سلام
روزتون بخیر
اگه دوره های مدرسه کنکور ایران براتون نمیاد برید تو سایت آلاء
یکی از اون دوره هارو انتخاب کنین
مثلا فیزیک استاد یاری برای رشته ریاضی
بعد وارد سایت بشید با اکانتتون
روی یه قسمت از اون دوره نشانه بذارین
پایین هر قسمت یه علامت داره برای نشان کردن فیلم یا دوره
بعد بیاین تو اکانت آلاء تو اپ و برید قسمت نشان شده ها میتونین فیلم رو مشاهده کنین و دانلودش کنین
اینجوری تا وقتی که باگ اپ حل شه میتونین از دوره ها استفاده کنین
Screenshot_20230605_194303_Samsung Internet.jpg
باسلام خدمت پشتیبان های آلای عزیز
یه مشکل هست که زمانی صفحه دانلود درس را باز میکنی فیلم به صورت خودکار دانلود میشه و حجم باز کننده صفحه را مصرف میکنه لطف کنید در پخش آنلاین فیلم بارگیری را از حالت اتوماتیک بردارید و بستگی به کاربر داشته باشه که اگر بر روی دکمه پلی کلیک کرد آغاز به بارگیری بشه
دوستان مدیران رو تگ کنید تا برطرف بشه ممنون
مشکل دانلود فیلم ها و اشتباهی بودن بعضی دروس
-
سلام،
دو تا مشکل هست که بعضی ها دارند اعلام می کنند، برای اینکه بتونیم مشکل رو سریع حل و فصل کنیم، لازمه که همه اینجا موضوع رو کامل توضیح بدند.
حتما به سوالات زیر کامل و مفصل جواب دهید:- دقیقا کاری که انجام دادید با ریز مراحل و عکس گرفتن مرحله به مرحله برای ما توضیح دهید.
- در مورد هر فیلمی حرف زدید، لینک صفحه ی تماشای فیلم رو حتما قرار بدید.
- از چه اینترنتی استفاده می کنید و از کدوم شرکت خریدید ؟
- ساعت و تاریخی که این مشکل رو خوردید و ساعت و تاریخ هایی که درست بوده؟
- آیا تو برنامه های اندروید ما هم این مشکل رو داشتید ؟ اگه امتحان نکردید، حتما امتحان کنید و بعد اینجا بنویسید
-
****sohrab سلام
1 کار خاصی نمی کنیم و همینجوری دانلود/تماشای فیلم رو که میزنیم اولا تصویر اون فیلم خود آقای ناصح زاده نیستن دوما فیلم رو که باز میکنیم باز همینطوره و جای عربی آقای ناصح زاده شیمی آقای آقاجانی رو نشون میده
مشکل من درمورد عربی آقای ناصح زاده سال 94_95 هست و بیشتر از نصف فیلمها مشکل داره
2 http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/5/21/ اینم لینک الان خدمتتون عرض میکنم کدوم قسمتها مشکل دارن در کل 47 قسمته که همشو امتحان کردم
3 اینترنتم برا شرکت پارس آنلاینه ولی من حتی با نت ایرانسل هم رفتم ولی نشد
4هر تاریخ و هر ساعتی برام این مشکل وجود داره
5تو برنامه اندروید شما این فیلمی که گفتم وجود نداره که امتحان کنمجلسات
1
2
5
6
8
10
11
18
19
22
23
24
25
26
27
30
31
32
33
38
39
40
41
44
45
46
47
کلاس کنکور(2)-ناصح زاده
1394_95
کلا مشکل دارن و اصلا عربی تدریس نشده و به جای این جلساتی که فرستادم خدمتتون جلسات شیمی آقای آقاجانی هست
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/5/21/حالا باید چیکار کرد ؟؟میشه بی زحمت راهنمایی کنید؟*italicised text*****
-
[0_1488785673694_Rec 2017-03-03 11;53;02.mp4](در حال بارگذاری 100%)
-
سلام من امروز فیلمای دیفرانسیل استاد شهریان مبحث دنباله رو دان کردم ولی جای بعضی قسمتاش شیمی استاد آقا جانی بود. نتمم از شرکت صبانته. میشه لطفا بگید فیلما رو به صورت مرتب از کجا میتونم دانلود کنم؟
-
سلام من نتم صبانته اما خیلی از جلسات فیزیک اقای کارزانیان، هندسه و البته عربی رو کاملا اشتباه باز میکنه برام!!!
-
نت من صبانت ه . کلا رو کیفیت پایین زوم کرده/: . دلیلش ؟؟
-
جالبه ههااااااااا . همه صبانتی ها مشکل دارن!!!! . اقا سهراب دلیلش؟