همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی
-
Chiman Moradi تیکت بزنید
sali ghoreishi در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
Chiman Moradi تیکت بزنید
فایده نداره.
بنده هم فرستادم و گفتن در حال پیگیری هست ولی هنوز رفع نشده.
ارور های متوالی 403 مجال دانلود از سایت رو گرفته. -
Dr Aryan 0 در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
ممنون خانم مدیر
خواهش می کنم، ولی سهراب اسم پسره
sohrab در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
Dr Aryan 0 در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
ممنون خانم مدیر
خواهش می کنم، ولی سهراب اسم پسره
اه اشتب زدم
فک کردم M.an هستن -
sohrab سلام شبتون بخیر
اقا سهراب ممنونم که بالاخره توضیحات کامل و جامع به ما دادید و این قضیه رو ختم بخیر کردید.
صحبتی که کردید کاملا درست و منطقی بود.
قاعدتا شما نمیتونید با هر شایعه ای که ایجاد میشه اطلاعیه بدید چون بهش دامن زده میشه و دست دیگرانم برای شایعه پردازی باز میشه.
اما با توجه به اینکه دبیر هر روز برای ضبط اونجاست ما این پیش فرض ذهنی رو داریم که ** آلا با دبیرش هماهنگه**. اگر دبیر چیزی میگه حرف الاست و اگر آلا قول و قراری میده حتما با دبیر هماهنگ کرده.
اما مساله ای که وجود داره اینه که در طول سال تحصیلی آلا از نظر اطلاع رسانی برخلاف کیفیت محصول های تولید شده از نظر من دانش اموز نمره خوبی دریافت نکردش. اگر این قضیه رو بزاریم کنار بارها و بارها در طول فرسنگ ها مواردی پیش اومده که فرسنگ بیش از حد معمولش طول کشیده یا موردی ناقص بوده و در این باره هیچ توضیحی به دانش اموز داده نشده
برای مثال فرسنگ 6 ریاضیات رو مثال میزنم خدمتتون.خب قطعا آلا همون اول راه ابریشم طبق نظر دبیر سیلابس دوره رو چیده و زمان بندی انتظار ابریشم رو توی صفحه محصول به ما اطلاع داده. و از اونجایی که اقای ثابتی تجربشون بالاست و سال ها تدریس کردن قاعدتا تشخیص دادن که فرسنگ 6 مقداری سنگین تر هستش نسبت به دیگر فرسنگ ها و لازمه زمان بیشتری روش گذاشته بشه. اما در طول این فرسنگ هممون دیدیم که بعد از گذشت یک ماه و ده روز از فرسنگی که باید سه هفته ای تموم میشد توی این انجمن و نه از رسانه پر مخاطب تری مثل پیج اینستا خانم مدیر در جواب سوال های زیادی که در این باره میشد، به یکی از دوستان گفتن استاد گفتن این فرسنگ سنگینه و زمان بیشتری میگیره.
خوب توی همچین وضعیتی به ما حق بدید که از آلا انتظار داشته باشیم تعامل بیشتری با دانش اموزش برقرار کنه و انقدر آلا و دانش اموز از هم دور نباشن
بی خبری از برنامه ها و نداشتن یه ویژن مناسب از اتفاقات اینده یکی از مواردی بود که به خود من فوق العاده ضربه زد.
یا توی مورد های دیگه که در هر فرسنگ میخواستیم درباره تست ها، پیش ازمون ها، پس ازمون ها و کنکورچه ها پیگیری کنیم هیچ راه ارتباطی منسجم و دقیقی برای پاسخگویی نبود.
یا مثلا سر همین قضیه کنکورچه ما بارها توی انجمن پرسیدیم که اگر نیاز بوده پس چرا دیگه قرار داده نمیشه. اگر نیاز نبوده چرا جزو محتوای راه ابریشم بوده. ولی هیچ جوابی دریافت نکردیم.
توی انجمن که خیلی وقت ها ادمین ها از جزییات خبر نداشتن و توی تیکت هم اوضاع به مراتب بدتر بود و فقط جواب های سربالا داده میشد
حرفم اینه که ما با این دیدگاه با مساله ارش اقای طلوعی روبرو شدیم
اینکه ممکنه این قضیه حقیقت داشته باشه اما آلا دقیقه 90 اون رو اعلام کنه. استرس و نگرانی که با فعال شدن همایش اقای کازرانیان بیشتر از قبل تشدید شد. لطفا خودتون رو جای ما بزارید.
من و بقیه دوستان بارها گفتیم که حتی اگر جواب هم بهمون نمیدید حداق یه ری اکشنی نشون بدید به درخواست هامون
الان دانش اموز بخواد به شخص شما انتقاد یا پیشنهادی بکنه ایا راه مستقیمی داره؟
توی انجمن که روزانه ده ها بار منشن میشید و خوب با توجه به حجم کاری فکر نمیکنم برسید همرو بخونید
بحث اینه که این فاصله و بی خبری ازاردهندس
شما تو الا هستی و از امور اطلاع داری اما ما توی خونه پشت کامپیوتر هستیم و نمیدونیم الان داره چی میگذره. از طرفی همونطور که قطعا میدونید جامعه هدف شما بچه های 17 18 سالن که هنوز به پختگی لازم نرسیدن پس استرس خیلی سریع بهشون غالب میشه.
