لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
erfan javaherireplied to Mahdi Jafari 1 on ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1 دو روز مونده تا شنبه و شروع برنامه ساعتی و هنوز ما اطلاعی از همایش استاد نداریم
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to Mahdi Jafari 1 on ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1 فقط اعصاب ما رو ......
-
Mahdi Jafari 1 دوازدهم ریاضیreplied to Amin Rm on ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Rm هیچی نمیشه. میریم امتحان میدیم میاییم
-
Mahdi Jafari 1 دوازدهم ریاضیreplied to erfan javaheri on ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri راس میگه خدایی انقدر نگید استاد طلوعی تستی میگه تستی میگه
اصلا تستی یعنی چی؟ تستی رو اون یارو امیر مسعودی میگه که توی پکیجاشون برای هر سوال یه روش تستی میگناستاد طلوعی اصلا و ابدا اینجوری نمیگه
تقریبا توهمه فصلا مفهوم محور اصلیشون بوده. اگرم فرمولی گفتن اون فرمول رو خیلی از سوالا جواب میداده و دلیلش و اینکه از کجا اومده رو هم میگفتن تا کسی حفظ نکنه -
erfan javaherireplied to Mahdi Jafari 1 on ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1 اون تستارو دانش اموز عادی میخواست حل کنه سی پی یو میسوزوند
-
به نظرتون اعتراض ها ی امتحان ها چی میشه؟
-
@haniehno هیچ وقت جلو اقا طلوعی نگو ایشون برا روش تستی میخوام استاد طلوعی اینقد استادن مفهومی تستی تو همایش با هم به خوردت میدن جوری که میگی از مریخ اومده استاد انشاالله همایش بیاد متوجه میشی
-
Mahdi Jafari 1 دوازدهم ریاضیreplied to erfan javaheri on ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri اره انصافا. تستای گدار خیلی چیزای نابی بودش. مساله اینه که استاد طلوعی چون کل حرکت شناسیو با یه فرمول بستن تونستن ذهنمونو منسجم تر کنن رو مفهوم برای همین تستای سنگین ترم میتونیم حل کنیم
وگرنه اگر میخواستیم این فرمولای اضافی تو کتابارو بشینیم حل کنیم کار خیلی سخت تر میشد -
Mosa Elahu دانش آموزان آلاءreplied to ابوالفضل ریسی on ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی نه از کره مریخ نمیاد ولی ممکنه برای یک نکته لازم باشه ۱۰۰ تست بزنی ولی یه جای دیگر حاضر و آماده بهت میده ولی پیشنهاد من اینه که مکمل ابریشم باشه نه ارش.
-
چیچک رتبه های آلاخونهreplied to Mahdi Jafari 1 on ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1 منم ببار اعتراض کردم به همه برخورد
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to Mahdi Jafari 1 on ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
چیچک رتبه های آلاخونهreplied to erfan javaheri on ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri خب برادر من منم میخوام آرش ایشون رو هم بهمون بدن ،ما فیزیک رو کاملاً مفهومی خوندیم الان وقتشه بریم سراغ تستی خوندن
-
خداروشکر که اعتراضامون جواب داد. اخرین باری که اعتراض کردم و به نتیجه رسیدم دبستان بود میخواستم پیش دوس صمیمیم بشینم نزاشتن. انقدر اعتراض کردم و ننه من غریبم بازی دراوردم جابجام کردن
خدایا شکرت -
@haniehno به شخصه هیچ تست اسونی در گدار حل نکردن همه تستا چالشی
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to erfan javaheri on ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri مخصوصا حرکت شناسی گدار اون تست های ترسناکش
-
Amin Rm اگه تو پروفایل مون قرار بدن حتما میبینیم
-
@haniehno استاد طلوعی من گدارشون دیدم حتی اگر یه مبحثی صفر باشی بهت قشنگ یاد میدن تستای جوندار حل میکنن
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to Reza Moslemi Naeini on ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Moslemi Naeini خب استاد طلوعی رو امسال ببینید چیکارمیکنه.
-
چیچک رتبه های آلاخونهreplied to Reza Moslemi Naeini on ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Moslemi Naeini ممنونم ولی من بازم از آلا میخوام که فیزیک آقای طلوعی رو بهمون بدن
-
Mosa Elahu باشه مرسی
پست 286 از 2795