سه سوال ژنتیک
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلامی دوباره
چه جوری این سوالات حل میکنین؟؟
ممنون میشم کمک کنین
۱
۲
۳
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi
سلام
امیدوارم مفیدباشه
صدا ۰۰۲.m4a.zip -
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سوال اول
مرد + AO and Dd and XH Y and Ss : A
زن +BO and Dd and XH Xh and Ss :B
پسر: Xh Y and OO and dd
دختر: SSگزینه ی یک هموفیلی مال عامل انعقادیه هشته ربطی به این موضوع نداره
گزینه ی دو ژن ها برای اتصالن نه ساخت
گزینه ی سه اوکیه
گزینه ی چهار ژن d محصول نداره -
سلامی دوباره
ممنون میشم کمک کنین
۱
۲
۳
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi
برای بار نمیدونم چندم سوال
فقط یه سوالم من بپرسم
این چه آزمونیه کت جواب درست حسابی نداره
برای سوال اول به نظرم گزینه یک میشه گزینه غلطه چون اون ژنه آنزیم تولید کربوهیدرات تولید نمیکنه بلکه یه آنزیم میسازن که اون هارو به غشا وصل کنن گزینه سه هم با توجه به ژنوتیپ والدین امکان تولد دختر هموفیلی وجود نداره چون پدرش سالمه گزینه چهار هم ژن d که ژن نهفته هست پروتیئن تولید نمیکنه
امیدوارم درست باشه -
@kosar-mottaghi
فقط یه سوالم من بپرسم
برای سوال اول به نظرم گزینه یک میشه گزینه غلطه چون اون ژنه آنزیم تولید کربوهیدرات تولید نمیکنه بلکه یه آنزیم میسازن که اون هارو به غشا وصل کنن گزینه سه هم با توجه به ژنوتیپ والدین امکان تولد دختر هموفیلی وجود نداره چون پدرش سالمه گزینه چهار هم ژن d که ژن نهفته هست پروتیئن تولید نمیکنه
امیدوارم درست باشهنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاحمد قادری در سه سوال ژنتیک گفته است:
@kosar-mottaghi
فقط یه سوالم من بپرسم
امیدوارم درست باشهعه اره سوتی دادم دختر هموفیلی نمیشه
خوب گزینه یکم نمیشه که -
احمد قادری در سه سوال ژنتیک گفته است:
@kosar-mottaghi
فقط یه سوالم من بپرسم
امیدوارم درست باشهعه اره سوتی دادم دختر هموفیلی نمیشه
خوب گزینه یکم نمیشه کهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی
نه دیگه یک انعقاد خون مشکل پیدا میکنه که اون تبدیلی که اونجا نوشته هم جزویی از انعقاد هست به نظرم اینطوری منظور طراح بوده -
سلامی دوباره
ممنون میشم کمک کنین
۱
۲
۳
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi
سوال دو هم میشه سه
دو گزینه اول که قطعا طرف زن بوده که زن هم گامت ها تولید نمیکنه یه دونه تولید میکنه برای گزینه چهار هم هر دوتاش قبوله ولی با توجه به قطعا ممکنه زن باشه پس اینم رده -
سلامی دوباره
ممنون میشم کمک کنین
۱
۲
۳
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi
سوال آخرم گزینه دو میشه
فقط همین بگم که غلطه اثبات بقیش طول میکشه
از ژن نمود آندوسپرم ژن نمود مادر در میاریم که با اون چیزی که برای پوسته دانه داده که زرای مادر نمی خونه -
دریا دریایی
نه دیگه یک انعقاد خون مشکل پیدا میکنه که اون تبدیلی که اونجا نوشته هم جزویی از انعقاد هست به نظرم اینطوری منظور طراح بودهنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاحمد قادری در سه سوال ژنتیک گفته است:
دریا دریایی
نه دیگه یک انعقاد خون مشکل پیدا میکنه که اون تبدیلی که اونجا نوشته هم جزویی از انعقاد هست به نظرم اینطوری منظور طراح بودهاگه از این دید نگاه کنیم اره یک
