سلام
روزتون بخیر
اگه دوره های مدرسه کنکور ایران براتون نمیاد برید تو سایت آلاء
یکی از اون دوره هارو انتخاب کنین
مثلا فیزیک استاد یاری برای رشته ریاضی
بعد وارد سایت بشید با اکانتتون
روی یه قسمت از اون دوره نشانه بذارین
پایین هر قسمت یه علامت داره برای نشان کردن فیلم یا دوره
بعد بیاین تو اکانت آلاء تو اپ و برید قسمت نشان شده ها میتونین فیلم رو مشاهده کنین و دانلودش کنین
اینجوری تا وقتی که باگ اپ حل شه میتونین از دوره ها استفاده کنین
Screenshot_20230605_194303_Samsung Internet.jpg
باسلام خدمت پشتیبان های آلای عزیز
یه مشکل هست که زمانی صفحه دانلود درس را باز میکنی فیلم به صورت خودکار دانلود میشه و حجم باز کننده صفحه را مصرف میکنه لطف کنید در پخش آنلاین فیلم بارگیری را از حالت اتوماتیک بردارید و بستگی به کاربر داشته باشه که اگر بر روی دکمه پلی کلیک کرد آغاز به بارگیری بشه
دوستان مدیران رو تگ کنید تا برطرف بشه ممنون
مشکل دانلود فیلم ها و اشتباهی بودن بعضی دروس
-
mpaahy
️ پیامی از طرف یکی از آلایی ها️سلام بچه ها سال نومبارک امیدوارم سالی پرازموفقیت داشته باشید...
میخواستم به بچه هایی که مشکل دانلود دارن بگم من همه ی فیلم های آلا رو به راحتی دانلود کردم باقیمت۱۰۰۰تومن باگوشی ۴Gحتی پایین ترهم میشه...
یه راه پیشنهادمیدم:
اینکه کسانی که سیم کارت همراه اول دارند،با خرید این بسته که کسی ازش خبر نداره میتونه فیلمارو دانلودکنه.
بسته:
۱۰۰۰۲۱1#
قیمتش۱۰۰۰تومنه فقط
حجم دانلودهم نامحدوده هرچقد میخواین دانلودکنین.
(فقط سرعتوسعی کنیدببریدبالا)مدتش هم ساعت۲شب تا۷صبحه
بریدتو تنظیمات سیم کارت ونام وAPNنقطه دسترسی تونوبه تربیت به:
MCCI Internet...
mcinet
تغیرربدید که سرعت بره بالا.
بهتره نرم افزاردانلودگوشی دانلودADMباشه
من بایه شب بدون هیچ مشکلی والبته کیفیت بالاکه حجمش بالانیس همرو دانلودکردم...
حدود۳۰گیگ دانلودکردم.
بعد به کامپیوترانتقال دادم. -
سلام خدمت مدیر و آدمین های گرامی .لطفا یه فکری به حال مشکل دانلود کردن فیلما باکیفیت پایین باشید وحلش کنید الان دو ماه شده و واقعا دیگه امیدی به حل این مشکل نداریم.
-
من هم اینترنت رو از شرکت پارس آنلاین خریدم و این مشکل بار ها برام پیش آمده و پیش میاد . مثلا درس دیفرانسل دانلود میکنم ولی دینی پخش میشه. ویا حسابان دانلود میکنم زیست دانلود میشه. خواهش میکنم لطفا به مشکل ما هم رسیدگی کنید.واقعا مهمه
@ادمین @administrators -
باسلام. عزیزانی که مشکل دانلود فیلم ها با کیفیت پایین از شرکت صبانت را دارند خواهشا به ترتیب همگی این مراحل را طی کنند:
ورود به سایت SABANET.IR
ورود به قسمت بالای سایت بخش پشتیبانی
بخش صدای مشتری
بخش ثبت شکایات
بخش شکایت
سپس با تکمیل فرم مربوطه, در قسمت متن شکایت نارضایتی خود را به طورکامل اعلام فرمایید.
همگی دوستان صبانتی این کار را انجام دهند ان شاالله مشکل درست شود -
Mashlab313 بنظرم بهتره همه مون ی متن مشترک بفرستیم
-
سلام خدمت دست اندرکاران آلا.من پیگیری کردم از صبا نت و پارس آنلاین برای حل مشکل دانلودگفتن امکان نداره مشکل ازما باشه وگفتن احتمالا مشکل از خود آلا یا آسیاتکه.بازم خواهش میکنم پیگیری کنید.
-
mim.noon سلام
مشکل دانلود با پارس آنلاین سرجاشه من با نت ایرانسل دانلود کردم
ظاهرا نت همراه اول هم مشکل دانلود نداره ولی از ایرانسل مطمئنمضمنا اینجا وقتتونو هدر ندید چون الانم درگیر اردوهای نوروزی هستن و احتمالا وقتی درست بشه که دیگه کار از کار گذشته
بنظرم بهتره از نت گوشی یا وای فای فامیل و دوستاتون امتحان کنین و اگه برا اونا مشکل دانلود نداشت از اینترنت اونا استفاده کنین و فوقش هزینه ترافیکشونو میدین و خیالتونم راحت میشه
موفق باشین ایشالا -
mim.noon من میخواستم پارس انلاین بگیریم که! شانس اوردم پس! احتمال 99درصد مشکل از سرور آلا هست! چون نمیشه هم پارس انلاین و مخابرات و صبانت هر سه شون مشکل داشته باشن!!
-
Mashlab313 100درصد