امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Ali Nemati 0 روی سایت هست ولی تو پروفایل نه
-
Reza Moslemi Naeini
والا من اون رو ندیده بودم
اما توی انجمن شنیده بودم از خانم مدیر که شروع ارش یک خرداده
یه تیکتم زدم اینو گفتن بهم :تمامی برنامه های همایش آرش رو در نیمه اردیبهشت ماه اعلام میکنیم و یک برنامه مطالعاتی عالی هم بهت داده میشه تابه همه درس هات برسی
ممنون از همراهی شما -
Ali Nemati 0 من ریاضیم ولی این مال سال پیشه !!!! هنوز استاد پویان نظر و طلوعی تو اینستاشون گفتن به زودیییی
-
الان من واقعا برام سواله اینا برنامشون از فردا شروع میشه اما هنوز چیزیو نگفتن تو پنلم نیس هیچی چجوری اخه
-
sali ghoreishi
من که بعید میدونم از فردا شروع شه
راه ابریشم هنوز تموم نشده
من شنیده بودم تا نیمه اردیبهشت میخوان راه ابریشم رو تموم کنن
چون کلی پیش ازمون و پس ازمون مونده -
sallar savadkoohireplied to Ali Nemati 0 on آخرین ویرایش توسط sallar savadkoohi انجام شده
Ali Nemati 0
Reza Moslemi Naeini
اگه به این عکسی که فرستادید نگاه کنید میبیند زمان دریافت همایش رو زده 2 خرداد
پس حرف من غلط نبود -
sallar savadkoohi بابا از راه ابریشم بیاین بیرون دیگه تا کی میخوان جامع و کامل بخونید میبینید دیگه منتشر نکردن منتشرم کنند فایده نداره دیگ بهترین کار اینه ارش و بدن و یه جمع بندی درست و حسابی و اخرشم ازمون جامع بزنیم و سنجش و..... همین جزوه اسید و باز ها فصل1 کلیییی مطلب اضافه داره که واقعا الان وقت خوندنشون نیس
-
sallar savadkoohi منم بعید میدونم از فردا شروع شه جالب اینجاس برنامشون از فرداس اخه
-
sallar savadkoohi بابا من میخوام با برنامه ارش که از 11 اردیبهشت شروع میشه برم جلو نه اول خرداد
-
sali ghoreishi
دوست من
ما توی راه ابریشم نموندیم
خود الا میخواد تعهدی که داده رو تا نیمه اردیبهشت تکمیل کنه -
erfan javaheri
دیگه والا دست ما نیست این چیزا
فقط از ارشای قدیمی میشه استفاده کرد فکر کنم -
sallar savadkoohi خب من که راه ابریشم دارم ارش مجانی میخوام نه اینکه پول بدم
-
erfan javaheri برای راه ابریشمی هااونایی که پک کامل دارن رایگانه اونایی که تک درسن همون درس رایگانه
-
sali ghoreishi دوست عزیز ارش 1400 رایگان میدن نه ارش پارسال و ارش نو الان میگن تا 1 خرداد ضبط میشه
-
erfan javaheri اول خرداد خیلی دیره خداوکیلی فک کنم ارشا همون ارشا هستن فقط اپدیت شدن
-
sali ghoreishi اخه الان استاد برنامه ریزی از فردا برنامه ارش داده نمیشه که بگیم ارش الان نیاد
-
فقط بعضی دروس تازه میخوان ظبط شن مث فیزیک استاد طلوعی البته استاد پویان نظر هم گفتن دوباره ظبط میکنن
-
sali ghoreishi یا علی پس این برنامه ارش برا ما به چخ میره؟؟
-
sali ghoreishi بنظرم اقا ثابتی کامله ارشش فقط اخرش حل سوالات کنکور 1400 اضاف کنه بسه
-
erfan javaheri منن الان دقت کردم ته همه همایشا زدن تحلیل کنکور99 و 98 برای 1400 اپدیت شده و به اونایی که تهیه کردن هدیه داده شده