همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی
-
Amir Tajfar 0 روزی یدونه ؟؟!!!!
خب اینجوری تا کنکور سال بعد باید دانلود کنه که بره برا 1402 :ICr Rc اره خب برای همین هم داره میگه سایت رو درست کنند
-
سلام کسی تا الان کد تخفیف راه ابریشم براش پیامک شده
-
سلام تا الان کسی تخففیف های راه ابریشم براش ارسال شده
امیرضا عزیزی تودار اره برای خیلی ها ارسال شده اگه برای شما نیومده تیکت بزنید به نظرم
-
سلام کسی تا الان کد تخفیف راه ابریشم براش پیامک شده
امیرضا عزیزی تودار سلام اگر کد براتون ارسال نشده تیکت بزنید حتما پیگیری میشه.
https://alaatv.com/t -
سلام کسی کد تخفیف راه ابریشم براش ارسالدشده
-
سلام
اقا سهراب من یک هفته است دارم بابت کد تخفیف راه ابریشم تیکت میزن خیلی دیره جواب میدن ما کلی از برنامه جا موندیم فعلا هم کد برای من ارسال نشده و همچنین ارش ریاضی تجربی هم برا من فعال نشده با اینکه من تابستون خریدم و الانم دوازدهمم لطفا پیگیری کنید من ۲۰ بار دارم تیکت میزنم -
Chiman Moradi دوست عزیز 2 راه داری دیگه
یا بمونی در انتظار تا سایت اوکی شه و وقتت بیشتر ب فنا بره (معلومم نی کی حل بشه)
یا به گفته سایر دوستان چند تا کلیپ دانلود کنی ببینی عقب نمونی
چرا عصبی میشینCr Rc دوست عزیز گفتم من هرروز فقط میتونم یه کلیپ دانلود کنم
-
Chiman Moradi در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
M04 برای منم همینجوریه کلی استرس دارم از یکم اردیبهشت نمیتونم دانلود کنم
کلی از آرش عقبم
مشکل دانلود رو دارم از فیلم ارسالی روش فکر می کنم، فقط چرا پخش آنلاین ما رو استفاده نمی کنی ؟
sohrab در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
Chiman Moradi در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
کلی از آرش عقبم
مشکل دانلود رو دارم از فیلم ارسالی روش فکر می کنم، فقط چرا پخش آنلاین ما رو استفاده نمی کنی ؟
من نت نامحدود دارم فقط تا ساعت ۱۱ صبح
نمیتونم از پخش آنلاین استفاده کنم
لطفا اگه حل نمیشه مشکل سایت هرچه زودتر بهم بگین تا از یه پک جمعبندی دیگه استفاده کنم -
Amir Tajfar 0 خب دان نکنه انلاین ببینه
zahra maleki در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
Amir Tajfar 0 خب دان نکنه انلاین ببینه
دخترخوب
گفتم من نت نامحدود دارم تا ساعت ۱۱ فقط میتونم از نت استفاده کنم
وقتی از آقا سهراب میپرسم نمیدونم چرا شماها راهنماییم میکنین
اونم راهنمایی های بی فایده -
mohammadhassan در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
sohrab شاید هربار که به اینترنت متصل میشن IP جدید داده میشه از اونجایی هم که داینامیکه دانلود بهم میخوره.
