زیر ذره بین️️:زیست2 فصل 7
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Succinate on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan
اگر شده میخواید من تست رو بزارم تا مشکل تون رفع شه؟ -
Mr.Amir1replied to parisa khany on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
parisa khany
کنکور اونقدر دیگه سرسخت نیست
فقط نکته ای که گفتم که تو تمایز اسپرماتید هسته فشرده میشه برای این گزینه کافیه -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mr.Amir1 on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir 6 گزینه 3 چون مایعش غنی از فروکتوز داره علاوه بر فروکتوز ویتامین C و امینو اسید هم داره
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mr.Amir1 on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir 6 بله سر سخت نیست ولی آدم واقعا میترسه یهویی سوالات خیلییی بدی میدن
الان یهویی میگن اون سفیدی ها جنس شون چیه -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mr.Amir1 on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir 6 نه لازم نیست خیلی دقیق آقا موقاری گفتن که فقط بدونیم فروکتوز نیست بیشترش فروکتوزه
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mr.Amir1 on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir 6 مشکلی ندارم ممنون
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mr.Amir1 on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir 6 زنش منظورش حرکت کرد؟
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mr.Amir1 on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir 6 به شدتتت
من کلا یه چیزی رو مغزم قفلی شه حتی جوابی نداشته باشه میرم جوابش رو کشف میکنم -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mr.Amir1 on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir 6 نکته خوبی بود ممنون
منم یه تست دیگه بزارم -
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Succinate on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan
گزینه 4 میشه چون هسته فشرده میشه
گزینه 2 رو شک دارم چون یادمه اسپرماتوگونی یه میتوز میداد اسپرماتوگونی دیگری که درست میشد نگهش میداشت نمیومد تو لوله
173/385