لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
ابوالفضل ریسی خدا کنه فردا فیلماش بیاد اونایی که با این برنامه پیش نمیرن خودشون شروع کنند
sali ghoreishi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ابوالفضل ریسی خدا کنه فردا فیلماش بیاد اونایی که با این برنامه پیش نمیرن خودشون شروع کنند
من با زود اومدن فیلمها و به خصوص جزوه ها خیلی موافقم و بارها تیکت هم زدم ولی سریع شروع کردن و اینکه تایتان هم بلا تکلیفه رو متوجه نمی شم
-
برخلاف بارهای قبلی بنظرم بهتره صبر کنیم یه چن ساعت تا خودشون توضیح بدن. البته اگر لطف کنن اینکار رو قبل از اینکه دیر بشه انجام بدن خیلی هم عالی تر میشه.
توضیح بدن که الان تکلیف چیه. قاعدتا ویدیویی که اقای کبریایی ضبط کردن کافی نیست چون ایشون در جریان پروژه راه ابریشم نبودن و باید یکی توضیحات تکمیلی رو بده از از نواقصی که الان موجود هستن اطلااع داشته باشه
به هرحال ممنون میشم اگر توضیحات تکمیلی رو بدید
@M-an
-
sallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ابوالفضل ریسی
من خودم خیلی دیر راه ابریشم رو شروع کردم ( جز زیست)
اما الان یه حجم زیادیش رو دیدم ( فقط نیمسال دوم فیزیک دوازدهم مونده)
اما خوب اصلا تست نزدم وسطش فقط فیلمارو دیدم و تستای اموزشی جزوه رو قبل استاد پاز زدم و حل کردم
به نظرم اگه مایلید شما هم تمرکزتون رو بذارید روی فیلما که زود تر از نگرانیشون راحت شین بعد برین سراغ تست
برای فیزیکم به نظرم گدار رو ببینین برای ما که تایم نداریم عالیهنه من زیست تتا رو هم دیدم ولی یاد نگرفتم ۲۰ روزه با تست سه فرسنگ رو می بندم و بعدش سه فرسنگ تست نزده میمونه
ریاضی و فیزیک هم ۶ فرسنگ با تست و کنکورچه ها تمومه
شیمی ۱۰ روزه درسنامه تموم میشه ولی تست
اگر ۱۵ تا ۲۰ روز وقت بدن خوبهابوالفضل ریسی 15 و 20 روز
... داداش تکلیف ما که راه ابریشم و هرچی اومده دیدیم و الان واقعا منتظر ولنگ ارشیم... هرچی زودتر بیاد بهتره
-
ابوالفضل ریسی 15 و 20 روز
... داداش تکلیف ما که راه ابریشم و هرچی اومده دیدیم و الان واقعا منتظر ولنگ ارشیم... هرچی زودتر بیاد بهتره
Amin Hosseinzadeh رفیق شاید باورت نشه ولی در نهایت آلا نمیتونه برنامشو برای بقیه تغییر بده که
هر کس وضعیتش یجوره و این ماییم که باید خودمونو تطبیق بدیم -
Amin Hosseinzadeh رفیق شاید باورت نشه ولی در نهایت آلا نمیتونه برنامشو برای بقیه تغییر بده که
هر کس وضعیتش یجوره و این ماییم که باید خودمونو تطبیق بدیمMahdi Jafari 1 سلام ببخشید فیلم اقای کبریایی کجا هستش ؟
-
Amin Hosseinzadeh در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
دوست خوب
الا که نمیبینه من و شما چند روز زمان میخوایم بگه باشه به خاطر شما من عقب میندازم
طبق برنامه خودش میره -
Mahdi Jafari 1 سلام ببخشید فیلم اقای کبریایی کجا هستش ؟
علی افشار تو اینستا ی لینک هست
-
علی افشار تو اینستا ی لینک هست
sali ghoreishi اها ممنون
-
الان بنظرم دیگه وقت ادامه دادن راه ابریشم نیست هرچه زودتر باید ارش رو شروع کرد
خواهشا و لطفا اطلاعاتتون رو درمورد ارش و تایتان کامل کنید@mohsen-sari ارش یه چیزه تایتان یه چیز؟؟؟؟ قرار شده فردا تو اینستا اعلام کنند
-
من پرسیدم استاد طلوعی گفتن نهایتا 20 اردیبهشت همایش فیزیک میاد
-
Amin Hosseinzadeh در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
درسته حرفتون
مشکل از خودم بوده
ولی دیگه نمیشه کاریش کرد
امیدوارم بشه با آرش نخونده ها رو هم جمع کرد -
والا من از خیلی وقته از آلا ناامید شدم 1 : کلی تبلیغ در همه سایت ها داره ولی میگه موسسه مافیایی نیستش .. 2 : گفتن راه ابریشم کاملترین منبعی هستش که نیاز دارید و دیدید که نه کنکورچه درست حسابی دادن نه پس ازمون پیش ازمون همون اول کار بود اونارو دادن وقرنه همونم نمی دادن 3: قبل عید گفتن به راه ابریشمی ها برنامه میدن برای چمع بندی پایه و هیچ برنامه چه بسا که ندادن هیچ گفتن پیشنهاد میکنیم تفتان استفاده کنید . الانم بنظرتون چیجوری میخوان هم تایتان بدن هم ارش بدن هم راه ابریشمو تکمیل کنن {خداییش به این جمله قبلم توجه کنید چیوری واقعا }.
-
sali ghoreishi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
وااای چه خوووب
من بیشتر از زمان مشکلم اینه که تستاش کم نباشه
اخه دینی واقعا تستاش کم بود -
والا من از خیلی وقته از آلا ناامید شدم 1 : کلی تبلیغ در همه سایت ها داره ولی میگه موسسه مافیایی نیستش .. 2 : گفتن راه ابریشم کاملترین منبعی هستش که نیاز دارید و دیدید که نه کنکورچه درست حسابی دادن نه پس ازمون پیش ازمون همون اول کار بود اونارو دادن وقرنه همونم نمی دادن 3: قبل عید گفتن به راه ابریشمی ها برنامه میدن برای چمع بندی پایه و هیچ برنامه چه بسا که ندادن هیچ گفتن پیشنهاد میکنیم تفتان استفاده کنید . الانم بنظرتون چیجوری میخوان هم تایتان بدن هم ارش بدن هم راه ابریشمو تکمیل کنن {خداییش به این جمله قبلم توجه کنید چیوری واقعا }.
علی افشار
اصلا با جمله های دیگتون کاری ندارم
گیریم درست
ولی تبلیغ چه ربطی به مافیا بودن داره ؟ -
علی افشار
گیریم درست
ولی تبلیغ چه ربطی به مافیا بودن داره ؟sallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
علی افشار
گیریم درست
ولی تبلیغ چه ربطی به مافیا بودن داره ؟جدیده
-
علی افشار مگ هر کی زیاد تبلیغ کنه مافیاس؟
-
@m-an در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
در مورد سوال هاتون
برای قرار گرفتن آرش ها در پروفایلتون پیامک فرستادیم همین چند دقیقه پیشخیلی ممنونم دوباره شگفت زده کردید ما رو
-
اقا الان تایتان چیه