لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
sallar savadkoohi احتمالا باید چشم ها رو شست . کنکور رو سال دیگر ،دوباره داد.
-
۳۴ نفر از فیزیک استاد طلوعی فقط تو انجمن هستن چقدردیگه هم هست که اصلا نمیدونه انجمن چیه
این همه دانش آموز مسخره این برنامه ها شدنابوالفضل ریسی خانم مدیر نیم ساعت پیش یک پست تبلیغی گذاشته... حداقل کاشکی اینجا میمود جواب مارو میداد
-
ابوالفضل ریسی خانم مدیر نیم ساعت پیش یک پست تبلیغی گذاشته... حداقل کاشکی اینجا میمود جواب مارو میداد
Amin Hosseinzadeh بخدا اگر جواب مارو بدین... ما میریم سر درس و مشقمون
-
ابوالفضل ریسی تیکه بود؟
Amin Rm در جشنواره آرش شروع شد گفته است:
ابوالفضل ریسی تیکه بود؟
نه بابا
میگم یعنی به همین راحتی آینده خودمون رو بی خیال بشیم چون درست جواب نمیدن
من که تا جواب درست ندن همینجا وایسادم -
@m-an خانم مدیر حداقل جواب بچه ها رو بدین
Amin Hosseinzadeh از یه ور امتحان مدرسه اعصابمونو خراب کرده. از یه طرف تاخیر در آلا. به خدا میخوام جمع کنم پیاده از ایران برم. هر کی با من موافق بود میتونه از ایران جمع کنه بره
-
Amin Hosseinzadeh از یه ور امتحان مدرسه اعصابمونو خراب کرده. از یه طرف تاخیر در آلا. به خدا میخوام جمع کنم پیاده از ایران برم. هر کی با من موافق بود میتونه از ایران جمع کنه بره
Amin Rm هر کی با امیر موافقه بگه یک دو سه الله
-
ابوالفضل ریسی خانم مدیر نیم ساعت پیش یک پست تبلیغی گذاشته... حداقل کاشکی اینجا میمود جواب مارو میداد
Amin Hosseinzadeh در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ما اصلا حساب نیستیم اینجا
هر کس یه اسپم ریز بده اخطار دریافت می کنه ولی ما این همه اسپم هم دادیم که جواب بگیریم خبری نشد -
سلام به همه ی راه ابریشمی های عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه
با خبر شدم که آلا می خواد همایش های آرش رو از فردا شروع کنه
همونطوری که خودمون می دونم آلا طبق چیزی که گفته بود قرار بود آخرین فرسنگ رو قبل عید منتشر کنه که نکرد حتی برای ریاضیات ریاضی یه فرسنگ دهی هم وجود داره که هنوز منتشر نشده
من خودم از اول عید شروع کردم با راه ابریشم تست زدن و فکر کنم اگر دو هفته زمان داشته باشم بتونم راه ابریشم رو تموم کنم (اگه فرسنگ ده تا اون موقع منتشر بشه) از آلا خواهش می کنم این زمان رو به من و بقیه راه ابریشمی هایی که عقبن بده که بعدش بتونیم طبق برنامه آلا پیش بریم و از آرش استفاده کنیم
لطفا دوستانی که مثل من این مشکل رو دارن داخل همین صفحه مشکل خودشونو بگن
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @M-an
و جواب آلا... قطعیه... آقای طلوعی آرش ندارن -
و جواب آلا... قطعیه... آقای طلوعی آرش ندارنAmin Hosseinzadeh خدا رو شکر یه جواب درست و حسابی شنیدیم.
-
Amin Hosseinzadeh خدا رو شکر یه جواب درست و حسابی شنیدیم.
-
و جواب آلا... قطعیه... آقای طلوعی آرش ندارنAmin Hosseinzadeh مگههههههه میشههههههه، مگههههه میذارریییییییم؟
-
Amin Hosseinzadeh مگههههههه میشههههههه، مگههههه میذارریییییییم؟
Amir Kazemi 0 شده.
-
Amir Kazemi 0 شده.
Amin Rm در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Amir Kazemi 0 شده.
نباید بشه
بچه ها لطفا دست برندارید -
Amir Kazemi 0 شده.
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
Amin Hosseinzadeh مگههههههه میشههههههه، مگههههه میذارریییییییم؟
Amir Kazemi 0 من دیگه جون ندارم بشینم که جواب میدن یا ن .میشینم با راه ابریشم یه جوری کنکور رو میبندم.
-
Amir Kazemi 0 من دیگه جون ندارم بشینم که جواب میدن یا ن .میشینم با راه ابریشم یه جوری کنکور رو میبندم.
Amin Rm بخدا قضیه خیلی جدیه، شوخی بردار نیست. بحث بحث کنکوره.
-
Amir Kazemi 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
بحث یه سال عمر ما هست
-
Amir Kazemi 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
بحث یه سال عمر ما هست
ابوالفضل ریسی اگه قبول بشیم میشه کل عمر.
-
Amir Kazemi 0 خب چیکار کنیم . وقتی آلا دوست داره حالمون خراب کنه. ما که نمیتونیم حالشو به خاطر این همه امکاناات که به ما دادن. ولی چه دادنی . با تاخیر فراوان.