ما آلایی هستیم و اگر چیری گفتیم که باعث ایجاد ناراحتی شده عذرخواهی میکنیم اما بخدا ما پدر کشتگی نداریم. همیشه ممنون آلا هستیم بابت لطف های بی پایانی که در حقمون کرده اما حرفی که تو گلو گیر کنه و گوش شنوایی براش پیدا نشه ادمو خفه میکنه.
Mahdi Jafari 1 سلام مهدی جان انتقاد وارد و سازنده ای داشتی ممنون هستم از شما
سال آینده این موضوعات رو حتما در نظر می گیرم،
واقعا ممنون هستم دوست خوبمولی همیشه در صحنه اجرا مشکلات و موارد غیر قابل پیش بینی هست، اما اینکه اطلاع رسانی بهتری داشته باشم درسته حق شماست
-
Mahdi Jafari 1 سلام مهدی جان انتقاد وارد و سازنده ای داشتی ممنون هستم از شما
سال آینده این موضوعات رو حتما در نظر می گیرم،
واقعا ممنون هستم دوست خوبمولی همیشه در صحنه اجرا مشکلات و موارد غیر قابل پیش بینی هست، اما اینکه اطلاع رسانی بهتری داشته باشم درسته حق شماست
sohrab آقا سهراب تروخدا به این سوالم جواب بدین
شما سخت تو انجمن هستین بخاطر همین چاره ای ندارم که اینجا سوالم رو بپرسم
امکانش هس با دکتر اسدی راه ابریشم بزارین؟
یا صفر تا صد؟
ایشون خیلی دبیر عالی هستن و تو تفتان بینظیر بودن واقعا
-
sali ghoreishi در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
Chiman Moradi تیکت بزنید
فایده نداره.
ارور های متوالی 403 مجال دانلود از سایت رو گرفته.M04 لطفا دایرکت رو چک کنید پیام خصوصی دادم بهتون
ali mohamadi 0 در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
چشم، فقط لطفا دایرکت رو چک کن، یه پیام خصوصی دادم بهتون
ali mohamadi 0 در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
یا صفر تا صد؟با ایشون اگر عمری باشه و مشکلی رخ نده، امسال همایش تایتان کنکور 1400 رو داریم.
اصلا مگه میشه آلاء دبیری رو بیاره دل بچه ها رو نبره ؟!
-
Chiman Moradi تیکت بزنید
فایده نداره.
ارور های متوالی 403 مجال دانلود از سایت رو گرفته.M04 در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
Chiman Moradi تیکت بزنید
فایده نداره.
ارور های متوالی 403 مجال دانلود از سایت رو گرفته.آهان فهمیدم مشکل شما چیه، شما فقط تو دانلود فیلم های پولی قطعا مشکل دارید، اونم قضییه اش اینه
وقتی IP شما تغییر می کنه سایت لینک دانلود رو باطل می کنه و شما ارور 403 می خوری
اینکه چرا IP شما تند تند عوض میشه رو نمی دونم، فیلتر شکن وسطش روشن خاموش می کنی ؟ -
M04 لطفا دایرکت رو چک کنید پیام خصوصی دادم بهتون
چشم، فقط لطفا دایرکت رو چک کن، یه پیام خصوصی دادم بهتون
یا صفر تا صد؟با ایشون اگر عمری باشه و مشکلی رخ نده، امسال همایش تایتان کنکور 1400 رو داریم.
اصلا مگه میشه آلاء دبیری رو بیاره دل بچه ها رو نبره ؟!
sohrab آلا پیام خصوصی رو برداشته متاسفانه.
-
سلام خسته نباشید
ببخشید من از یکم اردیبهشت نمیتونم هیج کلیپی و از سایت دانلود کنم
چندروزه من بخاطر این مشکل نتونستم شروع به استفاده از آرش کنم
هی تیکت میفرستم
هی پاسخ میدین که بررسی و حل میشه
ولی هنوز حل نشده
ببخشید ولی چرا هنوز حل نشده من واقعا بخاطر این مشکل کلی از بقیه عقب افتادم
خیییییلیییی استرس دارم
از طریق اپ هم که نمیشه کلیپارو ذخیره کرد
لطفا راهنماییم کنینChiman Moradi در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
سلام خسته نباشید
ببخشید من از یکم اردیبهشت نمیتونم هیج کلیپی و از سایت دانلود کنم
چندروزه من بخاطر این مشکل نتونستم شروع به استفاده از آرش کنم
هی تیکت میفرستم
هی پاسخ میدین که بررسی و حل میشه
ولی هنوز حل نشده
ببخشید ولی چرا هنوز حل نشده من واقعا بخاطر این مشکل کلی از بقیه عقب افتادم
خیییییلیییی استرس دارم
از طریق اپ هم که نمیشه کلیپارو ذخیره کرد
لطفا راهنماییم کنینسلام شما هم همین مشکل ارور 403 رو دارید ؟
-
sohrab الان دسترسی چت باز شده دوباره باید پیام بدید.
