آزمون امروز سنجش
-
خب من امروز به جای اینکه تجربی بدم زبان دادم که یه ذره ام با سوالای زبان تخصصی آشنا بشم ولی خب سوالای عمومیم با شما مشترک بود این درصدامه:
زبان عمومی اش خیلی خوب بود امروز خوشم اومد
عربی هم سطح کنکور بود به نظرم
دینی آسون تر از کنکور بود
و ادبیات که نگم چی بود آخهچرا ادبیات همیشه اینقدر سخته وای خدااااا ://////
-
zahra zare 0 میگما چرا ترازم بالا اومده
نگو همه داشتن سنجش میزدم -
reyhane karimi 0
این ازمونا ماهیتشون اینه که سخت بگیرن تا بهتر بتونیم کنکور بدیم
شما تو. این ازمونا قرار هست اعتماد بنفس و مدیریت زمان و تحلیل ازمون و.. رو یاد بگیری
پس نگران نباشید@mohsen-sari ممنون که روحیه میدید ایشالا که همه کنکورمونو عالی بدیم و سطحشم یه جوری باشه که تقریبا همه راضی باشن یه چیزی تو مایه های 98 ولی حالا یه مقداریم سخت تر اوکی هست دیگه والا تو این آزمونا عادت کردیم
-
خب من امروز به جای اینکه تجربی بدم زبان دادم که یه ذره ام با سوالای زبان تخصصی آشنا بشم ولی خب سوالای عمومیم با شما مشترک بود این درصدامه:
زبان عمومی اش خیلی خوب بود امروز خوشم اومد
عربی هم سطح کنکور بود به نظرم
دینی آسون تر از کنکور بود
و ادبیات که نگم چی بود آخهچرا ادبیات همیشه اینقدر سخته وای خدااااا ://////
Mohammad 2 آره ادبیاتش سخت بود
-
سلام بچه ها
امروز آزمون دادید؟!
نظرتون درمورد سطح سوالات آزمون امروز چیه؟!
اگه آزمون دادید یه تبادل نظری باهم داشته باشیم.zahra zare 0
روحیم داغووووون شده
فارسیش خیلییی طولانی بود نصف سوالارو ندیدم اصلا
بقیه درساشو نمیدونم واقعا بگم سخت بود یا نه
خودم که خیلی خراب کردم -
Fatemeh Babazadeh من رتبمو نمیبینم
samira pournazar اول درصداتونو میده فکر کنم رتبه ساعت 6 به بعد باشه تو توضیحاتش نوشته بود
-
zahra zare 0
روحیم داغووووون شده
خودم که خیلی خراب کردمsallar savadkoohi بیخیال بابا اگه قراره با این ازمونا روحیتون خراب بشه که هیچی دیگه
سندروم 100 زدن نداشته باشید. اگر رشتتون ریاضیه که دیگه اصلا غصه نخورید. بهتر میشیم تا روز کنکور
-
sallar savadkoohi بیخیال بابا اگه قراره با این ازمونا روحیتون خراب بشه که هیچی دیگه
سندروم 100 زدن نداشته باشید. اگر رشتتون ریاضیه که دیگه اصلا غصه نخورید. بهتر میشیم تا روز کنکور
Mahdi Jafari 1
100 که ای بابا
حداقل ادم رو به پیشرفت باشه خوبه
نمیدونم والا همههه جا میگن خیلی ازمون سختی بوده
نمیدونم باید اعتماد کرد یا نه -
zahra zare 0
روحیم داغووووون شده
خودم که خیلی خراب کردمsallar savadkoohi ببینید یه چیز به شما بگم من باب تجربه من فارغ التحصیلم سال99 کنکور دادم رتبمم بعد نشد ولی همش با خودم میگفتم اگر حتی با همون سطح علمی قبلیم در طول آزمون روحیم و حفظ میکردم شاید به چیزی که میخواستم خیلی نزدیک تر شده بودم چون خیلی کم با رتبه ای که میخواستم فاصله داشتم تو آزمون امروز وقتی که دیگه به فیزیک رسیده بودم خستگی عجیبی اومد سراغم طوری که میخواستم آزمونو دیگه ادامه ندم ولی به خودم روحیه دادم و کارو تموم کردم شما در واقع تو این آزمونا یادمیگیری که چجوری کنترل زمان و کنترل روحیه داشته باشی بنابراین دوست عزیز این خیلی اشتباهه که شما لفظ روحیمو باختم به کار میبری همیشه سعی کن با کارایی که بلدی روحیتو حفظ کنی چه بسا بعد اینکه نتیجتو دیدی اتفاقا برخلاف انتظارات میبینی اونقدرا هم که فکر میکردی بد نشده بعدم اینکه خب همونطور که میبینید سطحش برای غالب بچه ها سخت بوده
