امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Amir Tajfar 0 نه فصل ۱ و ۲ دهم میاد.
-
خوبه من نخریدم . خدارو شکر برادرم یه جا بدرد خورد گفت من نمیتونم با الا ارتباط برقرار کنم .منم بیچارش کردم ولی اخر نخریدیم.
دوستان من اینو هزار بار گفتم به مدیرم گفتم. یه بار اون فیلمارو ضبط کنید بره پیه کارش.این همه دنگو فنگ هم نداره.
انگار میخوای فیلم بسازی قسمت قسمت فیلمارو ضبط و پخش کنی!!
فیلمو اول قشنگ ضبط کنید یه مدتی زمان میبره بعد پخشش کنید. الان استاد موقاری کرونا گرفت یکم عقب افتاد یه اتفاق افتاد یکم دیگه عقب افتاد سعی کنید واسه ۱۴۰۱ فیلمارو کامل ضبط کنید.فقط کاری که خواهید کرد اینه کخ پس آزمون هارو حل کنید که اونم یه فیلم میشه هر ۲ هفته یبار.
از این انتقاد های سازنده یه بارم که شده استفاده کنید.
ممنون.
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@ادمین
M.an -
سینا داده خدارو شکر شما گفتی خودشون عقلشون نمیرسید وقتی توی کاری علم ش رو ندارید نیاز نیست صحبتشو بکنید وقتی به پشت صحنه آگاهی ندارید نمیتونید به این راحتی قضاوت کنید
دوست عزیز صحبت های شما اصلا انتقادی نیست نمیدونم هدفت چیه و اینجا چیکار میکنی وقتی از ویدیو ای الا استفاده نمیکنی .. اگه خوبن که استفادتو بکن و نگو بدن اگرم به نظر شما بدن که استفاده نکن و برو اینجا برای خانواده الاست .. انجمن هم جای انتقاد کسی که تو این خانوانده قرار نداره نیست (چون کسایی که اینجان دارن از الا استفاده میکنن و من باب این استفاده مشکلاتی دارن که میان انتقاد میکنن تا اون مشکل بهتر بشه و بتونن راحت تر به استفادشون ادامه بدن ) شما که استفاده نمیکنی و بدت میاد از ویدیو های الا و .. برای انتقاد تیکت بزن و انجمن نیا -
سینا داده در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
خوبه من نخریدم . خدارو شکر برادرم یه جا بدرد خورد گفت من نمیتونم با الا ارتباط برقرار کنم .منم بیچارش کردم ولی اخر نخریدیم.
دوستان من اینو هزار بار گفتم به مدیرم گفتم. یه بار اون فیلمارو ضبط کنید بره پیه کارش.این همه دنگو فنگ هم نداره.
فیلمو اول قشنگ ضبط کنید یه مدتی زمان میبره بعد پخشش کنید. الان استاد موقاری کرونا گرفت یکم عقب افتاد یه اتفاق افتاد یکم دیگه عقب افتاد سعی کنید واسه ۱۴۰۱ فیلمارو کامل ضبط کنید.فقط کاری که خواهید کرد اینه کخ پس آزمون هارو حل کنید که اونم یه فیلم میشه هر ۲ هفته یبار.
ممنون.
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@ادمین
M.anعه چه خوب که گفتی
باید به آقا سهراب بگیم شما رو مشاور و یا حتی مدیر عامل آلا بذاره
الان مثلا اومدی بگی من نگرفتم که بچه ها بیان بپرسن از کجا گرفتی و....
نه خیر این خبرا نیست
انتقاد های سازندتون بیشتر تبلیغه تا انتقاد -
سینا داده
سلام
دوست عزیز تو که تازه اومدی اول باید سلام کنی ...
اگه نخریدی اومدی اینجا اینا رو میگی که چی بشه ؟!!
