IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
۲۰۲۴۱۰۱۴_۱۳۱۱۴۶.jpg
سلام دوستان
تو پاسخنامه سوال ۴۰۲ گفته این مورد برای همانند سازی نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی درسته ولی استاد من گفتن که این گزاره تو کنکور اومده و پاسخنامه سنجش تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های جدید و قدیمی رو فقط برای نیمه حفاظتی در نظر گرفته
برای کنکور که خب قطعا باید فقط نیمه حفاظتی رو در نظر میگیریم .
حالا اگه تو نهایی همچین چیزی داد کدوم مورد درسته ؟
سوال زیست
-
سروش قادری
بله متوجه اش شدماون می تواند هم در متن کتاب هستش
اینجااحمد قادری در سوال زیست گفته است:
@m-zngne
با توجه بااین عکس سه تاش درسته به نظرم
آلبالو هم که ریشه رونده داره که درسته
تنها جوری که بشه غلط گرفتش اینکه بگیم به نظر طراح اون می توان هستش که به نظر اون یعنی می تونه از نظر ژنی یکسان نباشهولی من فکر نکنم سوالش درست باشه
خط یکی مونده به اخر
گفته کال می تواند به گیاهانی.... -
@m-zngne آهان راست میگید
ولی هنوز اینم گفته در گیاهانی
تو صورت سوال گفته همه گیاهان حاصل از فن کشت بافت
یعنی گیاهایی که از کشت بافت تولید شدن،نه همه گیاهان
ولی بهتره صبر کنیم ببینیم پاسخش چی گفته -
@m-zngne در سوال زیست گفته است:
احمد قادری
گزینه های دیگه تست اینها بودن وتست جمله نادرست رو میخواد1)در فن کشت بافت سلول و یا قطعه ای از بافت گیاهی به محیط کشت منتقل میشوند
2)تمام گیاهان حاصل از کشت بافت از نظر ژنی باهم یکسان هستند
3)محیط کشت بافت دارای مواد مورد نیاز برای رشد و نمو گیاه است
4)از رشد جوانه های روی ریشه درخت البالو درختان جدیدی ایجاد میشود
باتوجه به متن کتاب همه گزینه ها به جزء گزینه دو درست درمود گزینه ۱ تست گفته منتقل کتاب گفته گذاشته به نظرم چندان مشکلی ایجاد نمیکنه
درمود گزینه ۲ :
اگه دونوع سلول متفاوت با محتوای ژنی مختلف رو در محیط کشت قرار داده بشه ---> گیاهان حاصل کشت بافت هست اما از نظر ژنی متفاوت!
اگه بحث« جهش» درنظر گرفته بشه بازهم محتوای ژنی یکسان نمیشه -
parisa khany
ممنونم -
@m-zngne
خواهش -
@m-zngne سلام
صبح بخیر
چی شد پاسخنامه نیومد؟ -
@m-zngne سلام من فکر میکنم گزینه 3 غلطه چون نمیتونیم بگیم همه گیاهان حاصل از کشت بافت باهم یکین اونوقت باید گل رز با خطمی یکی میشد از نظر ژنی ، اما نیست. ایراد جمله اینه که کال اون گیاهان از نظر ژنی یکیه اما وقتی تمایز که میابند متفاوت میشن...نتیجه اینکه کالشون از نظر ژنی یکیه نه خود گیاه...
-
سروش قادری
سلام
صبح شما هم بخیر(با یک روز تاخیر)
راستش نفرستادن هنوزبرسه دستم حتما اینجا میزارم و منشنتون میکنم
احتمالا تا اخر امروز دریافتش کنم -
Sana Young ممنونم
-
@m-zngne
سلام
ممنون -
سروش قادری
دریا دریایی
احمد قادری
@Sara-Haghighatrad
parisa khany
Sana Young
دوستان من پاسخ نامه رو گرفتم بالاخرهاین سوال بود:
- کدام گزینه نادرست است؟
1)در فن کشت بافت سلول و یا قطعه ای از بافت گیاهی به محیط کشت منتقل میشود
2)تمام گیاهان حاصل از فن کشت بافت از نظر ژنی باهم یکسان هستند
3)محیط کشت بافت دارای مواد مورد نیاز برای رشد و نمو گیاه است
4)از رشد جوانه های روی ریشه درخت البالو درختان جدیدی ایجاد میشود
و جواب گزینه 2 بودش
تحلیلشم این بود:- هر گیاهی که از طریق کشت بافت بدست بیاد از نظر ژنی با گیاهی که ازش سلول یا بافت گیاهی رو گرفته اند از نظر ژنی شبیه هست
ولی نه تمام گیاهانی که از طریق کشت بافت بدست میان با هم شبیه اند.
پس گزینه 2 غلط شد چون گفته تمام گیاهان!!!
- کدام گزینه نادرست است؟
-
@m-zngne مرسی
با کمال احترام به طراح ولی واقعا تست فضایی بود
طراح عزیز دقیقا جملهی کتابو کپی کرده،تو صورت سوالم به هیچ چیز دیگه ای اشاره نکرده تا مثال نقض متن کتاب باشه
چهار تا حمله آورده هرچارتاشون درست و دقیقا طبق کتابن
این سوال اشکال داره،وقتی متن کتابو کپی میکنه و بعدش میاد نقضش میکنه،باید باید باید باید تو صورت سوال یه کدی رمزی سوتی چیزی بده خب
ولی صورت سوال گفته کدوم غلطه
خب متن کتاب که غلط نیست -
سروش قادری در سوال زیست گفته است:
@m-zngne مرسی
با کمال احترام به طراح ولی واقعا تست فضایی بود
طراح عزیز دقیقا جملهی کتابو کپی کرده،تو صورت سوالم به هیچ چیز دیگه ای اشاره نکرده تا مثال نقض متن کتاب باشه
چهار تا حمله آورده هرچارتاشون درست و دقیقا طبق کتابن
این سوال اشکال داره،وقتی متن کتابو کپی میکنه و بعدش میاد نقضش میکنه،باید باید باید باید تو صورت سوال یه کدی رمزی سوتی چیزی بده خب
ولی صورت سوال گفته کدوم غلطه
خب متن کتاب که غلط نیستخواهش میکنم
بله موافقم باهاتون سوالش اصلا سوال جالبی نبود -
@m-zngne
ممنون