رو هم دادن
واقعا فرق رو میشه اینجا حس کردآره درسته واقعا
ولی ما هم انگار یه طور خط قرمزمون رد شد
یه جاهایی چیزایی گفتیم که شاید حق نبود و نباید میگفتیم
ولی یه جواب میدادن اینطور نمی شد -
ابوالفضل ریسی
فقط اگه همایش اقای طلوعی بیاد جزء پک نخواد بود و باید جداگونه تهیش کرد؟!اخه الان تدریس اقای کازرانیان جز پکه..Zahra Akbari 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ابوالفضل ریسی
فقط اگه همایش اقای طلوعی بیاد جزء پک نخواد بود و باید جداگونه تهیش کرد؟!اخه الان تدریس اقای کازرانیان جز پکه..خواهش میکنم
تیکت بزنید درست کنن قبل از خرید
البته باید اول صبر کنید که قطعی بشه -
ابوالفضل ریسی زبان دیگ از تک درسی خارج شده
sali ghoreishi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
منظورتون رو درست نمیفهمم
یعنی خوندن یه درس بی فایده هست -
منظورتون رو درست نمیفهمم
یعنی خوندن یه درس بی فایده هستابوالفضل ریسی منظورم اینه باید موضوعی کار کرد میخواید من یه تست بزارم کسی که درسی میخونه نیم ساعت طول میشکه بفهمه مال کدوم درسه حرفه منو باور نکنید تستای کنکورو ببینید واقعاااا همشون ترکیبی هستند و اصلا قابل تشخیص نیس
-
ابوالفضل ریسی منظورم اینه باید موضوعی کار کرد میخواید من یه تست بزارم کسی که درسی میخونه نیم ساعت طول میشکه بفهمه مال کدوم درسه حرفه منو باور نکنید تستای کنکورو ببینید واقعاااا همشون ترکیبی هستند و اصلا قابل تشخیص نیس
ابوالفضل ریسی منظورم اینه باید موضوعی کار کرد میخواید من یه تست بزارم کسی که درسی میخونه نیم ساعت طول میشکه بفهمه مال کدوم درسه حرفه منو باور نکنید تستای کنکورو ببینید واقعاااا همشون ترکیبی هستند و اصلا قابل تشخیص نیس
یعنی منظورتون اینه گرامر یکجا و درهم خونده بشه
-
منظورتون رو درست نمیفهمم
یعنی خوندن یه درس بی فایده هستابوالفضل ریسی قطعا نه شما الان ببین همین معلوم مجهول که مهمترین گرارم کنکوره یکمش تو درس1 دوازدهمه یکمش تو درس3 دوازدهم با با مفرد جمع حال کامل ضمایر موصولی با همه اینا میتونه ترکیبی بشه
-
ابوالفضل ریسی قطعا نه شما الان ببین همین معلوم مجهول که مهمترین گرارم کنکوره یکمش تو درس1 دوازدهمه یکمش تو درس3 دوازدهم با با مفرد جمع حال کامل ضمایر موصولی با همه اینا میتونه ترکیبی بشه
sali ghoreishi
همه درسا همینه
دینی هم ترکیبی شده -
ابوالفضل ریسی قطعا نه شما الان ببین همین معلوم مجهول که مهمترین گرارم کنکوره یکمش تو درس1 دوازدهمه یکمش تو درس3 دوازدهم با با مفرد جمع حال کامل ضمایر موصولی با همه اینا میتونه ترکیبی بشه
آها الان گرفتم چی میگید
ممنون -
آها الان گرفتم چی میگید
ممنونابوالفضل ریسی
یه کتاب جمع بندی که دیدم واقعا موضوعی کار کرده کتاب زبان جمع بندی مهر و ماه ((جلدش زرد رنگه))
خیلی عالی کارکرده
من خیلی باهاش حال کردم -
ارش رو هم دادن
واقعا فرق رو میشه اینجا حس کرد@mohsen-sari اسمش فرق میکنه با سایر موسسه ها دیگه اسمش آلا دیگه . نه .......
-
دوستان پیشنهاد میکنم به جای همایش ارش استاد موقاری اگر تفتان زیست را دارید یک بار دیگر آن را ببینید.
-
دوستان پیشنهاد میکنم به جای همایش ارش استاد موقاری اگر تفتان زیست را دارید یک بار دیگر آن را ببینید.
Mosa Elahu آرش آقای موقاری بازم خوبه بقیه احساس میکنم یکم برا ۱۴۰۰ مناسب نیستن
-
@M-an سلام نمیدونم میشه یا نه ولی میشه برای ما هم آرش آقای طلوعی رو بدید ؟
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی@haniehno به احتمال بالا میگن بین ارش اقای طلوعی و ارش اقای کارزاریان یکیو انتخاب کنید باید بهشون بگید
-
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی@haniehno در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربیخیلی از بچه ها درخواست دارن
ولی فکر نکنم انجام بدن -
@haniehno به احتمال بالا میگن بین ارش اقای طلوعی و ارش اقای کارزاریان یکیو انتخاب کنید باید بهشون بگید
erfan javaheri نمیدونم که
ولی من نتونستم با آرش آقای کازرانیان راحت باشم
تستاشون یه کوچولو ساده بودن
کاش بشه پیگیری کرد