خب ما چیکارکنیم واسه حل این مشکل
من هرروز یه کلیپ یا نهایتا دوتا میتونم دان کنم
از پخش آنلاینم نمیتونم استفاده کنم
چون نتم نامحدوده و تا ساعت۱۱ نت دارم -
sohrab در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
کلی از آرش عقبم
من نت نامحدود دارم فقط تا ساعت ۱۱ صبح
نمیتونم از پخش آنلاین استفاده کنم
لطفا اگه حل نمیشه مشکل سایت هرچه زودتر بهم بگین تا از یه پک جمعبندی دیگه استفاده کنمChiman Moradi
دوست خوب
دیدی که آقا سهراب دیشب دنبال مشکل بودن، دیدی تا حالا تو آلاء مشکلی باشه و حل نشه ؟حتما درست میشه
اما این یه بحث فنی باید کامل بررسی بشه و برطرف بشه، نگران نباش با تیم فنی آلاء برطرفش می کنیم تو همین یکی دو روزه -
Chiman Moradi
دوست خوب
دیدی که آقا سهراب دیشب دنبال مشکل بودن، دیدی تا حالا تو آلاء مشکلی باشه و حل نشه ؟حتما درست میشه
اما این یه بحث فنی باید کامل بررسی بشه و برطرف بشه، نگران نباش با تیم فنی آلاء برطرفش می کنیم تو همین یکی دو روزه@m-an در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
Chiman Moradi
دوست خوب
اما این یه بحث فنی باید کامل بررسی بشه و برطرف بشه، نگران نباش با تیم فنی آلاء برطرفش می کنیم تو همین یکی دو روزهچرا از دیشب به دنبال حل مشکل ان
منکه از یکم اردیبهشت تیکت فرستادم
یعنی دیگه تیکت نفرستیم بیایم انجمن؟ -
sohrab آقا سهراب خواهش میکنم مشکل دانلود نشدن کلیپارو حل کنید
من کنکوری ام هم زمانم مهمه هم آرامش روحیم
نمیتونم هرروز واسه دانلود چندتا کلیپ چندسااااااعت وقت بذارم
من تا ساعت ۱۱ میتونم از نت استفاده کنم
نمیتونم از پخش آنلاینم استفاده کنم
خیلی کندخوانم و به اندازه کافی ام از آرش عقب افتادم
از دوستانم خواهش میکنم راه حلای الکی ندین شماChiman Moradi برامن که و روز میده ولی من که میتونم دان کنم
-
@m-an در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
Chiman Moradi
دوست خوب
اما این یه بحث فنی باید کامل بررسی بشه و برطرف بشه، نگران نباش با تیم فنی آلاء برطرفش می کنیم تو همین یکی دو روزهچرا از دیشب به دنبال حل مشکل ان
یعنی دیگه تیکت نفرستیم بیایم انجمن؟Chiman Moradi در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
Chiman Moradi
دوست خوب
یعنی دیگه تیکت نفرستیم بیایم انجمن؟مشخصه دیشب شخصا می خواستن اگه مشکل جزئی بود و میشد همون موقع برطرفش کنن، ایشون مدیر عامل آلاء هستن:)
مشکلات سایت رو تیم فنی بررسی و حل می کنه
اینکه تیکت میزنید هم مسئولین فنی شروع می کنن به بررسی و حل
این مشکل رو هم بنده در جریانم در گروه فنی در دست کار هست -
Chiman Moradi
دوست خوب
یعنی دیگه تیکت نفرستیم بیایم انجمن؟مشخصه دیشب شخصا می خواستن اگه مشکل جزئی بود و میشد همون موقع برطرفش کنن، ایشون مدیر عامل آلاء هستن:)
این مشکل رو هم بنده در جریانم در گروه فنی در دست کار هست@m-an در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
Chiman Moradi
دوست خوب
این مشکل رو هم بنده در جریانم در گروه فنی در دست کار هستینی دو هفته ست درست نشده پس من کی شروع کنم به دیدن آرش
-
Chiman Moradi
دوست خوب
این مشکل رو هم بنده در جریانم در گروه فنی در دست کار هستینی دو هفته ست درست نشده پس من کی شروع کنم به دیدن آرش
Chiman Moradi
نگران نباش درست میشه و اطلاع میدیم، دوستات چندتا پیشنهاد داشتن می تونی استفاده کنی
وقتی هم مشکل کاملا برطرف شد( که مطمئن باش حل میشه ) می تونی با روش قبلی خودت دانلود کنی
وقتی مشکل حل شد هم، اگه خواستی با اپ هم دانلود کنی تاپیک زیر کمکت می کنه
https://forum.alaatv.com/topic/31213/راهنمای-دانلود-فیلم-های-اپ-آلاء -
M.an
مدیر جان آقا ناصری دو درس آخر دوازدهم رو کی تکمیل میکنن؟
(سال پیش از حذفیات بود واس همین تو آرش نیست) -
M.an
مدیر جان، آقا ناصری دو درس آخر دینی دوازدهم رو کی تکمیل میکنن؟
(سال پیش از حذفیات بود واس همین تو آرش نیست) -
سلام کد تخفیف ۷۵ درصدی راه ابریشم رو از کجا بگیریم؟
-
Dr Aryan 0 در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
سلام
تیکت بزنید
alaatv.com/t
بهترین راه همینه و نهایتا دو روزه جواب میدن