-
sohrab الان دسترسی چت باز شده دوباره باید پیام بدید.
آخه کلا اون بالا آیکون پیام نیست ادمین.
-
آخه کلا اون بالا آیکون پیام نیست ادمین.
ali mohamadi 0 یه رفرش بکن. دوباره باید بهتون پیام بدن تا بیاد.
-
بر نداشتیم رو اعتبار اعضا محدود کردیم، با فعالیت درسی باز میشه، در واقع با فعالیت های درسی امتیاز بیشتری به شما میدن
-
M04 در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
Chiman Moradi تیکت بزنید
فایده نداره.
ارور های متوالی 403 مجال دانلود از سایت رو گرفته.آهان فهمیدم مشکل شما چیه، شما فقط تو دانلود فیلم های پولی قطعا مشکل دارید، اونم قضییه اش اینه
اینکه چرا IP شما تند تند عوض میشه رو نمی دونم، فیلتر شکن وسطش روشن خاموش می کنی ؟sohrab در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
Chiman Moradi تیکت بزنید
فایده نداره.
اینکه چرا IP شما تند تند عوض میشه رو نمی دونم، فیلتر شکن وسطش روشن خاموش می کنی ؟خیر اصلا از فیلترشکن استفاده نمی کنم،
من حتی اینترنت ایرانسل و شرکتی ADSL هر دو رو تست کردم مشکل پابرجا بود، مرورگر عوض کردم رفع نشد، کل اطلاعات سایت رو از مرورگر پاک کردم حل نشد، کلا لپتاپ رو عوض کردم بازم نشد.
من بعید می دونم از سمت من کاربر باشه چون قدیم این مشکل نبود و نسبت به اون زمان نه اینترنت و نه هیچ چیز دیگه ای برای بنده تغییر نکرده.
خودتون بهتر می دونید لینک ها رو وارد لیست دانلود IDM می کنیم که با ارور های متوالی 403 تقریبا غیرممکن شده. -
ali mohamadi 0 یه رفرش بکن. دوباره باید بهتون پیام بدن تا بیاد.
mohammadhassan حل شد ادمین ممنونم.
-
Chiman Moradi تیکت بزنید
فایده نداره.
اینکه چرا IP شما تند تند عوض میشه رو نمی دونم، فیلتر شکن وسطش روشن خاموش می کنی ؟خیر اصلا از فیلترشکن استفاده نمی کنم،
من حتی اینترنت ایرانسل و شرکتی ADSL هر دو رو تست کردم مشکل پابرجا بود، مرورگر عوض کردم رفع نشد، کل اطلاعات سایت رو از مرورگر پاک کردم حل نشد، کلا لپتاپ رو عوض کردم بازم نشد.
من بعید می دونم از سمت من کاربر باشه چون قدیم این مشکل نبود و نسبت به اون زمان نه اینترنت و نه هیچ چیز دیگه ای برای بنده تغییر نکرده.
خودتون بهتر می دونید لینک ها رو وارد لیست دانلود IDM می کنیم که با ارور های متوالی 403 تقریبا غیرممکن شده. -
Chiman Moradi تیکت بزنید
فایده نداره.
بچه ها بحث دانلود رو که گفتن منم اینو بگم همش ارور ۴۰۳ میگیرم
با ADM دان میکنم ولی مثلا میزنم کلیپ ۵ دان شه
بعد که میخوام ۶ رو دان کنم ارور میده
باید دوباره برم تو پروفایل -
باید دوباره برم تو پروفایلدریا دریایی در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
بای. دوباره برم تو پروفایلتو پولی ها اینطور میشه درسته ؟
-
M04 میشه بگی برای ورود لینک به IDM چه مراحلی رو طی می کنی ؟ اگر چند تا عکس متوالی توضیح برام بذاری، من همین امشب مشکل شما عزیزان رو حل کنم تا قبل از سحر
M04 میشه بگی برای ورود لینک به IDM چه مراحلی رو طی می کنی ؟ اگر چند تا عکس متوالی توضیح برام بذاری، من همین امشب مشکل شما عزیزان رو حل کنم تا قبل از سحر
این ویدیو از مشکل رو توی تیکت هم ارسال کرده بودم، اگر چیز دیگری مدنظر شما هست بفرمایید همین الان آماده می کنم:
https://b2n.ir/a41726ارور گاهی اوقات بعد از ورود دو لینک رخ میده، گاهی بعد ورود 5 لینک و در کل نظمی نداره.