همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی
-
sohrab سلام جناب ابوذر خانی ...
امکانش هست فیزیک آقای طلوعی رو برای تجربی ها فعال کنید یا انتخابی قرارش بدید که به انتخاب بین آقای کازرانیان و طلوعی انتخاب کنند!؟ -
@mohsen-sari در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
@haniehno
اینا ازین کارا نمیکنناز این کارا نمیکنن ولی فیزیک استاد کازرانیان هم به بچه های ریاضی داده شد
با یه منطقی حرف بزنید -
@mohsen-sari در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
@haniehno
اینا ازین کارا نمیکنناز این کارا نمیکنن ولی فیزیک استاد کازرانیان هم به بچه های ریاضی داده شد
با یه منطقی حرف بزنیدابوالفضل ریسی آره
خودشم آرش آقای کازرانیان امسال ضبط نشده که بگن هزینه کردن ، من به امید اینکه آرش آقای طلوعی رو بگیرم جزوه آقای کازرانیان رو پرینت نکردم -
ابوالفضل ریسی آره
خودشم آرش آقای کازرانیان امسال ضبط نشده که بگن هزینه کردن ، من به امید اینکه آرش آقای طلوعی رو بگیرم جزوه آقای کازرانیان رو پرینت نکردم@haniehno در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
ابوالفضل ریسی آره
خودشم آرش آقای کازرانیان امسال ضبط نشده که بگن هزینه کردن ، من به امید اینکه آرش آقای طلوعی رو بگیرم جزوه آقای کازرانیان رو پرینت نکردمفکر کنم آقا سهراب دارن در موردش فکر میکنن
چون دیشب فکر کنم پیام ها رو دیدند و پاسخی ندادند
اگر قطعی جوابشون منفی بود همون موقع میگفتن -
@haniehno در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
ابوالفضل ریسی آره
خودشم آرش آقای کازرانیان امسال ضبط نشده که بگن هزینه کردن ، من به امید اینکه آرش آقای طلوعی رو بگیرم جزوه آقای کازرانیان رو پرینت نکردمفکر کنم آقا سهراب دارن در موردش فکر میکنن
چون دیشب فکر کنم پیام ها رو دیدند و پاسخی ندادند
اگر قطعی جوابشون منفی بود همون موقع میگفتنابوالفضل ریسی انشاءالله
دست به دعاییم که آقا سهراب درخواستمون رو قبول کنن -
@haniehno
با یه منطقی حرف بزنیدابوالفضل ریسی
دادن فیزیک استاد طلوعی به بچه های تجربی بنظرشما بی احترامی به استاد کازرانیان نیست
البته من ندارم و خوشحال میشم که اینکار رو برای دیگران انجام بدن
اما از این لحاظ گفتم -
ابوالفضل ریسی
دادن فیزیک استاد طلوعی به بچه های تجربی بنظرشما بی احترامی به استاد کازرانیان نیست
اما از این لحاظ گفتم@mohsen-sari در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
ابوالفضل ریسی
اما از این لحاظ گفتمبنظر من بی احترامی نیست چون وقتی استاد طلوعی آرش قطعی نداشتن خودشون گفتند که از جمع بندی استاد کازرانیان که بسیار کامل و خوب هست استفاده کنید
ولی حرف شما هم میتونه درست باشه -
ابوالفضل ریسی انشاءالله
دست به دعاییم که آقا سهراب درخواستمون رو قبول کنن@haniehno فک کنم آقا سهراب قبلا گفته بودن
شما باید راه ابریشم فیزیک ریاضی ( طلوعی) رو داشته باشی تا بهت آرش اون استادی که باهاش بودی رو بدن.
اگه راه ابریشم کارزانیان رو داری باید آرش استاد کارزانیان رو داشته باشی اونایی هم که آرش استاد طلوعی رو دارن چون راه ابریشم ایشون رو داشتن
یه موردی هم که گفته بودن چرا آرش کارزانیان رو به بچه های ریاضی دادن دلیلیش این بود که استاد طلوعی ضبط نکرده بودند و چاره ای نداشتند.
-
@haniehno فک کنم آقا سهراب قبلا گفته بودن
شما باید راه ابریشم فیزیک ریاضی ( طلوعی) رو داشته باشی تا بهت آرش اون استادی که باهاش بودی رو بدن.
اگه راه ابریشم کارزانیان رو داری باید آرش استاد کارزانیان رو داشته باشی اونایی هم که آرش استاد طلوعی رو دارن چون راه ابریشم ایشون رو داشتن
یه موردی هم که گفته بودن چرا آرش کارزانیان رو به بچه های ریاضی دادن دلیلیش این بود که استاد طلوعی ضبط نکرده بودند و چاره ای نداشتند.
ali mohamadi 0 بله ولی آلا این بارو بهمون حق انتخاب بده خوب
-
ali mohamadi 0 بله ولی آلا این بارو بهمون حق انتخاب بده خوب
@haniehno ببینید منافع الارم باید در نظر بگیرید. منم اگر جای شما بودم شاید همین درخواست رو داشتم ولی خیلی سر این موضوع نمیشه انتظار داشت اینکار رو انجام بدن
بالاخره ممکنه استاد کازرانیان هم اعتراض کنن نسبت به این قضیه -
سلام خسته نباشید
میدونم اسپم میشه ولی خب اینجا بهتر دیده میشه.
من جزوه نقش دستوری ادبیات ارش رو دیدم جهش ضمیر و ضمیر رو نداشت، میخواستم ببینم آقای حسین خانی یادشون رفته یا حذفیات کنکور؟ -
سلام خسته نباشید
میدونم اسپم میشه ولی خب اینجا بهتر دیده میشه.
من جزوه نقش دستوری ادبیات ارش رو دیدم جهش ضمیر و ضمیر رو نداشت، میخواستم ببینم آقای حسین خانی یادشون رفته یا حذفیات کنکور؟Amir Tajfar 0 ادبیات در حال تولیده
به مرور اضافه میشه حتما -
Amir Tajfar 0 ادبیات در حال تولیده
به مرور اضافه میشه حتماshayan jafari نه خب جزوه دستورش اومده ولی این مورد نیست
-
M M.an این موضوع را در حذف کرد
-
M M.an این موضوع را در بازیابی کرد
-
M M.an این موضوع را در حذف کرد
-
M M.an این موضوع را در بازیابی کرد
-
یه مسکن پیدا کردیم برای حل موقت مشکل دانلود فیلم های پولی، یه ۳۰ دقیقه دیگه تست کنید ببینید حل شد یا نه؟
فقط حتما با IDM یا ADM دانلود کنیدsohrab آقای ابوذرخانی فرد(همونطور که فرمودین دیگه کامل فامیلیتونو مینویسم) خیلی زیاد ازتون ممنونم که این مشکلو رفع کردین خدا خیرتون بده جناب
-
@M-an خانم مدیر امروز قرار بود پیشفروش همایش استاد طلوعی قرار بگیره چی شد؟
-
Abolfazl Sattari والا منم فیزیک فعلا ویدیو ندیدم منتظر اقا طلوعی هستم که منتشر بشه
-
Abolfazl Sattari والا منم فیزیک فعلا ویدیو ندیدم منتظر اقا طلوعی هستم که منتشر بشه
erfan javaheri در بروزرسانی ویژه کنکور ۱۴۰۱ راه ابریشم گفته است:
پیشنهاد میکنم جمع بندی فصل 4 فیززیک دوازدهم رو پیش ببرید فک نمیکنم روش تستی خاصی داشته باشه البته دکتر طلوعین و شاه کلیداش :)))
-
Abolfazl Sattari عجله داریا گفتن غروب