b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
اسید و باز - سوال بافر
-
intllignt در اسید و باز - سوال بافر گفته است:
ARTHUR بعد میگن که ما از خود کتاب درسی سوال میاریم
بافر چون حذفیات زیاد داشته یه خورده به طراح حق میدم . چون مسئله داشت چه مسئله هایی! الان زورشون میاد سوال آسون بدن
توی کنکور 95 داخل و خارج ، ریاضی و تجربی کلاً 2 تا سوال اومده بود که از نظر من کسی که در سطح کتاب خونده بود به مشکل بر می خورد .
جالبه هر دو تا سوال از همین نکته بالا استفاده شده بود. -
ARTHUR در اسید و باز - سوال بافر گفته است:
بافر چون حذفیات زیاد داشته یه خورده به طراح حق میدم . چون مسئله داشت چه مسئله هایی! الان زورشون میاد سوال آسون بدن
توی کنکور 95 داخل و خارج ، ریاضی و تجربی کلاً 2 تا سوال اومده بود که از نظر من کسی که در سطح کتاب خونده بود به مشکل بر می خورد .
جالبه هر دو تا سوال از همین نکته بالا استفاده شده بود.خیلی مقاومت کردم نیام این تایپک و سوال 95 نخونم اما طاقت نیاوردم
اما خوب تو کنکور جا ی تحلیل سوال نیس
گزینه 1 و 3 که واقعن راحت بود
میموند 2 و 4 که سر کنکور وقتی مطمئنی گزینه 4 جواب دیگه نباید برگردی رو گزینه دیگه
مطمئنن شما این تست رو سر کنکور میزدید اگه متن کتاب و خونده بودین و به مشکل بر نمی خوردین
اما این طراحا که........
به قول یکی از معلمامون مارمولک ترین ادمای دنیا همینان :|
در مورد بافر هم نه من تو کتاب موج چیز زیادی ازش خوندم نه استاد اقا جانی چیز خاصی گفتن -
@دکتر-عاطی در اسید و باز - سوال بافر گفته است:
جالبه هر دو تا سوال از همین نکته بالا استفاده شده بود.خیلی مقاومت کردم نیام این تایپک و سوال 95 نخونم اما طاقت نیاوردم
میموند 2 و 4 که سر کنکور وقتی مطمئنی گزینه 4 جواب دیگه نباید برگردی رو گزینه دیگه
مطمئنن شما این تست رو سر کنکور میزدید اگه متن کتاب و خونده بودین و به مشکل بر نمی خوردین
اما این طراحا که........
در مورد بافر هم نه من تو کتاب موج چیز زیادی ازش خوندم نه استاد اقا جانی چیز خاصی گفتنبله حق با شماس و منظور من بیشتر سوال بافر مربوط به ریاضی (داخل کشور) بود.این سوالو انصافاً با کتاب درسی نمیشد جواب داد.
وگرنه این سوال(ریاضی خارج) که کاملاً واضحه جوابش.
-
banoo
آره این نکته رو آی کیو گفته امسال سال های قبل رو نمیدونم
یه جور دیگه گفته البته این شکلش هم به چشمتون بخوره بد نیست واسه شمارشی ها بدرد میخوره:
بافر از مخلوط کردن اسید ضعیف با باز قوی و یا از مخلوط کردن باز ضعیف با اسید قوی به وجود می آیدبه شرطی که اسید قوی یا باز قوی محدود کننده باشن
تست داخل 95 و خارج 95 با همین حل میشد به قول دوستمون.و طراح ها انتظار داشتن این نکته رو دانش آموز از دو صفحه توضیح کتاب استنباط کنه -
@دکتر-عاطی در اسید و باز - سوال بافر گفته است:
اما این طراحا که........
در مورد بافر هم نه من تو کتاب موج چیز زیادی ازش خوندم نه استاد اقا جانی چیز خاصی گفتنبله حق با شماس و منظور من بیشتر سوال بافر مربوط به ریاضی (داخل کشور) بود.این سوالو انصافاً با کتاب درسی نمیشد جواب داد.
وگرنه این سوال(ریاضی خارج) که کاملاً واضحه جوابش.
راستش اینو من نمی دونم :|
بی ادبا
اگه راس میگن از حذفیات سوال ندن ببینن ما چی میکنیم خوب اینا که میخواستن سوال بدن چرا حذف کردن اصن نکنه این ترفند جدیدشون ؟