همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی
-
ali mohamadi 0 بله ولی آلا این بارو بهمون حق انتخاب بده خوب
@haniehno ببینید منافع الارم باید در نظر بگیرید. منم اگر جای شما بودم شاید همین درخواست رو داشتم ولی خیلی سر این موضوع نمیشه انتظار داشت اینکار رو انجام بدن
بالاخره ممکنه استاد کازرانیان هم اعتراض کنن نسبت به این قضیه -
سلام خسته نباشید
میدونم اسپم میشه ولی خب اینجا بهتر دیده میشه.
من جزوه نقش دستوری ادبیات ارش رو دیدم جهش ضمیر و ضمیر رو نداشت، میخواستم ببینم آقای حسین خانی یادشون رفته یا حذفیات کنکور؟ -
سلام خسته نباشید
میدونم اسپم میشه ولی خب اینجا بهتر دیده میشه.
من جزوه نقش دستوری ادبیات ارش رو دیدم جهش ضمیر و ضمیر رو نداشت، میخواستم ببینم آقای حسین خانی یادشون رفته یا حذفیات کنکور؟Amir Tajfar 0 ادبیات در حال تولیده
به مرور اضافه میشه حتما -
Amir Tajfar 0 ادبیات در حال تولیده
به مرور اضافه میشه حتماshayan jafari نه خب جزوه دستورش اومده ولی این مورد نیست
-
M M.an این موضوع را در حذف کرد
-
M M.an این موضوع را در بازیابی کرد
-
M M.an این موضوع را در حذف کرد
-
M M.an این موضوع را در بازیابی کرد
-
یه مسکن پیدا کردیم برای حل موقت مشکل دانلود فیلم های پولی، یه ۳۰ دقیقه دیگه تست کنید ببینید حل شد یا نه؟
فقط حتما با IDM یا ADM دانلود کنیدsohrab آقای ابوذرخانی فرد(همونطور که فرمودین دیگه کامل فامیلیتونو مینویسم) خیلی زیاد ازتون ممنونم که این مشکلو رفع کردین خدا خیرتون بده جناب
-
@M-an خانم مدیر امروز قرار بود پیشفروش همایش استاد طلوعی قرار بگیره چی شد؟
-
Abolfazl Sattari والا منم فیزیک فعلا ویدیو ندیدم منتظر اقا طلوعی هستم که منتشر بشه
-
Abolfazl Sattari والا منم فیزیک فعلا ویدیو ندیدم منتظر اقا طلوعی هستم که منتشر بشه
erfan javaheri در بروزرسانی ویژه کنکور ۱۴۰۱ راه ابریشم گفته است:
پیشنهاد میکنم جمع بندی فصل 4 فیززیک دوازدهم رو پیش ببرید فک نمیکنم روش تستی خاصی داشته باشه البته دکتر طلوعین و شاه کلیداش :)))
-
Abolfazl Sattari عجله داریا گفتن غروب
-
sali ghoreishi به وقت قدیم یا به وقت جدید؟؟
-
sali ghoreishi در بروزرسانی ویژه کنکور ۱۴۰۱ راه ابریشم گفته است:
ناموسا میترسم باز داستان شه :(((
-
sali ghoreishi در بروزرسانی ویژه کنکور ۱۴۰۱ راه ابریشم گفته است:
ناموسا میترسم باز داستان شه :(((
Abolfazl Sattari حالا نشدم مبحث امروز تبدیل واحد ایناس سبکه از اقای کارزاریان میبینیم ولی لااقل برا فردا بزارن دیگه
-
Abolfazl Sattari حالا نشدم مبحث امروز تبدیل واحد ایناس سبکه از اقای کارزاریان میبینیم ولی لااقل برا فردا بزارن دیگه
تبدیل واحد استاد طلوعیم خاصه خب :((((((
-
تبدیل واحد استاد طلوعیم خاصه خب :((((((
Abolfazl Sattari خب میگم برا اشنایی امروز استاد کارزاریان میبینیم اگر ندادن فردا هم دادن مبحث سبکیه راحت جمع میکنیم مرور امروزم اگه دادن وسلام علیکم
-
سلام دریا خانم،
دریا دریایی در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:یه سوال یعنی الان ارش که ۲۹ میاد رو سایت فقط برای بچه هایی هست که ابریشم ایشون رو دارن یا نه بقیه هم میتونن بخرنش؟
آرش ایشون شنبه 18 اردیبهشت غروب به صورت پیش فروش قرار می گیره رو سایت.
دریا دریایی در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
برنامه ی دوم هم که از ۱۸ هم شروع میشه خوب ما تا ۲۹ برای فیزیک چیکار کنیم ؟
برنامه مطالعاتی بر اساس همایش آرش آقای کازرانیان داده شده، چون هنوز آرش آقای طلوعی تولید نشده که بشه برنامه مطالعاتی روش داد.
دریا دریایی در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
و سوال سوم میشه لطفا مدت زمان استفاده از کد تخفیف های سه آ رو تا ۲۹ تمدید کنید تا بتونیم با تخفیف هامون همایش شون رو تهیه کنیم
این رو قول نمیدم، ولی حتما بررسی می کنم، الان ذهنم خیلی خسته است، فردا بررسی می کنم و نتیجه اش برای همه شما عزیزان پیامک میشه.
sali ghoreishi در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
سهراب (فامیلیتون رو حقیقتا یادم رفته)
من "سهراب ابوذرخانی فرد" هستم، همون سهراب بگی راحت ترم ولی اگر فامیلی گفتی کامل تا تهش بگو
sali ghoreishi در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
همایش استاد طلوعی نمیشه کم کم بیاد روی سایت؟؟؟؟ یعنی مثلا وقتی دهم ضبط شد بیاد روی سایت
قطعا همه همایش های آرش کم کم میان رو سایت، یعنی تا تدوین میشن منتشر می کنیم، چیزی رو نگه نمی داریم، خیالت راحت
-
sohrab سلام
پیش فروش همایش اقای طلوعی امروز باز میشه؟Mahdi Jafari 1 به راه ابریشمای ریاضی که رایگان میدن چیکار به پیش فروش داری؟
-
Mahdi Jafari 1 به راه ابریشمای ریاضی که رایگان میدن چیکار به پیش فروش داری؟
Amir Tajfar 0 یکی از دوستانم میخوان تهیه کنن. برای همون پرسیدم
-
sohrab آقای ابوذرخانی فرد(همونطور که فرمودین دیگه کامل فامیلیتونو مینویسم) خیلی زیاد ازتون ممنونم که این مشکلو رفع کردین خدا خیرتون بده جناب
samira pournazar در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
sohrab آقای ابوذرخانی فرد(همونطور که فرمودین دیگه کامل فامیلیتونو مینویسم) خیلی زیاد ازتون ممنونم که این مشکلو رفع کردین خدا خیرتون بده جناب
داداش همو آقا سهرابم بگی قبولت داره ها
-
چی فیزیک نمیاد!
-
erfan javaheri من تیکت زدم گفتن ۲۹ام