سوالات خوبی بودن گفتم بذارم دوست داشتین استفاده کنین💙
سوال دینی3کل کتاب برای تیزهوشان مراغه اردی بهشت1403 (2).pdf
شبه نهایی -1-دین و زندگی -3 - مشترک -.pdf
شنه نهایی-3-دین و زندگی 3 -مشترک.pdf
شبه نهایی-2-دین و زندگی 3- مشترک.pdf
این دوتا سوال و پاسخ با همن:
196_60009040150219.pdf
222_60009049776022.pdf
فراخوان حل تست دینی پیش2
-
@Zohre-Nowrouzi در فراخوان حل تست دینی پیش2 گفته است:
Orkide yas نوچ گفته معیار و میزان سنجش پس میشه حقیقت چون هر عملو برحسب حق میسنجن و بعدش اینکه ب کسی ظلم نمیشه دیه
خب یه جا کتاب هم گفته که
براساس ایات و روایات پیامبرا و اماما هم شاهدن هم معیار سنجش اعمالن ص80 -
Orkide yas ن باو جدی وییییی عسیسممم چ باحالی تو
باحالی که از خودتههه
ولی اسممه دیگه مجبورم خخخ -
Orkide yas ببین گلی تو متنو بذار کنار ایه ۶۹&۶۸زمر رو نگا کن گفته چی ؟اونا شاهدن تو متن ایه گفته شاهد چیز بیشتری گفته نشده ولی ادامه ایه تاکید موکدکرده ک چی؟ چون قضاوت برمعیار حقه پس وسیله ی سنجش اعمالم حقیقته ب کسیم ظلم نمیشه عین اون چیزی ک بت گفتم
بعد ایه ۸اعرافم نگا کن گفته الوزن یومئذ الحق وسیله ی سنجش در روز قیامت حق است قضاوت برمعیار حقه -
Orkide yas چیش گمچو بینم پررو اسم ب این خوجلی داره میگه مجبورم
-
Reza.Tah والا ب خدا دینو زندگی فهمیدنیه کجاش حفظیه من تاحالا ی خط حفظ نکردم فقط ی اصلایی داره یاد بگیری حله فقط یه چیزو خیلی خوب میدونم هرچی گفت میگم ایمان تقوا عمل صالح
چرا حفظی نیست؟سوال های کنکور رو بری بدی به یه نفر که تا الان کتاب درسی رو اصلا ندیده ولی دیگه عقلش میرسه چی درسته چی غلط و عربیش هم خوبه
حداقل میگه 2 تا گزینه این سوال درسته (حداقل) -
Reza.Tah خب الان مشکل چیه دقیقا ک دینو زندگی حفظیه یاحفظی نیست ؟ خو خودت داری میگی دیه همه میدونن اینارو درحد محدودش کتاب اومده باز کرده تو خودت ی چیزایی رو میدونی وقتی کتابه رو بخونی انگار برات از حالت ابهام در اومده فقط لازم ب حفظ نیس ک کلا اعتقادی ب حفظ کردن هیچچچچچچچ چیزی ندارم همش یادگیریه
-
Reza.Tah در فراخوان حل تست دینی پیش2 گفته است:
یه سوال فنی
فرق ((اخلاص در عمل)) و ((گناه نکردن)) چیه الان؟
الان واقعا از ابهام دارم در میام با خوندن این کتاب
اصلا متحول شدم همه چیز داره واسم روشن میشهبا تشکر ازسوال فنی شماا
اخلاص در عمل ربطی نداره به گناه نکردن
اخلاص باید تو کار و عمل خوب هم باشه
یه چی تو مایه های حسن فاعلی
گناه نکردن ینی فقط گناه نکنی!!!!!!!!1 -
Orkide yas
یعنی چی خب یه چیز میگید که اعتقادی بهش ندارید الان
وقتی گناه نکنی یعنی کار درستی رو انجام دادی که گناه نکردی,یعنی اون کار رو صادقانه انجام دادی,یعنی اخلاص در عمل
اصلا تعریف خود کتاب رو ببینید صفحه 33 پیش دانشگاهی بالای صفحه
همه کار ها برای رضای خدا صورت گیرد,یعنی من اگه یه کاری کنم برای رضای خدا نباشه یعنی گناه کردم,یعنی گناه نکردن=اخلاص
امکان نداره که هیچ کدوم این ها اتفاق نیوفته,یعنی اگه اخلاص نداشته باشی تو کار یعنی گناه کردی,اگر اخلاص داشته باشی یعنی گناه نکردی
نمیشه یه کاری انجام بدی که اخلاص نداشته باشی گناه هم نکرده باشی -
Reza.Tah خدا یه چیزایی میپرسیا
خو اخلاص درعمل گفته چی یعنی با خلوص نیت و تنها برای قرب الهی یعنی برا رضای خدا انجام بدی کارتو نه برا اینکه ب خواسته ها و امیال شخصی خودت یا بقیه برسی
گناه نکردن اینکه کار اشتباهی انجام ندی مثلا ظلم ب خودت یا کسی نباشه ظلم ب خودت مثلا دروغه خو تو دروغ میگی یا خودتو ب دردسر میندازی یابقیه رو ک این همون مصداق گناهه دیه و اینم مرتبط هستش با خلوص نیت هرچیزی ممکنه یه تفاوت ها یا شباهتایی داشته باشه یا یه عمل در طول عمل دیگه باشه که خلوص نیتو تو میتونی در طول گناه نکردن در نظر بگیری این شباهتش یا تفاوتش -
Reza.Tah در فراخوان حل تست دینی پیش2 گفته است:
Orkide yas
یعنی چی خب یه چیز میگید که اعتقادی بهش ندارید الان
وقتی گناه نکنی یعنی کار درستی رو انجام دادی که گناه نکردی,یعنی اون کار رو صادقانه انجام دادی,یعنی اخلاص در عمل
اصلا تعریف خود کتاب رو ببینید صفحه 33 پیش دانشگاهی بالای صفحه
همه کار ها برای رضای خدا صورت گیرد,یعنی من اگه یه کاری کنم برای رضای خدا نباشه یعنی گناه کردم,یعنی گناه نکردن=اخلاص
امکان نداره که هیچ کدوم این ها اتفاق نیوفته,یعنی اگه اخلاص نداشته باشی تو کار یعنی گناه کردی,اگر اخلاص داشته باشی یعنی گناه نکردی
نمیشه یه کاری انجام بدی که اخلاص نداشته باشی گناه هم نکرده باشینه دیگه اگه اخلاص در عمل نداشته باشی اسمش میشه ریا ! مثلاً با یه قصد بد و جهت عوام فریبی یه کارخوب انجام بدی
-
Reza.Tah خدا یه چیزایی میپرسیا
خو اخلاص درعمل گفته چی یعنی با خلوص نیت و تنها برای قرب الهی یعنی برا رضای خدا انجام بدی کارتو نه برا اینکه ب خواسته ها و امیال شخصی خودت یا بقیه برسی
گناه نکردن اینکه کار اشتباهی انجام ندی مثلا ظلم ب خودت یا کسی نباشه ظلم ب خودت مثلا دروغه خو تو دروغ میگی یا خودتو ب دردسر میندازی یابقیه رو ک این همون مصداق گناهه دیه و اینم مرتبط هستش با خلوص نیت هرچیزی ممکنه یه تفاوت ها یا شباهتایی داشته باشه یا یه عمل در طول عمل دیگه باشه که خلوص نیتو تو میتونی در طول گناه نکردن در نظر بگیری این شباهتش یا تفاوتشدقیقاااااااااااااااااااااااااااااا