لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
sali ghoreishi اخه الان استاد برنامه ریزی از فردا برنامه ارش داده نمیشه که بگیم ارش الان نیاد
erfan javaheri خیلی گیج شدم
-
erfan javaheri خیلی گیج شدم
sali ghoreishi بعید میدونم دوباره ضبط کنن بجز اقای طلوعی بقیه ارش پارسال دارن میتونن دوتا ویدیو جزوه اضاف کنن تموم
-
چند تا قسمت آپلود کردن
-
چند تا قسمت آپلود کردن
Ali Nemati 0 بستگی داره ولی شیمی فیزیک فک کنم 50-55 باشه
-
چند تا قسمت آپلود کردن
Ali Nemati 0 اقای ثابتی هم چون کل ریاضیات دارن یکم تعداد ویدیو میره بالا به 150-160 میرسه
-
sali ghoreishi بعید میدونم دوباره ضبط کنن بجز اقای طلوعی بقیه ارش پارسال دارن میتونن دوتا ویدیو جزوه اضاف کنن تموم
erfan javaheri استاد پویان نظر گفتن دوباره ظبط میکنن
-
sali ghoreishi از اول یا علی مددی تازه اگر دوباره شروع کنن جلسه های ویدیو فرق میکنه با جلسه های اقای کبریایی
-
sali ghoreishi بعید میدونم از اول بکوبن بسازن چون استوری اینستاشون یه نمونه جزوه فصل 2 یازدهم گذاشتن 90 درصد شبیه ارش پارسال بود
-
sali ghoreishi ببین البته یه چیزی اقای کبریایی گفت اقای حسین خانی برای ادبیات در صورتی که پارسال اقای حسین خانی نبود پس ضبط امساله احتمال این هست جلسه های ویدیو منطبق با برنامه برن جلو و بدن ونخوان یهو کلی همه ویدیو هارو بدن
-
sali ghoreishi ببین البته یه چیزی اقای کبریایی گفت اقای حسین خانی برای ادبیات در صورتی که پارسال اقای حسین خانی نبود پس ضبط امساله احتمال این هست جلسه های ویدیو منطبق با برنامه برن جلو و بدن ونخوان یهو کلی همه ویدیو هارو بدن
erfan javaheri
نه ارش پارسال فارسی دو قسمته
یکیش با استاد حسین خانی اون یکیشم یادم نمیاد کدوم استاد بود -
چند تا قسمت آپلود کردن
Ali Nemati 0
بله مثل تفتان که تقریبا کامل بود اما به محض خرید فعال نمیکردن و همون 30 اسفند فعال کردن -
Ali Nemati 0
بله مثل تفتان که تقریبا کامل بود اما به محض خرید فعال نمیکردن و همون 30 اسفند فعال کردنsallar savadkoohi اقا بگیم ما ارش پارسال بسمونه جدید نمیخوایم چی
-
Ali Nemati 0
بله مثل تفتان که تقریبا کامل بود اما به محض خرید فعال نمیکردن و همون 30 اسفند فعال کردنsallar savadkoohi من با برنامه اقای کبریایی حساب کرده بودم
-
sallar savadkoohi اقا بگیم ما ارش پارسال بسمونه جدید نمیخوایم چی
erfan javaheri در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
sallar savadkoohi اقا بگیم ما ارش پارسال بسمونه جدید نمیخوایم چی
منم از خدامه چون همه جزوه های ارش پارسال رو پرینت گرفتم
پارسالیا باشه میشه زودترم شروع کرد
حالا به جز یکی دوتا درس که کلا ارش ندارن -
sali ghoreishi بعید میدونم از اول بکوبن بسازن چون استوری اینستاشون یه نمونه جزوه فصل 2 یازدهم گذاشتن 90 درصد شبیه ارش پارسال بود
erfan javaheri بله دیدم من ارش پارسال و ندیدم ولی گفتن بر اساس کنکور 99 ظبط میکنن
-
erfan javaheri بله دیدم من ارش پارسال و ندیدم ولی گفتن بر اساس کنکور 99 ظبط میکنن
sali ghoreishi اگه اینجوریه خب پس چرا زدن برنامه ارش 1400
-
sali ghoreishi وقتی هنوز ارش جدید نداریم
-
بابا الان ما همینم نمیدونیم تازه ظبط میشه چی به چیه کی شروع میشه الا گفته تو اینستا فردا توضیخات کامل میدن ولیییی چجوریییی فردا هم توضیح میدن هم از 7 برنامه شروع میشه
-
بابا الان ما همینم نمیدونیم تازه ظبط میشه چی به چیه کی شروع میشه الا گفته تو اینستا فردا توضیخات کامل میدن ولیییی چجوریییی فردا هم توضیح میدن هم از 7 برنامه شروع میشه
sali ghoreishi البته من فک میکنم یه سوپرایز دارن اونم اینه از شروع ابریشم ارش ضبط کردن و الان تقریبا امادس
-
sali ghoreishi اگه اینجوریه خب پس چرا زدن برنامه ارش 1400
erfan javaheri سوووووال همینجاسس چرا زدن 1400 جرا از فردا شروع میشه