اگه میخوای انتقاد کنی به اون چیزای که بهشون دسترسی داری و اطلاعات درموردش داری باید انتقاد کنی
واگه هدفت چیز دیگه ایه باید بگم اشتباه اومدی
اگه میبینی گاهاً از خونواده ما (آلا)حرفی میزنه وانتقاد میکنه دلیل نمیشه که پشت خونوادش نباشه
واینو بدون که هیچ عضوی از یک خونواده نمیزاره که به خونوادش بی احترامی بشه -
Abolfazl Sattarireplied to سینا داده on آخرین ویرایش توسط Abolfazl Sattari انجام شده
ممنون.
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@ادمین
M.anداوش تو داری تباه میشی اینجا
حیف که مملکت از استعدادای مث شما بهره نمیبره که میتونه بدون خرید محصول راجبش نظر بده :///
یاد مسعود فراستی افتادم میگفت فیلمارو بدون اینکه ببینم نقد میکنم :// -
Abolfazl Sattari فراستی رو خوب اومدی
-
Amir Tajfar 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Abolfazl Sattari فراستی رو خوب اومدی
عزیزی
-
Abolfazl Sattari فراستی
-
ابوالفضل ریسی در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ممنون.
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@ادمین
M.anعه چه خوب که گفتی
باید به آقا سهراب بگیم شما رو مشاور و یا حتی مدیر عامل آلا بذاره
الان مثلا اومدی بگی من نگرفتم که بچه ها بیان بپرسن از کجا گرفتی و....
نه خیر این خبرا نیست
انتقاد های سازندتون بیشتر تبلیغه تا انتقادیکی اینو بگیره
الان منو میزنه.
داداش انتقاد پذیر نیستی به ما برچسب نزن
خوبه یه پیشنهاد دادم این همه جرو بحث میکنید.
تو این کشور چیزی به نام انتقاد قبول نیست.
منم گفتم فیلما اینطور بود بهتر میشد. -
Abolfazl Sattari برادر ارجمند من ریاضی راه ابریشم تجربی رو داشتم .
الکی نظرنمیدم.امسال قرار بود بقیه شو بخریم که نشد.
هنوز میگن این جا خانواده آلاست به تو ربطی نداره.
سوسماز لطفا
-
Abolfazl Sattarireplied to سینا داده on آخرین ویرایش توسط Abolfazl Sattari انجام شده
Abolfazl Sattari برادر ارجمند من ریاضی راه ابریشم تجربی رو داشتم .
الکی نظرنمیدم.امسال قرار بود بقیه شو بخریم که نشد.
هنوز میگن این جا خانواده آلاست به تو ربطی نداره.
سوسماز لطفا
خب چون نتونستی بگیری (حالا به هر دلیلی که اگه مالی باشه آلا براش راه گذاشته) باس بیای هِیت کنی که خوب شد نگرفتم و اینا؟
-
و بالاخره.....
همایش آرش استاد طلوعی برای فروش قرار داده شد
امیدوارم هرچی زودتر تو پنل ما هم بذارن -
Reza Moslemi Naeini در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
و بالاخره.....
امیدوارم هرچی زودتر تو پنل ما هم بذارن -
-
Reza Moslemi Naeini بچه ها میشه لطفا هر وقت قرار گرفت براتون بگید ببینم کسایی که با ایشون راه ابریشم نداشتن هم میتونن استفاده کنن یا نه .. میخوام ببینم مخصوص برای شما میگن یا اینکه مثلا من که راه ابریشمم با ایشون نبوده هم میتونم بفهمم
-
و بالاخره.....
امیدوارم هرچی زودتر تو پنل ما هم بذارنولی از 400 تا تست تبدیل شد به 290 تا تست
-
ابوالفضل ریسیreplied to Reza Moslemi Naeini on آخرین ویرایش توسط ابوالفضل ریسی انجام شده
و بالاخره.....
امیدوارم هرچی زودتر تو پنل ما هم بذارنولی از 400 تا تست تبدیل شد به 290 تا تست
اشکال نداره
تستهای کنکور هم هست
خب ولی کجاست چرا من پیداش نمی کنم؟
میشه لینک بذارید؟؟؟! -