-
reyhane karimi 0
این ازمونا ماهیتشون اینه که سخت بگیرن تا بهتر بتونیم کنکور بدیم
شما تو. این ازمونا قرار هست اعتماد بنفس و مدیریت زمان و تحلیل ازمون و.. رو یاد بگیری
پس نگران نباشید@mohsen-sari واس کنکور 99 هم اینطور بود؟
-
sallar savadkoohi ببینید یه چیز به شما بگم من باب تجربه من فارغ التحصیلم سال99 کنکور دادم رتبمم بعد نشد ولی همش با خودم میگفتم اگر حتی با همون سطح علمی قبلیم در طول آزمون روحیم و حفظ میکردم شاید به چیزی که میخواستم خیلی نزدیک تر شده بودم چون خیلی کم با رتبه ای که میخواستم فاصله داشتم تو آزمون امروز وقتی که دیگه به فیزیک رسیده بودم خستگی عجیبی اومد سراغم طوری که میخواستم آزمونو دیگه ادامه ندم ولی به خودم روحیه دادم و کارو تموم کردم شما در واقع تو این آزمونا یادمیگیری که چجوری کنترل زمان و کنترل روحیه داشته باشی بنابراین دوست عزیز این خیلی اشتباهه که شما لفظ روحیمو باختم به کار میبری همیشه سعی کن با کارایی که بلدی روحیتو حفظ کنی چه بسا بعد اینکه نتیجتو دیدی اتفاقا برخلاف انتظارات میبینی اونقدرا هم که فکر میکردی بد نشده بعدم اینکه خب همونطور که میبینید سطحش برای غالب بچه ها سخت بوده
reyhane karimi 0
خیلی ممنونم ازتون
حق با شماست
ریاضیشو که دیدم کلا ازمونو ول کردم بعد که یکم گذشت اومدم بعضی سوالارو حل کردم ولی خوب وقت رفته بود -
reyhane karimi 0
خیلی ممنونم ازتون
حق با شماست
ریاضیشو که دیدم کلا ازمونو ول کردم بعد که یکم گذشت اومدم بعضی سوالارو حل کردم ولی خوب وقت رفته بودsallar savadkoohi میفهمم چی میگی
-
@mohsen-sari واس کنکور 99 هم اینطور بود؟
ali mohamadi 0
99 رو ببینی سوال غیر استاندارد نداره ولی وقتگیره
اما اکثر ازمونا سوالاشون اینطور نیست -
بچه ها کارنامه های نهایی هنوز نیومده
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء -
بچه ها کارنامه های نهایی هنوز نیومده
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاءreyhane karimi 0 احتمالا فردا صب بیاد
-
سلام رفقا
مرسی که نظر دادید. از نظر من هم یکم سطح سوالات بالا بود.ولی امروز یه جمله شنیدم که حالمو عوض کرد :
امید را از نجاری آموختم
که مغازه اش سوخت
ولی او با همان چوب های سوخته مغازه ذغال فروشی باز کرد.خلاصه اینکه نا امید نباشید. هنوز تا تهش خیلی مونده!
ارادت -
reyhane karimi 0 احتمالا فردا صب بیاد
@dr-rashidi اوکی مرسی
-
سلام رفقا
مرسی که نظر دادید. از نظر من هم یکم سطح سوالات بالا بود.ولی امروز یه جمله شنیدم که حالمو عوض کرد :
امید را از نجاری آموختم
که مغازه اش سوخت
ولی او با همان چوب های سوخته مغازه ذغال فروشی باز کرد.خلاصه اینکه نا امید نباشید. هنوز تا تهش خیلی مونده!
ارادتzahra zare 0 بله موافقم خوب اینا آزمونا دید آدم وسیع میکنه،تلاش باید بیشتر بشه
-
zahra zare 0 بله موافقم خوب اینا آزمونا دید آدم وسیع میکنه،تلاش باید بیشتر بشه
@kosar-mottaghi دقیقا
-
بچه ها من این ازمون رو فراموش کردم نتونستم ثبت نام کنم امروز خودم فایلش رو دانلود کردم و ازمون دادم
فقط هر وقت کارنامه ها اومدش ممنون میشم بگید برای رشته ریاضی چند نفر شرکت کرده بودن توی ازمون
خیلی ممنونم
@دانش-آموزان-آلاء