-
سوال اول
گزینه ی سه اوکیه
گزینه ی چهار ژن d محصول ندارهنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی در سه سوال ژنتیک گفته است:
سوال اول
گزینه ی سه اوکیه
گزینه ی چهار ژن d محصول ندارهجواب گ۱
-
@kosar-mottaghi
سوال دو هم میشه سه
دو گزینه اول که قطعا طرف زن بوده که زن هم گامت ها تولید نمیکنه یه دونه تولید میکنه برای گزینه چهار هم هر دوتاش قبوله ولی با توجه به قطعا ممکنه زن باشه پس اینم ردهنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاحمد قادری در سه سوال ژنتیک گفته است:
@kosar-mottaghi
سوال دو هم میشه سه
دو گزینه اول که قطعا طرف زن بوده که زن هم گامت ها تولید نمیکنه یه دونه تولید میکنه برای گزینه چهار هم هر دوتاش قبوله ولی با توجه به قطعا ممکنه زن باشه پس اینم ردهبله،درسته
میشه توضیح بدین
من چرا اینارو نمیفهمم آخه -
@kosar-mottaghi
فقط یه سوالم من بپرسم
امیدوارم درست باشهنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاحمد قادری در سه سوال ژنتیک گفته است:
@kosar-mottaghi
فقط یه سوالم من بپرسم
امیدوارم درست باشهسنجش
-
@kosar-mottaghi
سوال آخرم گزینه دو میشه
از ژن نمود آندوسپرم ژن نمود مادر در میاریم که با اون چیزی که برای پوسته دانه داده که زرای مادر نمی خونهنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاحمد قادری در سه سوال ژنتیک گفته است:
@kosar-mottaghi
سوال آخرم گزینه دو میشه
از ژن نمود آندوسپرم ژن نمود مادر در میاریم که با اون چیزی که برای پوسته دانه داده که زرای مادر نمی خونهبله درسته
چه جوری میفهمین
اینا چرا سختن -
سلامی دوباره
ممنون میشم کمک کنین
۱
۲
۳
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi
الان فقط سوال دو و سه مشکل دارید یا یکم بگم -
سلامی دوباره
ممنون میشم کمک کنین
۱
۲
۳
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi
اگه بچه های دیگه ضحمتش نکشیدن
فردا خودم توضیحش میدم یا صوت میذارم یا تایپ میکنم چون برای توضیح کامل یکم طول میکشه -
@kosar-mottaghi
الان فقط سوال دو و سه مشکل دارید یا یکم بگمنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاحمد قادری نه 1 دریا دریایی گف
-
@kosar-mottaghi
فردا خودم توضیحش میدم یا صوت میذارم یا تایپ میکنم چون برای توضیح کامل یکم طول میکشهنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاحمد قادری در سه سوال ژنتیک گفته است:
@kosar-mottaghi
فردا خودم توضیحش میدم یا صوت میذارم یا تایپ میکنم چون برای توضیح کامل یکم طول میکشهمشکلی نیس
ممنون -
دریا دریایی در سه سوال ژنتیک گفته است:
سوال اول
گزینه ی سه اوکیه
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi در سه سوال ژنتیک گفته است:
دریا دریایی در سه سوال ژنتیک گفته است:
سوال اول
گزینه ی سه اوکیه
اره خودم گفتم اون پایین
یه سوتی دادم موقع حلش -
سلامی دوباره
ممنون میشم کمک کنین
۱
۲
۳
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
سلامی دوباره
ممنون میشم کمک کنین
۱
۲
۳
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi
سلام
امیدوارم مفیدباشه
صدا ۰۰۲.m4a.zip -
@kosar-mottaghi
سلام
امیدوارم مفیدباشه
صدا ۰۰۲.m4a.zipنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاحمد قادری واقعا زحمت کشیدین
کامل متوجه شدم
ممنون